- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
#25954560 #6401 üzenetére
Jaja. Sajnos én is kb. idáig jutottam pl.:
Ezzel még megoldható lehetne, ha a sárga kábelt is a hanghoz használom, de bennem az van, hogy az rca az egyik legegyszerűbb kábel, és a minőség sem az, mint sok más kábel esetében, nem igaz?
Amúgy most ez a din megy a sw-be, és az osztja szét a hangfalakra, ez ilyen samsung egybe rendszer volt. -
jolti05
őstag
válasz
#25954560 #629 üzenetére
A többihez is? Azt meg miért?
MOD: zozi80: Szia. Köszi szépen, ez jól esikszerintem is jó üzlet volt. Mindenképpen kifejtem majd róla a gondolataimat, csak ugye amíg semmi komolyabb sincs a tarsolyomban, addig nincs nagyon értelme beszámolót tartani.
Eddig annyit tudok elmondani, hogy szerintem mindent kihoz a két 10W-os hangszóróból, amit ki lehet.
Egy kérdés: Úgy vettem észre, rádió alatt -mintha- több mélyet tolna a hangszórókra. Ez lehetséges, vagy valszeg azért van, mert...esetleg nem nyomtam át stereóba? Legyen inkább kettő. Hova a rákba rakjam az antennát?! Komolyan már hülyét kapok. Roxynál a bal szekrény tetején normális, rádió1-nél meg átrakom a jobb szekrényre....
Ja igen, és még annyit zozi, hogy idáig -a mostani 2x10won kívül- 2 systemmel hallottam, ja nem, hárommal, de a kis JVC-k elég gányul szóltak. A Heco Vitas 500 szerintem elég keményen szól vele. A másik pedíg egy SAL 5.0 voltValami LG bemutatófilmet nyomtak éppek, és nekem bejött a hangja. Mélytartomány elmaradt a Vitashoz képest, de amúgy rendben találtam.
Most meg -ha tudom- kirpóbálom a Genius DHT510 két frontjával. Kíváncsi vagyok.
MOD2: Sorry, operában behalt valami, és úgy tűnik, kétszer ment el. Érdemes, ráadásul nem is ua...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest