- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
válasz
DjKoxi #36681 üzenetére
hello hát szeretném ha új lenne de megnéztem a denonokat is annyit nem tudok rákölteni 50ezrem van +a szállítás azért végülis a lényeg hogy a zene szépen szóljon megesetleg kisebb házibulikat kibírjon meg még filmet szoktam nézni végülis ennyire kell mondjuk nem tudom hogy 50k-bol megoldható-e
-
xtremetuning
addikt
válasz
DjKoxi #36754 üzenetére
Összehasonlítottam a Sting - Live in Berlint BD50-en és Blu-Ray-en. (mert megvettem pont ezért). Hang detto - kép minimálisan, ezért írtam a 98%-ot. Az összes eredeti blu-rayemet letöltöttem, kapaszkodj, volt ahol jobb a release, mert nem a magyarok által kiadott anyagból dolgoznak.
És megemlíteném azokat az anyagokat is, amiket itthon meg sem tudnál venni, még ha szeretnéd semSeal - Soundstage ; Game of thrones sorozat 1080i-ben....stb.
Ezeket mikor éred el itthon ?
Ne felejtsd én csak BD50-et használok. 5-10 gigás fileok szóba sem jöhetnek.
A vászon mindent megmutat. -
BBéci
legenda
válasz
DjKoxi #35931 üzenetére
Itt fekszik az ölemben az a Yamaha prospektus, amiben az RX-V595aRDS és a nagyobb tesója a 795 szerepelnek. 1999-ben ezek közül akartam megvenni az egyiket. Az 595 éppen a csíptetős bizgentyűk miatt esett ki a pixisből. Mellesleg rengeteg tesztet megnyert, kiváló ár/érték arányú készüléknek számított.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest