- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
fatallerror
addikt
válasz
emre33 #21111 üzenetére
az erősítő tudja a 8 Ohm-t is, mindegyik tudja, a manualjában 110W-ot ír csatornánként
Audio section
Rated power output (1 kHz, 6 Ω, 1 %)
Front . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150 W + 150 W
Center . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150 W
Surround . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150 W + 150 W
Surround back (Front height/wide). . . . . . 150 W + 150 W
Rated power output (20 Hz to 20 kHz, 8 Ω, 0.08 %)
Front . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 W + 110 W
Center . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 W
Surround . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 W + 110 W
Surround back (Front height/wide). . . . . . 110 W + 110 W
Total Harmonic Distortion . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .0.06 %
(20 Hz to 20 kHz, 8 Ω, 100 W + 100 W)
Guaranteed speaker impedance
. . . . . . . . 16 Ω to 8 Ω, less than 8 Ω to 6 Ω (setting required)
Signal-to-Noise Ratio (IHF, short circuited, A network)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .103 dB
Frequency Response . . . . . . . . . . . . 5 Hz to 100 000 Hz dB
(Pure Direct Mode)
Input (Sensitivity/Impedance) . . . . . . . . . . . . . .350 mV/47 kΩ
Output (Level/Impedance)
REC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350 mV/2.2 kΩ -
törölt tag
-
Vidala
senior tag
Szerintem minőségbeli különbség nem igazán lehet, mert ugyanaz a DSP van benne. Kicsit erősebb, és több funkcióval bír. Ahogy látom a H/K ezekkel skálázza a termékeket leginkább (no és az árat is). Gondold végig, hogy szükséged van-e a plussz dolgokra (pl. IPod kapcsolat és hasonlók).
-
törölt tag
Persze, leszedi. Be is cseszne, ha nem tenné. A HDMI bypass csak a képre vonatkozik.
Viszont - az avsforumon írták - így teljesen lekapcsolja a videoprocesszort, s a TV képernyőjen nem látszik az erősítő menüje. Azt mondjuk jó lenne tudni, hogy visszakapcsolni hogyan lehet, ill. a "mélyebb" beállításokat miként éri el az ember.Integra:
A x55 szériában hardver nem tudja, nincs benn a megfelelő áramkör.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
nemtom mivel tud a 355-nél többet, de a 360 árát már nem fizettem volna ki. szerintem ezt a 355-öst sem tudom kihasználni.. (a tulaj szólt, hogy még a pincében is hallani a mélyládám)
szóval ezt is csak azért vettem, mert a hkts 11-gyel adták csomagban összeállítva olyan árért, hogy nem tudtam nemet mondani rá. plusz adtak még pár % kedvezményt az akciós árra és a tartó lábakból is elengedtek még.
de mire megvettem hozzá hifi kábelt (30m, 2.5-es), 2 hdmi kábel, az y sub kábelt, a két feszültségvédelmes elosztót, mindegyik komoly árnyékolással, minőségi cucc, a 1.5 terás hdd-t, a 24-es monitort.. szóval most már elég volt, borzalmasan sok volt még így is, hogy jóárasítva tudtam megvenni. de egy pár évig jó lesz a rendszer, jövőre meg, vagy utána veszek egy 60-as tévét hozzá. -
-
Daywalker
addikt
Szerintem is baromság ez a mikrofonozás. Én leültem oda ahonnan nézem, fogtam egy mérőszalagot, lemértem mennyire vannak a hangfalak és manuálisan beállítottam a menüben kézzel, plusz a hangszórók hangerejét is egyformára hoztam (mármint az érzékenységből adódó hangerőkülönbséget). Így teljesen jó...mégiscsak pontosabb, mint egy mikrofon
-
Dassler
őstag
Úgymond "gyári" itt nincs. A banándugó is szabvány. Ha az erősítő ill. a hangfal is tudja fogadni, érdemesebb a banándugót választani. Nem kell forrasztgatni, olyat kell venni, ami szorítós fajta. A kábelt kell megblankolnod így is úgy is, de ha megkéred, azt is megcsinálják a boltban, legalábbis hangfalkábeleknél. Nem egy nagy mutatvány amúgy.
Sima szorítós megoldásnál meg kilazítod a kupakot, kábelt átdugod, és visszaszorítod. Ez időigényesebb + szerelni is kényelmetlenebb, főleg az erősítő hátulján, amikor már a 4. kábelt akarod befűzni. De nézd meg, hogy az adott erősítő és hangfal milyen csatlakozókkal használható. -
-
Dassler
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q70BAT) 190CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! akció
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest