- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
ricsik #21743 üzenetére
Nagyon sokan nem szeretik ezt az "utat járni". Csak egy példa, ismerős aki még vidékebre lakik LCD TV-t akart venni. Mondtam jöjjön fel, az MM-be, Ósanba nagyon sok fajta van és próbálgathatod akár egész nap. Erre vett a helyi Juronics-ba egyet amit az ottani eladó dicsért az ott lévő három darabból. És sokaknak így megy az erősítővel, hangfallal is. (U)Nem értek vele egyet(/U), de átérzem, ha nincs lehetősége így vagy úgy utána járni.
Szerintem egy hétköznapi embernek aki egy HM cuccra vágyik /3kilóból/ bekötsz pl. egy Onkyo+Mission vagy Pio+JBL, stb. stb szettet, teljesen más alkalommal, nem helyben összehasonlítva, szerintem egyiket se fogja sz@rozni hanem vinné haza örömmel. Olvasgattam itt, hogy ki-mit-mivel párosít, elég nagy a szórás és mindenki elégedett. Vannak különbségek persze, azértis olvasgatok itt meg máshol, hogy én is a számomra legjobba nyúljak bele. -
benvolio
őstag
válasz
ricsik #21732 üzenetére
És ezen miért kell csodálkozni? Ez az egész ország Pest központú. Ha megakarsz hallgatni több hangafalat fel kell menni Pestre. Tiszta szégyen, hogy még Miskolcon sincs sok lehetőséged, mondhatni közelít a nullához. Az MM-be van kb. 4féle meghallgatni való hangfal abból 2Jamo, 1JBL, 1Yamaha. Az EW-be meg tán 2féle /1Yamaha, 1Magnat/. Itt a Mission, PolkAudio stb. az szerintem ismeretlen fogalom. Én teljesen megértem azokat akik még ettől is messzebb laknak vagy akár közelebb, de körülményes nekik a feljutás és a helyi boltban rásóznak bármit. Én is próbálok elsőkörbe tesztekből, véleményekből információt szerezni, majd felruccani egy hallgatózásra. De aztán lehet próba-szerencse lesz a vásárlás a neten. Manapság szerintem ha 100ért veszel egy erősítőt, 200ért hangfalat, nem lehet nagyon mellé nyúlni márkától függetlenül egy átlag felhasználónak. 300feletti rendszernél már biztos, hogy csak egyéni hallásra/ízlésre választanék.
-
fatallerror
addikt
-
zozy84
senior tag
-
zozy84
senior tag
válasz
ricsik #19614 üzenetére
ÁÁÁ a pi..ba! Bele se kellett volna kezdeni.
Ennek tényleg soha sem lesz vége.
Pedig még se erősítőm se hangfal rendszerem nincs de minden nap olvasom a fórumot lassan hónapok óta. Gondoltam elég lesz egy Yamaha YHT-S400 is. Hát nagyon nem!
Az első megszabott felső határ a 300eft volt mindenre, mondjuk Denon 1611el és társaival. Most már 1911 vagy 2311et nézegetek meg 608 vagy 255.
Már látom hogy nem lesz elég 300eft. -
mouse1
csendes tag
válasz
ricsik #19470 üzenetére
Az igazat megvallva ezt még nem néztem.
Viszont csak hétfő óta van meg a cucc. Estére megmondom biztosra. Viszont erősen kétlem hogy így lenne. Marha precízen lehet állítani a hangerőt, szóval több teljes kört is kell tekerned, hogy minimumról maximumra állítsd. Na most motoros megoldásra csak akkor lenne szükség, ha a hangerőállító potméter lenne. De azt nem is fogod eddig tekergetni, meg sok értelmét nem is látom egy digitális erősítőben...
-
kezdocske
csendes tag
válasz
ricsik #19425 üzenetére
Először is köszi!
Úgy érted, hogy akár mélyládát ne is vegyek most csak később? Addig elleszek nélküle is?
Nem lenne jobb ugyanolyan márkájú hangfalszett és mélyláda? (Pl. (pl. KEF C5 5.0+KEF C4, vagy mission ms8 + MV cinema pack) (vagy most bizonyítottam, hogy kezdő vagyok?
_ )
-
lcee79
addikt
válasz
ricsik #18719 üzenetére
Ez a kábelem
PROV1201 1.0m/3.3ftHigh Speed HDMI Interconnect
HDMI-A male - HDMI-A male• High Speed HDMI™ 1.3c cat2 • Supports Deep Color & x.v. Color™ • 340MHz/10.2 Gbps and 48 Bits • Compatible with PS3® and Xbox 360® • Pearlized chrome plated metal connector with metal inner case • Silver Plated 99,9996% OFC large gauge conductors • Multiple Shielding
-
lcee79
addikt
válasz
ricsik #18717 üzenetére
Erre a kábelre is oda van.
méghozzá hogy 48bit és 1440P
ennek elégnek kell lennieÉs az alacsony bitrátánál van baj, nem a magasnál (optikai kábellel nincs is hiba...)
Szóval szerintem nem a kábel
De ha megvan a frissítés és még mindig megvan a hiba (remélem nem) akkor még esetleg, de max úgy próbálom ki, hogy valaki kölcsön ad egyet...
-
perczeg7032
csendes tag
válasz
ricsik #18584 üzenetére
Személyes benyomásokat tudok mondani, de szerintem mást nem is lehetne és szabadna. Hallgattam mindhármat és nekem azért maradt a JBL, mert nekem a hangja sokkal életszerűbb volt. Nagyon tetszett a Dali is, de ahhoz, hogy a 50nm2 nappalimat bezengje, már nem fért volna bele a büdzsébe az a kategória, ami kellett volna. Nekem a polk nem jött be, nem tetszett az összkép. Nekem puha volt. Viszont a polk külsőre nagyon tetszik, sztem nagyon impozáns főleg az rti7 és attól felfele. Ráadásul nekem a HK, mint erősítő, nagyon bejön és a JBL-el alkotott párosuk szenzációs. Legalábbis az én fülemnek. Sztereóban hallgatom, mert sok zenét hallgatok, de a múltkor moziztunk és nem volt sub hiányom :-) Érdekes módon a zenében a jazz és a komolyzene is tetszik a megformálásában.
-
sirfer
aktív tag
válasz
ricsik #18504 üzenetére
Biztosan nem lesz eladó az Ikon
Ha minden jól megy és azt kapom ,amit várok ,akkor az Ikon megy a Harman-Kardon Stereo Legend szettemhez a felső szinte.
Meg akartam lépni ,csak jövőre és előbb az Ikon-t akartam kiismerni, azért nem egyszerre lett meg a kettő ,meg persze anyagiakmiatt is...
Sanci
Csak úgy "vállaltam" ezt az egészet ,hogy nem kell kifizetnem, ha nem azt kapom ,amit várok. Az elvárásom az, hogy döbbenetes (!) különbség legyen a zenei részben. Így a házimozi rész is magasabb színvonalra megy, a rendszerben egyedül a frontok voltak kérdésesek. A Mentor 8 már nem az én kategóriám és BBcéri hallgatva eleve csak a Mentor 6 jöhetett szóba.
-
szmegma
aktív tag
válasz
ricsik #18415 üzenetére
Ok szoval eleg a filmnezesnel az USB atviteli sebessege. Ertem!
Neked milyen vinyod van kulso?
En is gyujtottem a DVD-t anno, mar biztos nem kovetnem el ezt a hibat. A HDD-n tarolas a legjobb, bar en egyaltalan nem tarolok semmit. Kiveve amikor csak toltom a filmet de nincs ido megnezni es azt veszem eszre, hogy a windows ugat, hogy nincs eleg hely a D:\ meghajton.
-
Gabor970
addikt
válasz
ricsik #18378 üzenetére
pontosan így van. Én is mondtam már másnak: minek a másfeles winyó? Ahonnét eddig jött, egyelőre úgy tűnik eztán is tud jönni. Azt a 15 filmet mentettem csak le (azt is csak winyóra) amit tényleg szeretnék ha mindíg meglenne, a többi meg jön-megy az eszközön. Amúgysem szeretem a 3,5-es adattárolókat a külső táp miatt. Egy jó kis 2,5-es, aminek elég az USB táplálás, csináltam egy kis zsebet neki a TV hátulján azt jóvan. Mielött valaki jönne a meleggel, nem meleg ott egyáltalán a TV-m hátulja. Igaz, tulképp sehol sem meleg, és nem is zúg kicsit sem.
-
válasz
ricsik #18056 üzenetére
Anno amikor BD lejátszó volt a kérdés nálam, hogy melyiket vegyem, én is gondolkodtam ezen, aztán valahogy mégis a PS3 mellett döntöttem, mert olcsóbb is volt és még játszani is lehet vele, igaz csak a little big planet van meg promósan, nem vagyok egy nagy ps3 gamer, a lényeg, hogy remek képet és hangot nyerek ki belőle. Egyetlen bajom az van vele, hogy sokat kell várni mire betölti a filmet a lemezről. Ez is filmfüggő erősen persze, ez 40mp-100mp között szokott változni. Szívesen lecserélném emiatt, a PS3-at egy olyan BD-re ami a lemezbetöltés után mondjuk max 10-15mp-t kell csak várni (bár ez is rengeteg véleményem szerint, 1 szó mint 100 a bluray szabvány ebben a tekintetben egy EPIC FAIL).
Üdv,
Vik -
bozont
veterán
válasz
ricsik #17790 üzenetére
Így elöljáróban csak annyit, hogy kézbevéve egész minőségi termék. Teljesen fémházas az egész, ahogy írja is a termékleírásnál a belső aranyozott rézből van, a külső ház pedig alumínium. A megmunkálás nagyon szép, nem sorjás. És előnye hogy nem kell forrasztani, ha valaki nem akarja. A többit majd estefelé leírom, meg képeket is csinálok majd természetesen.
Dictator^
Én ezt a verziót rendeltem, gondolkoztam én is a Z-n, de nem ért meg nekem annyival többet. Ebből 24db-ot rendeltem, ami átszámítva 3700Ft volt, ilyen minőséget legalább dupla áron kap itthon az ember, de lehet keveset mondtam.
Igen onnan vettem, paypalon keresztül kell fizetni. November 2-án rendeltem meg, 4-én adták postára és ma 18-án érkezett meg, úgyhogy egész gyorsan (ők azt mondták kb 19-24 között fog megérkezni).
Most gyorsan kipróbáltam az egyiket, elég jó feszesen tart úgyhogy az érintkezéssel sem lesz gond. -
Vidala
senior tag
válasz
ricsik #17447 üzenetére
ricsik & sirfer:
Mi az asszonnyal kézikamerás home video-nak tituláltuk, de azt gondolom ugyanarról beszélünk.
Én nem bírtam megszokni, bár valóban idővel kevésbé szembeötlő. Pontosabban van több profilbeállítás, és a sportnál meghagytam, de azt szinte - nézett műsor híján - alig használom. -
Pizzafutar
aktív tag
válasz
ricsik #17205 üzenetére
A pio alternatívájaként ez a [Denon AVR-3803] vajon megfelelne?
-
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #16877 üzenetére
Elméletben elképzelhető, hogy rontja a hangot.
Ha mondjuk egy ilyen végéről levagdosnád a gyárilag rászerelteket és a szóbanforgó Nakamichikkel helyettesítenéd, biztosan rontana az eredeti állapothoz képest.
Méterenként 2-3000 forintos kábelekhez tutira passzolnak a Naka dugók.
Az nem lehet véletlen, hogy a Nordostokra Z végűt szerelnek. -
bozont
veterán
válasz
ricsik #16877 üzenetére
"Értem itt: feszesebb erősebb, stb, vagy más különbségek is vannak, pl nem dugható be akárhova, stb..."
Na erre gondoltam én is, csak talán nem sikerült pontosan kifejezni magam. Hangzásban szerintem sem lehet igazán különbség, hiszen ugyanolyan anyagból készülnek. És ha csatlakozás terén sincs akkora különbség akkor meg bőven jó az olcsóbb is, de ha a drágább Z végű jobb kontakttal rendelkezik mondjuk, akkor már lehet megéri azt a pluszt. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #16774 üzenetére
Minél feljebb megyünk az árakban, annál kisebb az érzékelhető különbség. Egy 100000 forintos hangdobozpárnál szólhat brutálisan jobban egy duplájába kerülő, viszont az egymilliósoknál általában nem annyival jobbak a kétmilliósok, és így tovább. Szerintem.
Egy Mark Levinson/Revel, vagy egy JBL Synthesys rendszer olyan hangminőségű, amit a hétköznapi ember el sem tud képzelni. Az a 20-25 millió forint, amibe kerülnek, iszonyatosan nagy összeg, de aki évente ennek sokszorosát keresi és hobbija, mániája a házimozi, az simán kiad ennyit érte. Ehhez hozzáadódik a képmegjelenítés és a helyiség kialakításának ára.(#16777) ricsik
Nem is szoktak mást adni a mélynyomókhoz, fogalmam sincs, Sanci mire gondolt. -
Vidala
senior tag
válasz
ricsik #16367 üzenetére
Szvsz jó gép a 255-ös. A 260-as egy bullshit. Kevesebbet tud ugyanannyi pénzért nagyobb sorszám alatt.
Egyetlen "hibája" az épp említett EzSet/EQ. Csak akkor működik, ha sub-ot is csatlakoztattál hozzá, egyébként marad a kézi beállítás. Mivel nekem nincs szubom, ezért saját tapasztalatom nincs mennyire jó. Csak tesztekben olvastam róla, ott mondjuk nem írtak róla semmi rosszat, valószínűleg végzi a dolgát.A Denon hasonló árú termékei szerintem nem annyira versenyképesek több tekintetben, talán az Onkyo 608-ával lenne érdemes tételesen összehasonlítanod.
Az 608-as előnye: 1.4-es HDMI, ARC, bi-amp (bár szerintem itt még nem sok értelme van), több HDMI csati.
Teljesítményben kb. hangyafingnyi lehet a különbség.
A 255-ös előnye: több csatlakoztatási lehetőség, pl. analóg 7.1 bemenet, és 7.1 pre-out ki, csak hogy szerintem a legfontosabbakat kiemeljem. Emellett még talán fontos lehet, hogy több mindenről tud felskálázni, mint az Onkyo.A többi "apróságban" nagyon fej-fej mellett vannak, azok kiguberálását már rád hagyom.
-
sirfer
aktív tag
válasz
ricsik #16367 üzenetére
Nekem jól működött a HK355-nél és a HK760-nál is. Próbáltam mindkettő technológiát és az én fülemnek pontosabb beállítást az Audyssy csinált.
Persze ez csak az én véleményem.Az AVR260 az AVR255 "lebutított" változatának tűnik. A proci ua. ,de ki-és bemenetek száma más. Talán itt keresendő a különbség. Vagy a 260 csak egy újabb kiadás.
-
törölt tag
válasz
ricsik #15807 üzenetére
Az 578 is skáláz már 1080p-re.Csak annyira minimális a 2 között az árkülönbség hogy inkább a 608-as a jobb vétel az erősebb tápegységével. De a felskálázást megteszi neked a tévéd is.De egy előnye mégis van a felskálázásnak:elég egyetlen kábel a tévé és az erősitő között,nem kell pluszban komponens,vagy kompozit. És nem csak Faroudja skálázó létezik erősítőkben mint skálázó algoritmus hanem Anchor Bay,Texas Instruments,stb.Külön nem javitja fel a képet hanem ha rossz minőségü jelet kap,egy jó skálázó zajmentesebb képet generál,nem lesz ködös,kockás,stb.és nem csak analóg hanem pl HDMI-n kapottt 480i-t és p-t is felskáláz 1080p-re(és még könnyebb dolga is van).
-
sirfer
aktív tag
válasz
ricsik #15640 üzenetére
Ok, bár egyelőre nem tudom,hogy hogyan lehetne bekötni.
Egyszere nem tudom vezérelni a hangerőt mindkét erősítőn. Nem tudom, hogy milyen beállítással lehetne így használni, pedig szeretném.Várom a javaslatokat...
Azt már tudom ,hogy a bi-wire részre nem lehet kötni.
Segítsetek, mert addig nem tudom elkezdeni az építkezést...
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #15520 üzenetére
Ne bizonytalankodj, hallgass Bécire: "Részben a füleidre, részben egymás felé irányított, oldalt, de 30-50 centivel hátrébb elhelyezett direktsugárzók"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a magassági elhelyezés sem mindegy, én sokat pöcsöltem vele. Se túl magasan nem jó se túl alacsonyan. Irányadónak a hangdoboz közepe 60cm-re legyen feljebb, mint ülési pozícióban a füleid. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #15509 üzenetére
Némelyik egész jó, például a Dali Ikon, amit linkeltél.
Miért nem jó, hogy melletted, oldalt vannak a hangszórók? Pontosan hogyan képzeled a mögéd helyezést?
A THX ajánlást tartom a legjobbnak, méghozzá dipól sugárzókkal, de azok nem mindenhol - nálam sem - helyezhetők el, mert a hallgatói pozíciómat könyvespolc-rendszer veszi körül. A dipóloknak visszaverő felületre van szükségük (nem feltétlenül csupasz falakra, az a lehető legrosszabb) ám a könyvek nem nevezhetők annak.
Részben a füleidre, részben egymás felé irányított, oldalt, de 30-50 centivel hátrébb elhelyezett direktsugárzók kiváló térhatást rajzolnak a hátad mögé is. -
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15338 üzenetére
Csináljak róla egy videót?
Nincs semmi bedugva, csak egy DVI-HDMI átalakító és abba HDMI-HDMI kábel (TV-be direktbe), illetve egér és bill meg a hálózat.
És megy a hang....
Hát figyelj, szerintem ezeknél nem hiszem, hogy akkora különbség lenne hangzásban. Szerintem az Onkyo TX-SR 508, elég faszán el van látva.
Most így, hogy már tulajdonos vagyok, elkezdtem nézegetni és hát 90e-re átszámítva már 608akat adnak külföldön.. Csak hát a gari.
-
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15336 üzenetére
Én nem találtam meg 650nél, hogy tudnia kéne ezt.
a-b550-551 fix, hogy nem tudja, én is örültem volna neki.
Ja és ugyancsak neked: 1611 seggén én is meglepödtem.. ekkor jött az onkyo 508 képbe.
Érdekes kérdés, integrált lap, videókártya dvi kimenetén egy -dvi átalakitó hdmi-hdmivel bekötve és küldi a hangot a tv-re.. hogy? a dvinek nem csak képet kéne küldeni?
-
-
törölt tag
válasz
ricsik #15273 üzenetére
Denon csatlakozókban elég szegényes,hangban az 508-608 közé tehető szerintem.(elég nagy különbség van hangzásra az 608-608 között). De ez szubjektiv.De túl nagy különbséget nem fogsz találni.608 vagy Denon közül az,amelyik csatlakozókban neked jobban megfelel.
Kis segitség: több zene: Denon,több film: Onkyo a jobb választás.Onkyo erősebb teljesitményben. -
törölt tag
válasz
ricsik #15218 üzenetére
Egy-két előnyt tudok Béci esetleg kijavít/kiegészít:
Dolog lényege, hogy a komplett előerősítő és processzor végzi a beállitásoket,(tehát dekódolás be és kimenet választás, hangerő, hangszínszabályozás +jelfeldolgozás), míg a végerősítés az külső végfokokal történik meg.
Külön kiépités külön tápegységen megy ami zavarfüggetlen és igy nem függgnek fizikailag egymástól,tehát a végfok tisztább jelet és tisztább,nagyobb áramot kap.
A végfokok egészen egyszerű felépítéssel rendelkeznek egy integrálttal szemben (kevés zavaró tényezô, rövidebb jelút),ezért csekély alkatrészigényűek tehát mivel így jobban kiépíthetők, elvileg tisztábban is szólnak.
Audiofil minőség jobb alkatrészekkel és megfelelő erősitőelv megválasztásssal (A,AB, D,stb) biztosítható és nem függ külső körülményektől, mint pl. helyhiány,közös tápegység miatti kompatibilitás, teljesitmény behatárolás. -
zsozso1
tag
válasz
ricsik #15218 üzenetére
A gyártó honlapján szereplő árakra azért még jó néhány forint rámegy (környezetvédelmi díj, áfa, vám, stb.). De még így is nagyon jó árban van szerintem mondjuk egy NAD T785 árához képest. A procin van RCA vagy XLR csati a subnak, nézd csak meg jobban. Egyébként a proci végfok páros biztos jobb megoldás, a technikai részleteket nem tudom de majd a szakik (BBéci pl.) megmondják.
-
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15190 üzenetére
Hát az első kettőtől hányni tudok, 3. meg nincs az a nagyon veszélyes kategóriában.. persze, mehet a többi után
Az Autechre meg minőségi, bocs, a discoban ilyennel nem fogsz találkozni... illetve a hétköznapi emberek közt is (gondolom) olyanokkal találkozol, akinek tökmind1 , hogy mi szól, csak dübörögjön.. és ha a másiknak tetszik, akkor tetszik neki is. (elektronikus zenére gondoltam)
Tehát nem az a slágeres zene, amiket hallhatsz.. és igen, létezik minőségi elektronikus zene ezeken a f*sokon kivül amit linkeltél.. mert ezeket a sülyesztőbe helyezném. Nem a toplistára.
Mellélőttél, nem kicsit, nagyon!
/Nem értem, ha már minimálisan a zenével foglalkozol, hogy nem tudod észrevenni, akár az elektronikusban, amit nem szeretsz, hogy mi minőségi és mi nem... mint , ahogy énis a Tokio Hotelt nem rakom akármelyik Rock stilus alá, és ezzel elvetem, hogy a Rock egy szar/
-
Dictator^
veterán
-
elbandi2
tag
válasz
ricsik #15001 üzenetére
Esetleg még létezik ilyesmi megoldás is.
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #15001 üzenetére
Már írtam erről, engem is régóta foglalkoztat a frontok sztereó erősítővel való meghajtása.
Mivel rendszeresen kapok mindenféle - sajátjaimnál drágább és jobb - készülékeket, ezért nem valósítottam meg.
Az AV receiver front pre outjait kell összekötni a sztereó erősítő tetszés szerinti bemenetével. A CD-játszót a számára dedikált RCA aljzatra kötöd, a frontok hangszórókábeleit a helyükre és kész.
Zenehallgatáshoz csak a kétcsatornás erősítőt kapcsolod be, mozizáshoz az AV-t is. Egyetlen probléma a hangerőszintek összehangolása, amihez kell egy kis gyakorlat, no meg műszer sem árt. -
törölt tag
válasz
ricsik #15001 üzenetére
Szerintem is.
Én már találkoztam olyan (erősen nem ajánlott!) megoldással hogy bikábleles hangfalnak mindkét csatlakozójára kötötte az illető a vezetékeket az összekötő meghagyásával (azonnal kiköttettem vele,zárlatveszélyes!!).Aztán csodálkozott miért nem akar szólni.Egy erösen hozzá nem értő illetőről van szó.(Mert a másik egyébként lekapcsolt erősitőn át letestelt egyúttal gerjesztette azt.)
Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest