- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Még az lenne a kérdésem, hogy ha most csak egy erősítőt vennék, akkor rá tudom-e kötni a meglévő mini hifi hangfalait, és működne-e rendesen? Tehát nem lenne baja tőle se a hangfalnak, se az erősítőnek?
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Thuglife #8573 üzenetére
Köszi!
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ez jobb: CAV DP 880A -
DarkDeer
senior tag
válasz
Thuglife #8571 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ!
Rádiós tunerre tényleg semmi szükségem, inkább anélküli olcsóbb erősítő kéne. Ha azt mondjátok, hogy az audiofil hangfal sokkal jobb akkor azt lehet, hogy bevállalom. Szeretem, ha minden hangszert tisztán, szépen hallok.
Ha van rá kapacitásotok akkor linkelgessetek nyugodtan erőlködőket meg hangfalakat, nagyon sokat segítene! Előre is köszönöm! -
DarkDeer
senior tag
válasz
Vikthor #8553 üzenetére
Köszi, de cd lejátszót semmiképpen nem veszek, a számítógép merevlemezéről játszom le a zenéket. Gondolom, hogy az alaplap digitális csatlakozóját kellene használnom, az adja a legjobb minőséget. Ehhez kéne erősítő és két jó hangfal. Sajnos kispénzű vagyok, 200 ezret nem tudok rászánni. Olcsóbban nem lehet elfogadható minőséget kapni?
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Segítségeteket kérném, hogy milyen erősítőt (és hangfalakat) vegyek.
Kizárólag metál zene hallgatásához szeretnék egy erősítőt és két hangfalat.
Hangtechnikai tudásom szinte 0, így gőzöm sincs mi a jó. A zenét számítógépről játszanám le, az alaplapom Gigabyte GA-P55A-UD4, amin van digitális hang ki/bemenet is (S/PDIF). A videókártyám ATI HD 5770, van rajta HDMI. Eddig analóg csatlakozóval összekötött mini hifin hallgattam a zenét, de ezt szeretném leváltani digitális cuccal. Ha lehet akkor 100 ezer alatt szeretném megúszni az erősítőt és a hangfalakat összesen.Hangfalnak valami ilyesmire gondoltam: CAV DP 880A, de egyáltalán nem értek hozzá mi a jó. Kérlek ajánljatok erősítőt, meg ha lehet hangfalat is. Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- Filmgyűjtés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest