- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
RedCat
senior tag
Van egy Yamaha 430RDS tipusú erősítőm. Csere miatt szeretném eladni. Szerintetek mi lehet a reális ára? 35-40?
-
RedCat
senior tag
válasz
Thuglife #10355 üzenetére
Az még belefér, de tudja ezeket a funkciókat amiket szeretnék? Ahogy nézem a két modell amit ajánlottál, az egy árban van. Igazából melyik a jobb választás, mi közöttük a különbség? Ahogy láttam mind a kettő 5.1, a 507-es kicsit erősebb (130w a 100-al szemben), de csak 1.3-as HDMI van rajta, talán több formátumot ismer.
Melyiket ajánlod? Esetleg valaki más típus, tapasztalat? -
RedCat
senior tag
Már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást, de fontos hogy tudja, ha kapcsolom a HDMI bemenetet, akkor vele együtt kapcsolja a képet is. Pl: beledugom az xbox360-at és a xbmc-t HDMI-n az erősítőbe, akkor ha váltok közöttük elég csak az erősítőt váltanom,a tv-t nem kell. Vagy ezt már minden HDMI-s erősítő tudja?
-
RedCat
senior tag
Hello!
Először is nagyon laikus vagyok a témában.
Jelenleg egy Yamaha 430RDS típusú 5.1 erősítőm van MAGNAT hangszórókkal + mélynyomóval. Igazából teljesen meg vagyok elégedve vele, az optikai bemenetet használom rajta egy xbmc mégiacenter programmal filmnézésre. A számítógép lecserélésre kerül (laptopra), és azon nincs optikai se koaxiális digitális kimenet, viszont van HDMI, ami a hang is kijön. Ezért szeretnék erősítőt cserélni, amin van HDMI.
De hogy pontosan mit szeretnék: kijön a számítógépből HDMI-n a SD, 720P, 1080P kép és az 5.1 DD, DTS, esetleg sztereo hang (filmektől függően). Ez bemegy az erősítőbe, ő leveszi a hangot, a kép megy tovább a TV-be. Milyen típust tudtok javasolni erre a célra olyan 50-60 eFt körül? Mi az amit érdemes megvenni?
Minden HDMI-s erősítő amin van ki és bemenet le tudja venni a hangot? Kapcsolható hogy a TV fele menjen e hang vagy sem?Lehet kicsit tágan fogalmaztam, de az erősítőt megvettem 4-5 éve, azóta nem foglalkoztam a témával.
Köszi a segítséget és a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest