- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem aszimetrikus csatlakozás,itt azért minél kisebb az ellenállás,annál jobb.
Nebulo5nek igaza van,de egy jó lánchoz az is kell,hogy minél zavarmentesebb jelet kapjon az erősitő és erre jobb a digitális csatlakozás.Mehet koaxxal ha ugy szimpi neked/foglalt az optikai.OSD menüben hozzá tudod rendelni -
Diplomata
aktív tag
Én úgy tudom hogy filmeknél jobb a nem közvetlen irányított hang a surroundokból,ezért is lehet amit bbéci írt,a thx dipol-t ír elő.Zenéknél viszont inkább irányítottan jó a hátsó hangszóró.Tesztelgesd ha tudod azzal nem vesztesz semmit.
Egyébként itt kapni a prohardveren 1000Ft-ért fali tartó konzolt,ami 5kg-ig terhelhető,forgatható,nekem is az van,megteszi,szinte ugyanaz mint a vogel amit linkeltél.
-
BBéci
legenda
A THX ajánlásait nyugodtan vehetjük ökölszabálynak, de ők az oldalsó surround dobozokat minden esetben dipólnak rajzolják és írják. Azokat úgy kell elhelyezni és beállítani, ahogy az ábrák mutatják. A dirrektsugárzókat fordíthatod magad felé, de nem kötelező, ha mögötted helyezkednek el (szerintem úgy sokkal jobb a térábrázolás), nézhetnek egymással szembe.
-
törölt tag
Igen,a sorroundot is el kell forditani a pozició felé, és igazából kicsit magasabban kell rakni,mint a hallgatási poziciód,mig a center és a frontok lehetöleg egy vonalban legyenek veled.Már ha 5.1 esed van. A 7.1re kicsit más szabályok érvényesek: :a sorroundok melletted oldalt,a back sorroudok pedig hátul,feletted.kell legyenek.
-
dhcodoki
senior tag
Az erősítő nem rendelkezik az új hanganyag dekódereivel, így pl. a blu ray előnyeit nem tudod kihasználni (de ezzel gondolom tisztában vagy). Ha így állítod össze a hangfalszettet, akkor egy egységes jó képet fogsz kapni, persze a későbbiekben szükség lesz arra a szubra is. A hangját nem minősítem, mert úgy is szubjektív. Jófajta állványokról ne feledkezz meg, sokat számít!!! SZVSZ Összességében első mozinak elég jó, de hamar fejleszteni kell a dekóder hiány miatt..
-
dhcodoki
senior tag
Ez sok mindentől függ.. legjobb kipróbálni. (tudom ez vásárlás előtt nem igazán lehetséges) egyébként valamelyik doboznak direkt használ, ha közelebb van a falhoz. Surround-nál nincs akkora jelentősége. Nálam is hátsó bassreflex-es (front és a surround is), s kb. 30 cm-re van a faltól az ideális helye.
-
nebulo5
senior tag
A gugli segítségével rengeteg helyről tölthetsz le teszthangokat. Kiírod lemezre, és ráereszted a 20 Hz-et a mélynyomódra. Ha legalább közepes minőségi szintű a mélynyomód, akkor jó esetben alig hallasz valamit (lusta harkály kopogása lábujjhegyen), csak a levegő remeg. Viszont, ha hagyod a hang erőt, az 50 Hz, ugyanazon a szinten már hazavághatja a mélynyomót.
Szerintem a 20 Hz elhanyagolható, de nem egy rossz ha van, mint "kerethordozó".
Pl: az emberi fül már a 17 kHz-et sem hallja (ennyin sugároztak 20 dB. erővel a csöves tv-k, ezért nem szerették a kutyák a tv-t nézni) de ha nincs meg a kb. 20 - 24 kHz-es képessége a hangfalnak, mégis matt- fakó a felső hangtartomány. -
Diplomata
aktív tag
Az emberi fül jóesetben 20hz-ig hall a mélytartományban,szerintem a 30hz is annyira mély már hogy szinte nem is hallod csak érzed a gatyád szárán
Sok sub-on sztereró bemenet van,ilyen esetben általában a bal oldal-ra kell kötni a monó rca-t,de lehet Y elosztóval is kötni,nekem is úgy van.Elvileg sima analóg rca kábel megfelel az összekötéshez,úgytudom.
-
Vidala
senior tag
Belépő szintű H/M szettnek éppen jó lehet, de speciel nekem nem tetszett a hangképe. Lehet, hogy picik a dobozai
Mondjuk nem az álatlad párosított erősítővel mentek. Mindenképpen megér egy hallgatózást, de ehhez (még én is
) javasolnék egy sub-ot párosítani.
Még egy nem lényegtelen dolog: Mekkora szobába kellene? -
Diplomata
aktív tag
Üdv.Nekem ennek az erősítőnek az elődje van még mindig.SA-HE40 Nekem gyakorlatilag 13e Ft-ban van,ezért is vettem meg annó használtan.Itt egy német házimozi oldal tesztje róla:[link]
A teszt alapján nagyon jó hangja van,ami végülis szerintem is igaz,de nem szabad elfelejteni hogy ez belépő szint.Amit én negatívumnak érzek benne,az a picit magas alapzaja,de nem olyan vészes azért.Ez egy teljesen digitális erősítő,azért is elég neki ekkora ház.Rosszul nem jársz vele,de ha teheted akkor vegyél 50k-ért denon-t vagy kenwood-ot inkább.Nekem magnat motion 880 set van hozzá,és egy jbl sub 125.Nem szól rosszul így együtt,de azok a hangfalak amiket te kinéztél,már komolyabb erősítőt kívánnak hangzásban.Viszont a 16nm-re csak akkor vedd meg őket,ha kevés bútor van a szobában,mert amúgy tényleg nem tudják kiszólni magukat ezek a frontok,pláne a sub.Nekem 25nm-en van,itt ideális a szinpadkép.
-
Játékos
addikt
Komolyabban nem tudok állást foglalni, de a specifikációkat olvasgatva nem olyan rossz.
Mégis, valahogy ebben a termékategóriában (AV erősítő) nem a Panasonic jutna eszembe! Mindettől függetlenül meg kéne hallgatni (elég kevés lehetőség van rá gondolom), hogy mit szól a Magnattal együtt. Hiába mondaná bárki, hogy ilyen, vagy olyan, ha neked más az ízlésed, meg a szobád akusztikája... -
Játékos
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest