-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris7
tag
Sziasztok!
A fentiekhez kapcsolódna a kérdésem X220-nál is ez a helyzet egy újra pasztázásnál? Alaplapot ki kell venni?
Látom Tim82 megválaszolta a kérdésemHűha
ez nem biztos hogy menne.
T61-T400-T500 még megoldható feladat volt. -
solaris7
tag
válasz
Chaser #80630 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek.
Én kétszer próbáltam kb 10 perc után megfagyott,simán böngészés közben
Két hónappal megjelenés után szerintem vicc kategórai az ilyen " Számos újdonság a kiszivárgott Windows 10 build 10558-ban" Meddig megy ez így,örökké? A win7 tökéletes használom is ha kell de napi használtra maradok a linuxnál T500-on gyors és szép is mégsem hajtja a gépet. -
solaris7
tag
Visszakerestem,win 7 x86 alatt már formázni sem tudta az ssd-t.De végül ez segített üzenetbe azt írta minden rendben.
-
solaris7
tag
Ilyen nyűgös a T420 és a külső monitor kapcsolata? Ez nem igazán hozza meg a kedvem a váltáshoz
T500-on jelenleg dokkra teszem a gépet fedlap lehajt majd a displayportra csatlakoztatom a külső monitort (Dell U2311H) Kristálytiszta a kép linux alatt is.Persze az Ati kártyával,nem az intelessel. -
-
solaris7
tag
válasz
tothjozsi96 #79176 üzenetére
Én is frissítettem T500-ra detto ugyanaz
10 perc és lefagy.Felraktam tiszta telepítés asztalira,a véleményem nem változott egy hulladék mint a 8.1 csak jobban testre szabható.Megsem közelíti a win7-et.Pénz-pénz-pénz.
A win7-et meghagyom.Átlagos felhasználásra internet böngészés zene stb tökéletes a T500-on a Linuxmint 17.2(mate). -
solaris7
tag
válasz
Bond41 #77821 üzenetére
sziasztok!
Bond41
Mikor cstlakoztatod egy ilyen ablak nem ugrik fel ? még egy kép
Ez egy lumia 520,ennyi a kapcsolat máshol nem látható -
solaris7
tag
válasz
Blue Eagle #70339 üzenetére
Ati kártyás a T60? Ilyen a hűtő? a képen a jobb oldali
-
solaris7
tag
válasz
Scooter #69862 üzenetére
Ugyanaz a hiba de azért köszi,mi lehet a gond
-
solaris7
tag
Max annyi köze van a topikhoz hogy T500-on
Chrome vagy Expoler
Opera frissűlt 25-reÉs bármilyen oldalon ahol van ilyen lenyitási lehetőség,érdekes
Esetleg aki használ operát nem tapasztalt ilyet? -
solaris7
tag
Ő a te embered Optibay keret és nem is kell sokat sem várni rá
-
solaris7
tag
válasz
Biluxzsolt #69175 üzenetére
Powermanagerre katt -jobb sarok advenced fül - köv ablak felső fejlécen - battery - köv ablak Battery Maintenance - Custom - Start Charging 35% Stop Charging 85% OK
Nálam így van másnál ..... -
solaris7
tag
Sziasztok !
Adott egy R51e gép bekapcsolás után csipog 4-et és nincs kép a kijelzőn a venti az megy. Mi lehet a gond?
köszönöm a segítséget -
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #69031 üzenetére
""Én vinyóról klónoztam a rendszerem ~10 hónapja, működik.""
még nem is próbáltam ilyet.
Nekem nem sok mindent kell újra raknom,csak szórakozás a lapos így hamar megválok a rendszertől ha valami nem tetszikMost egész jól bírja a win7-t több hónapos (3) a rendszer.Közben linuxot is használok.
-
solaris7
tag
Szerintem semmi problémád nem lesz,nekem volt a T400-ban ,Inte l- Samsung - Kingston V300 - OCZ mind probléma mentesen működött.
Kingston 2,5" SSD V300 SATA3 120GB (SV300S37A/120 18 936.- Ft
Samsung 2.5" 120GB SSD 840 SATA3 EVO Basic MZ-7TE120BW 20 955.- Ft
Erre ennyi az ára,belefér a keretedbe A samut ajánlanám -
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #68673 üzenetére
De nem veszem ki sosem
így nem változik, csak SSD-t cserélek és linux alatt is 85%-ig tölt
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #68671 üzenetére
ezt hogy érted?
Win 7-alatt beállítottam 35-85 között legyen a töltöttség, és ez nem változott a másik rendszer telepítése után sem. -
solaris7
tag
válasz
peterr85 #68667 üzenetére
A powermanager miatt omlik össze a rendszer,érdekes nem mindenkinek napokban feltetttem a 8.1-et ati kártya letiltva ,power manager -minek? ha nem teszed fel nincs gond
így nem is volt olyan szönyű.Talán régebbi drivert próbálj meg 6.32 Úgy emlékszem a T400-és az T-500-on isment valamelyik régebbi driver kék halál nélkül
-
solaris7
tag
Nem vagyok egy linux guru,csak felhasználói szint. De már inkább linuxot használok mint a windowst.Nálam T500-on tökéletes és stabilan fut. De azt írták a 13-as a legstabilabb.Nekem bejött a 17-es wifi-t felismeri van fény - hangerő visszajelzés a képernyőn 6-700 mb memória használat.Alvó állapotból vissza térés után azonnal van internet kapcsolat.Windows alatt eltelik egy kis idő mire megtalálja a routert,jó nem sok idő.
Én ezt ajánlanám, próbáld meg.X200-on is jó kell hogy legyen. -
solaris7
tag
A lenovo x200s gépekben mennyi az alap venti fordulat? vagyis az első fokozat
-
solaris7
tag
válasz
#34322688 #66101 üzenetére
Ezt nézd meg Pm driver install,majd a power manager 6....újat
-
solaris7
tag
A jelenlegi T500-ba (amit sosem adnék el köszi Chaser) vettem + ba egy SDD-t mert szeretem a linuxot is.
Na előtte gondoltam Hajrá win 8.1 minden okés volt míg fel nem tettem a power managert.
Két verziót próbáltam 6.3. és a 6.5.. kékhalál lett a vége újraindítás után.Win 8-at használtam fél évig ott ment a pm.Így maradt a Win7 -
solaris7
tag
válasz
scarbantia #65557 üzenetére
Én vettem a napokban Chasertől egy LG Philips panelos T500-at. Volt már T500-as gépem samsung panellal, hát elmegy kategória de egy T400-am is volt az már LG-vel nem rosz. Azt mondta Chaser higgyem el amit most ad T500-at az brutál szép közelíti az IPS-t.Azt hittem picit marketing szöveg
de nem az volt nem csalódtam
eszméletlen szép
Volt T60-as gépem IPS kijelzővel tudtam viszonyítani.
Szóval Chaser fórumtárs hozzáértése és szavahihetősége számomra megkérdőjelezhetetlen
Köszönöm hogy leírhattam és elolvastátok -
solaris7
tag
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata vagy látott már ilyen panelt eléri az LG Philips szintjét? Ilyen van egy T400-ban.
Köszönöm -
-
solaris7
tag
válasz
bitpork #64328 üzenetére
Frissen telepíted a windowst (simán dokk nélkül) majd mikor először teszed a dokkolóra akkor tesz hozzá drivert a win7. Kéri is hogy várd meg míg befejeződik a folyamat.Nálam így szokott lenni.Én erre gondolok hogy ezért hiányzik ez neked esetleg nem vártad meg míg végig fut a folyamat.
-
solaris7
tag
válasz
bitpork #64326 üzenetére
Valami ilyesmit kellene látnod pirossal megjelölötem én mindíg így távoliítom el a dokkról.
-
solaris7
tag
válasz
werszomjas #62304 üzenetére
Nekem a T500-asomba volt Samsung panel,de nem akartalak megrémiszteni. Jó a Samsung is csak én egyszerre néztem a két kijelzőt és az LG árnyalattal szebbnek tűnt.
-
solaris7
tag
válasz
werszomjas #62300 üzenetére
Én az alfa féle gépet venném 2x2Gb memóriával adja így adott a 64-es oprendszer telepítés.
Ugyan ezt a konfigot vettem tőle így akkor van esély arra hogy te is LG panellel szerelt gépet kapsz
Az inteles kártyával szinte mindig passzív,az ATI azért csak jobban melegszik -
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #62006 üzenetére
Köszi,nem kellett sokat barkácsolni minden passzolt mintha eredeti lett volna csak ami kitámasztott azt kellett eltávolítani.
-
solaris7
tag
T60-as tulajokhoz szólok,meg persze akit érdekel.Aki esetlég késztetést érez magában hogy a gépében kicserélje a ritka lapátos két hőcsöves hűtőt T500-as hűtőre azoknak itt van három kép. Igaz felpolírozhattam volna szebben is de már nem volt idő rá (és úgysem látszik). Eredeti állapotban a T500 hűtő egy kis felületkezelés után Lamellás csiszoló koronggal eltávolítva ami feltartotta a billentyűzetet.
Majd rögzítve az eredeti leszorító lemezzel így már nem tart ki illeszkedik a billentyűzet.
Hatékonyabban teszi a dolgát és halkabban,ritkán kapcsol be 52-58 fok közt alakul a hőmérséklet. Alulfeszelve + TPFanControl.
Ezt mind azért követtem el mert IPS kijelzővel van a gép és az nagyon brutál -
solaris7
tag
válasz
Francia91 #60892 üzenetére
Tudod beszéltünk már hogy pont egyforma gépünk volt a T500-ból Eladtam de ugyan az a konfig lett helyette csak T400-asból. Kisebbet akartam
Még szerencsém is volt mert a T400 LG paneles
A T60-at időnként előveszem és gyönyörködök az IPS kijelzőbenBár az lenne a legjobb ha valaki elvinné és használná
-
solaris7
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket
max bebukok egy T500-as hűtőt
Nincs baj amúgy a T60 hűtőjével nem zajos nem kattog nem csörög akkor a hirdetésben írtam volna
Csak a T400-hoz képest (ami órákon át passzív) szokatlan a hűtő hangja.
Amúgy ne is várjam hogy majd 1900-2000 lesz a fordulata ha bele is menne? Vagy mi vezérli a a venti fordulatszámát?
T400-T500 alap első fokozat 1900
T60 alap első fokozat 3000 -
solaris7
tag
Szerintetek berakható a T500-as hűtője a T60-as hűtő helyére?
Nagyon barkácsolós a dolog, vagy csinált már ilyet valaki?
Chaser írta hogy Gondwana talán csinált már ilyet de napok óta nincs jelenNem ilyen állapotban árulom a T60-at hűtő kitakarítva újra pasztázva
Ha nem kell senkinek megpróbálkozok vele,zavar a 3000-es fordulat -
solaris7
tag
válasz
Tommy291 #60841 üzenetére
Francia91-nek köszönhetően
Én is ezt raktam fel a T60-ra -
solaris7
tag
válasz
adorjant #60839 üzenetére
Biztos nem vetted észre
most látom van egy pici hibája -
solaris7
tag
válasz
Chaser #60159 üzenetére
T500
Nekem 6 x 0.9250V-ra alulfeszelve akadt az mp3.Flac .A profilban pover saving-et beállítottam 7 x 0.9500V -ra és tökéletes volt a lejátszás.
Igaz nem értettem miért nem emelte a szorzót és a feszt
Most T400
Jelen pillanatban 6 x 0,875V-on minden zene akadásmentes, de azért emelgeti a feszt és a szorzót
A proci egyforma P8600-os -
solaris7
tag
válasz
scarbantia #58660 üzenetére
Nekem ilyen Intel SSD-m volt Intel® SSD 320 Series olvasd el mit írnak a Samsung SSD 840 EVO ról. A 80Gb intel sem volt rossz az elérési ideje meg kimondottan jó.
Lehet nem vennél észre különbséget a két SSD közt napi használatban.De úgy érzem jó választás volt a Samsung Evo. -
solaris7
tag
válasz
metal01 #58644 üzenetére
Ha van lehetőség ki kell próbálni,mikor megjött a T500 egyből 8Gb ramot kapott majd pár nap és vettem az SSD-t. Böngészés olvasgatásra ( Bet365 ) zenehalgátasra használom a gépet. Nem érzem azt hogy ezzel a funkcióval megduplázódott volna a sebesség.De azért gyors és pörög a T500.
Jelen pillanatban 2,6 Gb memóriát használ a rendszer. 64-es Win7 kb 1.4Gb kér alapból nem sokat vett el a rapid funkció.
Francia91 sokkal többet tudna erről mondani ha aktiválná mert ő azért nem csak böngészésre használja a T500-at. -
solaris7
tag
válasz
Francia91 #58634 üzenetére
Így működik
Az új SSD Magician kétségkívül legérdekesebb fejlesztése a RAPID (Real-time Accelerated Processing of I/O Data), mely jelenleg kizárólag 840 EVO SSD-ken aktiválható, és abból is csak egyetlen darabon az adott konfigurációban. Engedélyezésével a rendszermemória, azaz a RAM egy részét (legalább 25%-ot, maximum 1 GB-ig) bufferként fogja munkára a szoftver. A RAM sebessége a legújabb processzorok, illetve DDR3-as modulok esetében akár a 15-20 GB/s-ot is elérheti, amitől a jelenlegi SSD-k sebessége fényévekre van. A funkció működési elve kissé hasonlít a RAM drive-hoz, de azért ennél összetettebb a megoldás, hisz a RAPID alacsony szinten épül be az SSD elé.Samsung SSD 840 EVO: evolúciós lépcső
És örülök hogy Francia91 ilyen ssd-t vett anno
gondoltam ha már egyforma gépünk van akkor bepróbálom én is
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #58403 üzenetére
Nekem az be van pipálva, de megnézem úgy is kivánxsiságból pipa ki és marad a 6 x 0,9500V fesz
-
solaris7
tag
Eddig még nem mertem leírni a T500-as hangrecsegéssel való tapasztalatom
véletlenszerűen belereccsen ha pl zenét hallgatok elég idegesítő ! Ilyenkor alulfeszelve 6 x 0.9500V ! Ha 7 x 0,9750V megy akkor nincs recsegés !! és akkor is csönd van ha nem fut rmClock.
Próbáljátok megNálam megoldódott a probléma.
-
solaris7
tag
Sziasztok.
Francia91
Tőled kérdezném a Rapid funkciót nem engedélyezted a SSD-számára? Látom hogy te nem csak böngészésre használod a T500-at esetleg milyen hatással van a gépre,érzékelsz valami változást?
Én még nem engedélyeztemHa engedélyezve van akkor 25%-ot lefoglal a memóriából erre a célra.
valahol középen olvasható -
solaris7
tag
Igen a Fahreinhet értéket is állitsd át,nekem igy van
Level=50 0 // Level=122 0
Level=55 1 // Level=131 1
Level=60 1 // Level=140 1
Level=65 2 // Level=149 2
Level=70 3 // Level=158 3Azért van 1-es érték 60 foknál is hogy csak első fokozatban menjen a venti
Átírod majd újra indít -
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #56234 üzenetére
meglesem,köszi
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #56232 üzenetére
Bios még az eredeti és azt nem néztem hogy hol lehet ki-be kapcsolni
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #56229 üzenetére
Nekem nincs IDA és 0.9250V az alsó határ ez mitől függ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest