- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek?
-Panasonic DVD-S33 Asztali DVD lejátszó
-Pioneer DV-310 Asztali DVD lejátszó -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek?
-Panasonic DVD-S33 Asztali DVD lejátszó
-Pioneer DV-310 Asztali DVD lejátszó -
_kovi_
aktív tag
válasz
#09634560 #9152 üzenetére
Az én Sony DVD lejátszómat 2004-ben vettem, lekopogom, nagyon jó! Mindent vitt eddig!
Persze DiVX-et nem tud, de az összes másolt és írt lemezt vitte. Egyik lemezmárkára sem volt hárklis.
Sonyval mi a gond?
Emlékszem anno a Pana nagyon válogatós volt, mentünk a Media Marktba egy halom írt szutyok lemezzel/Arita, Princo, stb../, s a Pana "elvérzett", míg a Sony jelesre vizsgázott. Azért is vettem meg anno. Dehát gondolom most más a helyzet...Pio tetszik.. A drága modellek annyira nem érdekelnek, Denon, Marantz, Onkyo
-
_kovi_
aktív tag
Üdv, az Uraknak!
A múltkor nagyon jó tippeket kaptam így bátorkodom most is kérdezni.
A házimozi rendszert megvettem, minden ok.Még a DVD lejátszó hiányzik. S ebben kérnék tanácsot, melyik gyártó modellje most a favorit.
Melyik készülék olvassa lehetőleg az összes fajta írt, másolt lemezt. Stb...Köszi!
-
_kovi_
aktív tag
Háát nemtudom srácok...
Elég soknak tűnik nekem azért összeállítani egy ilyet külön cuccokból.
A BlueRay nem kéne, csak abból láttam normálisat.
Amúgy köszi a hangfalszettet, sajnos mint írtam a helyszűke... Amúgy nekem is ilyen szettem van, amit linkeltél és brutálisan szól! -
_kovi_
aktív tag
válasz
Thuglife #8723 üzenetére
Értem, köszönöm, a válaszotokat.
S külön rendszert? Abból mik a jó erősítők mostanság, Illetve ami fontosabb, hogy a DVD lejátszója jó legyen. Nekem van egy Sony 7éves dvd lejátszóm. Tökéletes. Mindent visz.
Anno a Panákkal sok gond volt lemezolvasási problémák terén.Másik kérdésem, nekem a Yamahának vannak -e még egyben 5.1 hangfalai, amit mondjuk egy külső erősítőhöz köthetnék.
-
_kovi_
aktív tag
Tisztelem az Uraknak!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen egybeépített házimozirendszert ajánlanátok.
Kinéztem ezt: [link]Tudom hogy sok a hátránya, nekem is otthon külön van építve minden, de ezt testvéremnek lenne, panel lakásba. Nem kell semmi extra hangerő.
Nyilván össze lehessen kötni számítógéppel, LCD TV-vel. DVD film lejátszás +CD hallgatás.
Sajnos helyigényben is szenvednek. Ezért sem jó a külön házimozi erősítő + dvd lejátszó + hangfalak cucc. Ráadásul utóbbi drágább is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest