- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mouse1
csendes tag
Na. Akkor mégegyszer. Tudom, hogy az erősítőhöz gyengék. De pillanatnyilag nincs pénzem fél milliós hangcuccra, és mivel a szoba sem épp optimális, ezért próbálom kihozni a legtöbbet, amit ebből az összegből, és helyből lehet. Ha most megtehetném, hidd el hogy sokkal többet költenék rá. Ha úgy egyszerűbb, akkor tegyük fel, hogy egy Onkyo SR608-ast vettem, és most ahhoz keresek hangfalakat. (Így is a gatyámat is ráköltöttem a most meglévő cuccokra, ezért is már kapom a folyamatos se**berúgásokat...)
-
mouse1
csendes tag
Nem azonosítom a hangerővel, eszembe se jutott. Viszont a mély hangokra rohadtul berezonálnak a falak, és nagyon áthallatszanak. Vagy pl. ha elmész egy szórakozóhely előtt, avagy moziszoba előtt, akkor mit hallasz ki? A mélyeket, nem a magasakat.
(Ennek ellenére nincs szükségem 10kW-os mélynyomóra jelenleg... Csak egy mélyre lemenő, hangszórókészlethez jól passzolóra - tehát a hangszórók mélyei azért ne nyomják már el magát a mélynyomót.)
-
mouse1
csendes tag
válasz
ricsik #19470 üzenetére
Az igazat megvallva ezt még nem néztem.
Viszont csak hétfő óta van meg a cucc. Estére megmondom biztosra. Viszont erősen kétlem hogy így lenne. Marha precízen lehet állítani a hangerőt, szóval több teljes kört is kell tekerned, hogy minimumról maximumra állítsd. Na most motoros megoldásra csak akkor lenne szükség, ha a hangerőállító potméter lenne. De azt nem is fogod eddig tekergetni, meg sok értelmét nem is látom egy digitális erősítőben...
-
mouse1
csendes tag
válasz
hdcsaba87 #19466 üzenetére
Jajjj, jajjj, jajjj, jajjj, jajjj! Már érzem a lesuhanó bárd szelét a tarkómon!
Viszont van egy tényleg fontos dolog! Sztereó zene! Az legyen szép. Igazából tán még többet is számít számomra, mint a házimozi. Ha valami jól produkál nekem zenében, akkor az már jó lesz házimozira is.
(És azért tényleg jó lenne valami ötlet SUB-ra is, csak a viszonyítás miatt. Viszont azt leszögezem, hogy most egy régi építésű téglaház egyik lakásának szobájáról beszélünk. Laknak felettem is, és mellettem is. Szóval nincs szükségem rá, hogy minden este meglátogassanak.
)
-
mouse1
csendes tag
Sajnos nagyon jól tudja...
Viszont nincs pénze drágább hangfalakra, és a szíve szakad meg miatta.
Az erősítőhöz meg jó áron jutottam hozzá, azért lett ez. Eredetileg egy NR708, bár inkább 808-at akartam venni. És ha már vásárolhatok a jövőre, hát miért ne tegyem meg?
Amint megtehetem, úgyis lecserélem a hangfalakat jobbra, bár ez valószínű min. 1 év.
Egyébként a jelenlegi szobában szerintem egy komolyabb hangfal is elvérezne. Akusztikailag egy nulla.
Szóval most mindenképp kell valami jó ár/érték arányú hangfal, hogy szegény erősítő ne árválkodjon ott egy régi sztereó hangfallal, aztán majd idővel.
(Na jó, egye fene! Ha már ennyire tuszkoljátok. És mi van, ha felviszem a limitet 200ra?
De már így is megöl az asszony!
)
-
mouse1
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben beszereztem egy Onkyo NR1007-es erősítőt, és most szeretnék venni hozzá egy 5.0-s hangfalrendszert (a SUB még várhat, amíg anyagilag gatyába rázom magam). Lenne valami jó tipp, hogy mit érdemes hozzá venni? Nézegettem az Jamo S606 HCS3-at, de úgy olvasom ezzel itt nem szimpatizálnak az emberek. Körülbelül ebben az árkategóriában szeretnék valamit venni (mondjuk úgy 150ezerig).
A szoba max. 20m2, és kb. ugyanannyira használnám házimozira, mint zenehallgatásra. Jól jönne pár tipp, mit lenne érdemes élőben meghallgatni. (Persze azért SUBra is jöhetnek az ötletek.
)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest