- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integra #34644 üzenetére
nalam is ez volt, de ket het utan elkuldtem a szobafestot. akik utana jottek, megcsinaltak mindent ugy, ahogy megbeszeltuk, akkorra es annyiert. a vizesek es a hidegburkolok nem is probalkoztak
az asztalos meg jobaratom volt, o elore mondta h ugyis kesni fogja, hogy ON is legyek:
a tapetazashoz letakartam az erositot -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #33537 üzenetére
tulsagosan sok mindenrol van szo.
elso dolog ugye a hangszinszabalyzo, ezzel a legegyszerubb.
azon felul tudni kell h nem maga a forras okozza a magasak hianyat. aztan sokat szamithat a kabelezes. tovabba a hangszorok minosege. a szoba akusztikaja (kevesebbet) es nem utolso sorban h feled szolnak-e a hangszorok. -
törölt tag
válasz
quickboost #6458 üzenetére
uzemi fogyasztas: 220W
egyebkent igen, jobb lenne ha az erosito nevleges csatornankenti teljesitmenyenel nagyobbra lennenek meretezve a hangfalak, de legfeljebb majd nem tekered tul. -
törölt tag
válasz
nebulo5 #6455 üzenetére
nem mondta h milyen zenehez vette, lehet pont olyanhoz.
annyival konnyebb akkor most neki h az erositovel sem tud nagyon mellenyulni. sot, a film+tucctucc kombohoz egy hasznalt h/k is tokeletes lehet.
persze ha klasszikusokat meg jazz-t hallgatna, akkor innen nem biztos h konnyu elindulni -
törölt tag
válasz
Pizzafutar #3014 üzenetére
nem.
AAD - analog rogzites, analog keveres, digitalis kiiras(?) /az utolso nyilvan mindig D, ha mar a cd digitalis/
ADD - analog rogzites, digit keveres
AAD - analog rogzites, analog keveresattol meg, hogy valami digitalis vagy analog, a studiotechnikaban (sem) hatarozza meg a minoseget, csak nehany parameter elvarhato ettol v attol.
egy AAD cd is tud gyonyoruen szolni es sok DDD is pocsekul szol. -
törölt tag
válasz
dabadab #1492 üzenetére
valoszinuleg korrektebb lett volna ugy megfogalmazni, hogy 'vokalis zenet szebben ad vissza, mint a tobbit'.
nem tudom, mert nem hallottam, de ez mar lehet akar igaz isnyilvan nem lehet egy NAD-hoz hasonlitani, de ez nem is feladata.
most igy lakasvasarlas utan en is ebben az arkategoriaban nezelodok H/K, Denon, Onkyo korul. -
törölt tag
kicsit olyan erzesem van, hogy amikor valami legelsok kozott tud uj funkciokat, akkor azoknak a funkcioknak nemsokara kijon egy ujabb verzioja, es akkor az addig hudejo cucc egy korlatos valamivel valik. persze nehez most erositot venni
en lassan egy eve akartam harman/kardon 245-ost, de most mar nem vagyok rola meggyozodve. fene tudja.
-
törölt tag
frontnak erdemes. de ha nem gond a kabelezes. en azt vennek a tobbihez is. (vagy utp-t
de ez masik tema).
Il Dottore:
a (mai) filmnek alapvetoen masok a hangbeli kovetelmenyei, mint az igenyes zenenek. legyen benne megfelelo idoben es intenzitassal a mely, a centernek gyakorlatilag csak a beszedhang megy, a tobbiek is foleg effekteznek.
addig a zenenel a jobb es bal frontnak a teljes elvezethez a teljes hallhato tartomanyt (cd-nel), mas forrasnal meg azon kivul is ki kene adnia.
ezert szoktak megkulonboztetni. nagyon sokan, akik elsosorban zenet hallgatnak ugy valogatjak meg a frontokat es az erositot, hogy lehetoseg szerint sztereoban szepen szoljon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.