- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
Aktív témák
-
Andrej29
csendes tag
válasz
Thuglife #8025 üzenetére
Blu-ray -lejátszón (lg350v)van 1db hdmi,1db optikai,1db koax csatlakozás.A tv philips 9704 5db hdmi,2scart,1koax,stb az erősitő onkyo 607(ezt meg ismeritek)Ennyi csatlakozonál csak nem kell dugdosni a kétfele mennő kábelt.
A tv műsor hangját ti melyik csatlakozóval vinnétek át az erősitőbe.Mert ez a hdmi aut ugyan leveszi a hangját a tv-nek de az erősitőre nem teszi ki.Bocs a fárasztó kérdésekért de én még itt tartok. -
Andrej29
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ha egy Blue-ray lejátszót hdmi kábellel bekötöm az erősítőbe és az erősítő kimenetét a tv-be akkor tudok -e filmet nézni erősítő bekapcsolása nélkül.Mert nekem nem jelenik meg se kép se hang csak ha bekapcsolom az erősítőt.Nem akarom mindig járatni az erősítőt.Mi erre a megoldás? -
Andrej29
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Azért is kérdeztem mert én vidéken egy számtek űzletben kértem hdmi kábelt persze csak egy fajta volt és később kiderült amikor rákérdeztem hogy 1.3-ast kaptam -e?Hát persze hogy 1.2-est.Kicserélik csak nem tudtak infót adni hogy milyen az 1.3 amit kapok helyette.Annyit tudok hogy aranyozott és kinai(mint minden).Na majd meglátom ha nem lesz jó kicserélem valamilyen márkásra.Még egy kérdés
ell-e a tv-ből még egy hdmi(vagy valamilyet) kábelt vinni az erősítőbe ahoz hogy a tv hangját erősitőn át hallgathassam vagy elég az egy hdmi ami az erősitő kimenetéről megy a tv bemenetére(oda-vissza küldi a jelet?)
-
Andrej29
csendes tag
Sziasztok?
Hdmi 1.3kábel vásárlása előtt állok .Szerintetek van jelentős különbség a kábelek között kép illetve hangátvitelnél.Tehát megérik felárat a drága kábelek vagy jó a 1500ft neve nincs kábel.Ha érdemes márkás kábelt venni tapasztalatból mondjatok egy-két márkát.Ha 1.2 kábelel kötöm össze a rendszert mi fog nekem hiányozni az 1.3 hoz képest.Amihez kell:full hd tv,onkyo 607erősitő,lg blu-ray lejátszó.Köszi András
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest