- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #10785 üzenetére
hello, te mint MV8 felhasználótárs, most, hogy közelebbről megnéztem a hangszórót, arra lettem figyelmes, hogy a felső mély hangszóróból sokkal több hang jön ki mint az alsóból. ez mi miatt lehet? az alsóra vannak a mélyebb/magasabb, emberi fül számára kevésbé hallható hangok irányítva? vagy mi lehet ennek az oka? meg amit mlg megfigyeltem - ez szerintem gyártástechnológiai dolog lehet - , hogy az elől lévő műanyag borítás jobb felső illesztési részénél kis deformáció látható. mindkét fronton.
-
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #10500 üzenetére
Dinamikusnak tűnik, mert loudnesses a hangkép. Mélybasszusa nincs, valahol 80 és 150 Hz között nagyot nyom a szubláda, ami elfedi a hiányosságokat, persze csak a gyakorlatlan fülek nem veszik észre.
A Bose cuccok ugyanezt teszik, csak kisebb mértékben és jobb minőségben.Most éppen egy BOSE reklámpóló van rajtam.
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #10504 üzenetére
szia, ezeknek a mission mv 8-as hangfalaknak mennyi ido kell kb bejaratasra illetoleg mivel celszeru? most hogy a melynyomo meghalt lehúztam 40 hz-re a crossovert, gondolom a bejáratás is valamivel gyorsabb így, ártani meg csak nem árt, negyed hangerős erősítő mellett. jelenleg zenetv megy rajta bejáratás címszó alatt
-
RedCat
senior tag
válasz
Thuglife #10355 üzenetére
Az még belefér, de tudja ezeket a funkciókat amiket szeretnék? Ahogy nézem a két modell amit ajánlottál, az egy árban van. Igazából melyik a jobb választás, mi közöttük a különbség? Ahogy láttam mind a kettő 5.1, a 507-es kicsit erősebb (130w a 100-al szemben), de csak 1.3-as HDMI van rajta, talán több formátumot ismer.
Melyiket ajánlod? Esetleg valaki más típus, tapasztalat? -
nebulo5
senior tag
válasz
Thuglife #10306 üzenetére
Hello!
Egy másik fórumba leírt tapasztalataimat ide is bekopyznám:
Az egyik hangsugárzóm, jól láthatóan karcokat/bemélyedéseket hagyott a parkettán. Ezért, a családi béke érdekében rákényszerültem, hogy (első lépésben) 300 x 300 x 4 mm. járólapot tegyek alá. A kedvenc lemezeimet hallgatva feltűnt, hogy a magas hangok "kifejezőbbek/határozottabb lecsengésűek lettek. Nem tudtam egyértelműen megmondani, hogy ez vajon a járólaptól van-e? Péntek délután jött hozzám egy vájt fülűbb, audiofülebb barátom. Hozott 2 db. 300 x 320 x 25 -ös márvány lapot.
Ezeket több alkalommal a hangfalak alá tettük, majd eltávolítottuk.
Egyértelműen észlelhető volt a változás! A magas hangok csilingelően részletesebbek lettek! Mintha jobban térbe érzékelhetőbbé váltak volna. A mély hangoknál talán egy kis feszesség lépett fel... de ezt még kevésbé lehet érzékelni, mint a magasak változását.
Ez az én tapasztalatom, de ajánlani tudom : egy próbát mindenképpen megér, mert (talán) szebb lesz a magas hang tartományod.
Thuglife!
A fenti "idézetem" talán segítséget adhat! Előfordulhat, hogy nem egyforma talajon állnak a hangfalaid? Vagy esetleg a hangfal tüskék közül valamelyik nincs a fixáló anyával meghúzva?
A fentebb leírtakban tapasztalt hangtartomány változások tényleg csak árnyalatnyiak - nüansznyiak, de mégis vannak. Talán, ha nem a saját fülemmel hallom a különbséget, szkeptikusan mosolyognék rajta. Mindenesetre, első lépésként, én is megcserélném a két front hangfalat, hiszen az is lehetséges, hogy a váltólemez egyik kondijában van a hibaforrás. És a kábel sarukat/dugókat is érdemes valami oxidáció mentesítővel kezelés alá venni... Okosabb ötletem, sajnos nekem sincs.Az XLO. Reference Recording test & Burn-In Cd -vel kapcsolatosan: nálam, korábban ez a teszt lemez javította azonos értékszintre a front hangfalak magas hangját. Nem tudom, hogyan csinálta, de a végeredmény egyértelművé tette a cd prioritását. Közben olvastam a cd-vel kapcsolatban (külföldi hi-fi fórumban), hogy a lemez futtatásakor lényeges a hangerő mértéke is! Talán a teszt lemez futtatása más-más hangerőn, még több "javulást" hozhat...
-
PLaci58
addikt
válasz
Thuglife #10306 üzenetére
Első körben én Front cserét csinálnék.
Miről használod MP3-hoz, hogyan van összekötve ? Analóg vagy digitális?
Ha analóg, akkor megnézném a csatlakozókat, kábelt, jól érintkeznek-e.
A recsegés kontakthibára utal.
Van olyan RCA-Jack kábelem, amit ha megmozdítok serceg és alhalkul kicsit az egyik csatorna (kukába való). -
KTTech
veterán
válasz
Thuglife #10074 üzenetére
Khm... ha a sub nem kap 80Hz-nél nagyobb frekvenciájú jelet, akkor minek a saját vágását is hozzáállítani? Nem logikus a dolog... Akkor lenne szükség a frekvencia beállítására, ha az erősítő nem tenné meg ezt.
Lásd: rendezvényhangosításnál ha nem szórakozunk sokat, 3 sávra bontjuk a jelet: Sub - közép - magas (sztereóban). A végprocesszor nem fogja átállítani a teljes sávú (10Hz-100kHz) 2.4KW-os erősítőt attól, hogy csak kb. 90Hz-ig engedünk rá jelet. -
hétalvó
addikt
válasz
Thuglife #10074 üzenetére
nem jol tudod, nem kihagyas nem lesz hanem pup nem lesz a frekigorbeben es folosleges a melyladan bekapcsolni a hangvaltot, mivel a normalis hazimozi erosito megoldja ezt.
az en szubomban van egy pupli csokkento aramkor plusszban, amihez nekem nincs fulem se kedvem beallitani.
ha kicsit a frontok erdemes 100-120-ig felvinni a vagast, mert akkor hangosabban tud szolni egy adott rendszer, igaz lehet mar hallani a sub helyzetet.
pupli ott keletkezik ahol atfedi egymast a 2 frekigorbe, de minden hangvaltoban van egy kicsi meg a hangfalakban is, amit igyekszik minden gyarto eltuntetni.
wiki az hogy milyen tartomanyban van mindegy (mely/kozep/magas)
ha ezek a frekik raadasul meg nem is egyeznek akkor tenyleg lehet lyuk, vagy orias pupli is, de ha egyeznek leginkabb pupli lesz.
ha ertitek, pupli
-
Dorian
félisten
válasz
Thuglife #10066 üzenetére
A speckót kb. meg sem érdemes nézni, szvsz. 42 Hz-en már olyan kicsi hangnyomást tud... Hallgass a füledre. Nálam pl. 100 Hz-re volt állítva, de túl soknak érzetem a mélyet (Dali C6 szett + Heco Vitas 30) Gondolkodtam is egy sub cserén. Aztán átállítottam a vágást 80 Hz-re és a sub hangerejét 50%-ra, úgy, hogy azért frontok is megszólaltatják a mélyből amit tudnak, így már pont jó a mély és sokkal precízebb is.
-
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #10060 üzenetére
"a 100 Hz jobban áll a frontoknak"
Ez miként kell értelmezni? Csak a 100 Hz fölötti tartományt szólaltatják meg a frontok???
A lehető legmélyebbre célszerű állítani, amit a hangszórók elbírnak. Vagy 80-ra az összeset, THX előírásoknak megfelelően.Nem a mikrofont spórolták ki a 308-asból, hanem az egész önbemérő szolgáltatást.
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #10060 üzenetére
ha lenne ilyen mikrofon, azt hova kellene dugni? illetőleg van most is egy kisebb mélynyomó, egyébként én is frontokat large-ra raktam, többit meg small-ra. jó lenne tényleg egy ilyen mikrofon, belőni a távolságokat.
ui: egész tűrhetően besegít a mélyekbe az Orion...
De majd a Polk lesz az igazi, hmm, mondjuk 25%-os hangerőn igy is majd leszakítota a fejem az Outlnader című film elején az űrhajó lezuhanása..
-
gellei
aktív tag
válasz
Thuglife #10015 üzenetére
Ezzel már szemeztem én is.
Az alábbi cucc van hozzá: (rég vettem, de csak kipróbálva volt)
Magnat - Motion Add On 300
Egyenlőre ezzel használnám, viszont nem vágom, hogy ennyi meg annyi ohm-os hangszórók, meg hogy csak kevesebb van rákötve, nem 5.1 az károsíthatja az erősítőt? -
válasz
Thuglife #9742 üzenetére
nekem pont bejön ez a kétoldalas téma amit az AVR-1910hez adtak, a másik oldalát nem is szoktam egyáltalán használni, mert az esetek 99%-ban csak a Vol- vagy a Vol+ nyomkodom
Kézre is esik, és dizájnos is. Engem spec zavar, amikor egy nyomicka tele van zsúfolva sok apró gombbal. Szerintem egy távirányítónak könnyen memorizálhatónak kell lennie. Az is már extrának számít amikor a DVD lejátszót irányítom vele... igen még én is nézek nagy ritkán DVD-t....
Üdv,
Vik -
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #9641 üzenetére
Az Onkyo-ról (különösen a 3-as széria) szóló kis eszmecsere folyamán egyre inkább a következő gondolat erősödik bennem, ami már egy ideje motoszkál a fejemben:
Kiindulás: Ez a belépő szintű modellje, tehát csodákat alapból ne várjunk tőle.
Trend: Az Onkyo elment abba az irányba, hogy minden szupi feature-t már az alapgépbe is beépítenek, vagy legalábbis látszólag. Egy rakás hangformátum, csatlakozó, abból is a legmodernebbek stb. Aztán néhányról kiderül, hogy inkább reklámfogás (HDMI 1.4, de nem tudja a képet és a handot szétválasztani, nincs mérőmikrofon, korábban pedig volt stb.). Mindeközben a lényeg alól (hangzás) kicsit ki is rántja a szőnyeget. Olcsóbb hangfalcsatlakozók, IC-s tranyók, gyengébb táp stb.Félreértések elkerülése vegett: tulajdonképpennem csinál semmi "rosszat", csak próbál kielégíteni egy piaci szegmenst. Alacsony áron látszólag - és bizonyos szemszögből is - minden földi jóval felszerelt erősítőket készít. Csakhogy ez valaminek a feláldozásával jár. Nem gondolhatja senki, hogy konkurensei és saját maga alatt vágja a fát. Akkor miért venné meg bárki a felsőbb kategóriás cuccait? Vagy a kokurencia ülne ölbe tett kézzel és nézné, hogy vesztenek a versenyben?
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gagyi lenne. Sőt bizonyos szemszögből így is kíváló termékekről beszélünk, csak egy pici gondolkodásserkentőnek szántam: el kell tudni dönteni mire van szükségünk és cserébe mit kapunk a pénzünkért.
Most lehet savazni
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #9325 üzenetére
ahogy nézem 50 ezres kategóriában már van választék mélynyomókban. Mivel még nem volt ilyenem azért kérdezem, hogy ezek mindegyike automatikusan kikapcsol hosszabb ideig tartó nemhasználat után? Vagy ez nem alapszolgáltatás? Mert néztem ezt a Clarus Charon Sub mélynyomót, ennek szerepel a leírásában.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
Thuglife #9258 üzenetére
Nekem mindkét,az előző és a mostani surround hangfalaimnál is a csatlakozó panel rögzítési csavarjai pont ott voltak ahol a falitartó kar a hangszóróval összerögzíthető,szabvány szerinti egyik pontja van,így gyakorlatilag kitekertem a hangfalból a két felső csavart a 4-ből és ugyanide ment vissza a falitartó csavarja is.Általában többféle rögzítést is kínálnak hogy sok típushoz passzoljon.
-
soma165
tag
válasz
Thuglife #9184 üzenetére
nos ezeket nem szekreny tetejere raknám,gondoltam eltologatom a szekrenyeket csinalok helyet a földön nekik,már ha jo fajta ez a szett
Echotech M-8000
de még mindig elsö helyen a mission mv-8 áll -
ricsik
őstag
válasz
Thuglife #9186 üzenetére
Írtam, csak burkoltan, a dalit szettet most 200e körül láttam, mint irtam az ingerküszöbömön van, vagyis nem szívesen, de ha annyival jobb akkor hajlandó vagyok kiadni érte annyit. :-)
Nekem nagyokosok azt mondták, hogy warfival 10.5 alatt ne foglalkozzak, én a 10.3 hangját hallottam, az számomra nagy csalódás volt, látom, hogy a 9-es szériát linkelted, arra nem tudom él e ez a systéma.
Sokáig 10.2 front 10.0 surr, 10cs közép kombón vaciláltam, de be kellett lássam ennyiért vannak sokkal jobbak.
-
dodopek
addikt
válasz
Thuglife #8870 üzenetére
Kedves 2pac... Ha hülye válaszokat várok,a chatelni megyek...
Ide azért jövök,mert a problémámra várok választ.Szóval ha csak ennyi telik tőled,inkább ne írj.
Köszi!
Dodo
Sanci38!
Sajnos a tv-n sem találtam semmit. Samsung LE32A43 LCD tv-vel van összekötve.Ott sem találtam semmit,ami segítewne,pedig végignyálaztam a menűjét. -
_kovi_
aktív tag
válasz
Thuglife #8723 üzenetére
Értem, köszönöm, a válaszotokat.
S külön rendszert? Abból mik a jó erősítők mostanság, Illetve ami fontosabb, hogy a DVD lejátszója jó legyen. Nekem van egy Sony 7éves dvd lejátszóm. Tökéletes. Mindent visz.
Anno a Panákkal sok gond volt lemezolvasási problémák terén.Másik kérdésem, nekem a Yamahának vannak -e még egyben 5.1 hangfalai, amit mondjuk egy külső erősítőhöz köthetnék.
-
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #8723 üzenetére
Mindenképpen, ahogy Thuglife mondja.
Csak egy ötlet, de lehet még keresgélni, mert ennyi pénzből már akad választék:
Onkyo TX-SR307 + DV-SP406 (erősítő + DVD játékos) ~ 89eFt
JBL SCS 178 5.1-es szett ~ 70eFtEgy hasonlóra már inkább költenék, míg a másikra
BBéci:
Hangban már tényleg nem annyira rosszak, bár még itt is lenne mit csiszolni, viszont ha valami bekrepál, akkor kb. az egész kuka (ráadásul sajnos ezek a szettek nem is a megbízhatóságukről váltak híressé; élettartam kb. garancia + 1 hét). Sajnos ismerősi körömben volt hasonló eset, és utána igen nehéz, ha nem lehetetlen az elromlott "komponenst" kiváltani. Bővítése is kb. emiatt esélytelen.
Pegig amúgy a Samu cuccokkal semmi komoly bajom nincs. -
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #8723 üzenetére
Nálam jobban kevesen utálják az egybe-rendszereket, az nyilvánvaló. Viszont ez a szett az elfogadhatóak közé tartozik.
SZVSZ.Panasonicék már jó ideje D osztályú erősítőket szerelnek a házimozis készülékeikbe. Azt nem állítják, hogy egyszerre, egy időben képesek a végfok csatornák 1000 wattra. Összeadják a csatornánként leadható maximumokat, ez a szokás. Sajnos.
-
nebulo5
senior tag
válasz
Thuglife #8634 üzenetére
Hello!
Talán éppen itt írja le a leg érthetőbben a lényeget.
Ha zenét is a H.M. erősítőn hallgatsz, akkor szerintem nagyon mellé lősz a beállításokkal 80 Hz környékén... Persze, nagyon nem mindegy, milyenek a frontjaid! Ha azok nem tudnak kellő dinamikával bánni a mély hangokkal, akkor érdemes a mélynyomót 50 - 60 Hz felett szóhoz juttatni. Egyébként 50 Hz fölötti tartomány megszólaltatásával, csak a zenei hangképet "szennyezi". (természetesen, vannak olyan zárt mélynyomók, amelyek nagyonszépen tudnak zenei hangképet is kiegészíteni.)
Egyébként mindehhez még az egyéni ízlést is figyelembe kell venni. Én csak a saját megítélésem szerint vázoltam a mélynyomó beállításának lehetőségét. -
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #8618 üzenetére
Futtasd végig még néhányszor a mérést, hátha más eredményt ad!
A 120 Hz elfogadhatatlanul magas, ilyennel még nem találkoztam. Nálam koppanásig, 40 hertzig le van tekerve a mélyláda szabályzója, a frontok vágás nélkül kapják a teljes spektrumot, a center és a surroundok "large" állásban dolgoznak.
Most a Velodyne SPL1200 Ultra önbemérő rendszere miatt kicsit változott a helyzet.
A -10 dB elég sok, (illetve kevés) de nem lehetetlen, hogy úgy a jó. Nálam mínusz nyolcat állított be legutóbb az MCACC, amit elfogadtam.
Alighanem olyan helyre állítottad a ládát, ahol a visszaverődések miatt torzul a hangja, ezért csökkenti a szintjét az Audyssey. -
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #8618 üzenetére
Sztem is simán állíthatod 80-ra. Viszont ha lehet figyelj oda, hogy a center/sateliteknek hol van az alja. A H/K-on minden csatornára külön vágási frekit lehet állítani, de végül is az sem lehet nagy gond, ha ez nem megy. Amúgy lehet ezért állította az automata 120-ra?
Olyanra állítsd ami a fülednek jó, nem mindig (vagy inkább ritkán) van az automatának igaza. -
törölt tag
válasz
Thuglife #8618 üzenetére
Igaz nekem Yamaha van és elég régi,de nyugodtan át lehetett állitani a vágási frekit. Alkalmazni fogja. És annnak sincs akadálya hogy a nagyhangfalat 80ra,a subládát feljebb állitsd. Igaz,én 140 helyett egészségesebb 120 alá állítanám,nekem ugy jobban megfelelt és a mélyláda erősítőjének is. De ugysincs olyan technika analógban hogy 120-nál teljes kapacitást átenged,130nál meg elvág minden kimenőt.
Ha több mélyre van szükséged,inkább közepesen hangerön kalibráld a subot,majd vágási freki beáll,utána picit feljebb tekerheted a sub hangerejét. -
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #8592 üzenetére
Nem vitatkozunk, hanem véleményt mondunk, cserélünk. A hivatkozott tesztek is szubjektív benyomások alapján íródtak, ahogy mindannyiunk véleménye.
Nálam annyiból szerencsésebb a helyzet, hogy a nappalimban, ugyanabba a rendszerbe illesztek be erősítőket és hallgatom, használom őket hetekig, hónapokig, aztán kapom a következőt, így rendelkezem összehasonlítási alappal.
Jővő héten érkezik hozzám ez az Onkyo szett: BD-SP807 Blu-ray lejátszó, PA-MC5500 teljesítményerősítő és a PR-SC5507 előerősítő. Szerintem nagyon fogom élvezni.(#8593) Diplomata
Én jó hang párti vagyok, az a legfontosabb.
Abszolút kedvenceim a Mark Levinson, Meridian, Lexicon. Esetleg a Parasound, Arcam, NAD.
Krellt, Accuphase-t még nem teszteltem, de vágyom rá.Az előbb kifelejtettem a Harman Kardont, amit szintén az Onkyo elé sorolok. Szubjektíven.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Thuglife #8573 üzenetére
Köszi!
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ez jobb: CAV DP 880A -
DarkDeer
senior tag
válasz
Thuglife #8571 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ!
Rádiós tunerre tényleg semmi szükségem, inkább anélküli olcsóbb erősítő kéne. Ha azt mondjátok, hogy az audiofil hangfal sokkal jobb akkor azt lehet, hogy bevállalom. Szeretem, ha minden hangszert tisztán, szépen hallok.
Ha van rá kapacitásotok akkor linkelgessetek nyugodtan erőlködőket meg hangfalakat, nagyon sokat segítene! Előre is köszönöm! -
osi111
csendes tag
-
osi111
csendes tag
válasz
Thuglife #8478 üzenetére
Szia Polkaudio psw 110-et nem hallgattad mekkora szobába szánod a kef-c4-et?
Meddig tekerted a hangerőt hány százalékig? Csak mert én is ilyet rendeltem!! De még nem jött meg és félek a pici lesz és csutkára kel tekeri a hangerőt!! Kérem szépen még a tapasztalataidat!Üdv.....
-
Clemi
veterán
válasz
Thuglife #8394 üzenetére
Na megint itt
Kérdés, illetve kutatás! Van-e kedves fórumtársak között olyan, akinek Panasonic plazmája van a házimozi képének.
Azért kérdezem ezt, mert igazából olyan erősítőt szeretnék (ha már a Panasonic gyártmányúak tényleg ilyen gagyik) aminek a távirányítójával megtanítható a TV bemenet váltás funkciója.
Azért kérdezem ezt, mert mikor bekapcsolom a TV-t, akkor mindíg az analóg TV üzemmóddal indul, és mivel vagy a Set Top Box vagy a PC Hdmi kábelen érkező műsorát nézem, csak azért kell az asztalon tartanom a TV távirányítóját, hogy bekapcsolás után műsorforrást válasszak. Ha lenne olyan erősítő, aminek a távjával korrekten megtanítható ez bemenet forrás választó funkcó, akkor egy távval kevesebb lenne az asztalon.
Lehet hogy hülye kérdés, de gondoltam hátha -
Andrej29
csendes tag
válasz
Thuglife #8025 üzenetére
Blu-ray -lejátszón (lg350v)van 1db hdmi,1db optikai,1db koax csatlakozás.A tv philips 9704 5db hdmi,2scart,1koax,stb az erősitő onkyo 607(ezt meg ismeritek)Ennyi csatlakozonál csak nem kell dugdosni a kétfele mennő kábelt.
A tv műsor hangját ti melyik csatlakozóval vinnétek át az erősitőbe.Mert ez a hdmi aut ugyan leveszi a hangját a tv-nek de az erősitőre nem teszi ki.Bocs a fárasztó kérdésekért de én még itt tartok. -
-
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #7931 üzenetére
Mostanában leragadtam a Velodyne-nál, azokat tesztelgetem.
Haveromnak Polk PSW 125-öt vettünk, próbaképpen átvittem hozzá régi 9 éves Yamahámat, ami szerintem jobban szólt.
A KEF-et még nem hallgattam, egyébként egyik kedvencem az a márka, különösen az XQ és a Reference széria.
Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest