- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Aktív témák
-
Topa00
tag
Haliho!
Úgy néz ki, hogy Polk TSI 300-as szett lesz psw110-es sub-al.
Szerintetek hogy oldjam meg a sub elhelyezését?
Az alsó szekrény szélei és a fal vége között 40-40 cm van. -
Topa00
tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom ezt a topicot, de még mindig nem sikerült kitalálnom, hogy hogyan válogassam össze a hangcuccot.
Csináltam egy rajzot. Körülbelül így néz ki a történet, az egész nappali 18 nm. Ahol a tv van és az ülőgarnitúra, az kb 11 nm.
5.1-es rendszert szeretnék, társasházban lakok, tehát nem lesz az az óriási dübörögtetés. Film: 70, Játék: 20 és a zene: 10. Ez lenne a használati arány.
A lényeg hogy lehessen hallani rendesen a beszédet a filmben, halkan is szépen szóljon, és legyen kellő mély.
A keret az attól függ, hogy ekkora helyiségbe mi lenne elég. Ha kell akkor megvenném a belépő kategóriától egy fokkal jobb erősítőt plusz hangfalakat, minimum 4 hdmi bemenetre lenne szükségem, sőt még kevés is mert blu-ray lejátszóm nincs. Úgy saccolom, hogy 150-300-ig el lehet menni. Max gyűjtök rá egy kicsit. Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
Topa00
tag
Sziasztok!
Írjatok légyszi egy pár jó házi-mozis webshopot, ahol van minden.
A netdepon kívül.
Köszi -
Topa00
tag
-
Topa00
tag
Bocs, már nem volt szerkeszthető.
Vagy ez van még ami tetszik: Pioneer HTP-101 szett.
Ennek ilyen az erősítő hátulja:
Ti melyiket ajánlanátok?
Egy árban van mindkettő.
-
Topa00
tag
Sziasztok!
Most estem át a lakásfelújításon, előre gondolkodva a laminált alatt hátra lett húzva a hangfal kábel, sajnos nem az előre kinézett erősítő + hangfalak lesznek, hanem a logitech z-906-os szett, kérdésem az hogy át lehet e kötni a szett hangfalait a behúzott kábelre, sajnos egyáltalán nem értek hozzá. Köszönöm előre is a segítséget!
Szép Napot!
Közben találtam képet a subwoofer hátuljáról, úgy látom talán jó lesz.
-
Topa00
tag
válasz
Gál István #13489 üzenetére
A szoba olyan 24-25nm-es, kb. 65m3-es. A keret 4-5százezer között van. Ebbe már erősítő, lejátszó, + a hangcuccnak kellene beleférnie.
-
Topa00
tag
válasz
Gál István #13487 üzenetére
ja értem, pontosan Dorozsmáról vagyok (szeged mellett).
te honnan?
Az elképzelésem egy 7.1 szett összeállítása lenne, blu ray lejátszóval, meg ugye egy erősítő. A lényeg a szép hangzás, halkan is szép, ugyanis egy társasházi lakásról van szó, nem akarom elkergetni a szomszédokat, vagy ők engem
tv-t már kinéztem, egy full hd led lcd a samsungtol. nézegettem egy pioneer blu ray lejátszót, vaterán van egy használt Pioneer BDP-LX71. A hangfalakról még gőzöm sincs.
köszi előre is -
Topa00
tag
Sziasztok!
Házimozit szeretnék összeállítani, de semennyire nem értek hozzá, Van itt valaki aki penge a témában és csongrád megyei, és tudna nekem segíteni? Akár fizetnék is, de annyi hülye van az üzletekbe hogy mindenki mást mond.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest