- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pizzafutar #17245 üzenetére
Igen.
-
anakonda
csendes tag
válasz
Pizzafutar #17214 üzenetére
Megkockáztatom van olyan jo mint a mai denon AVR- 4xxx tipusok!
-
törölt tag
válasz
Pizzafutar #17170 üzenetére
Ekkora fogyasztás mellett annyit fűtene, hogy egy kisebb helyiségben jóformán egy radiátort is kiválthatna. Itt szerintem is valami tévedés lesz.
-
törölt tag
válasz
Még az Arcam 500 sem fogyaszt annyit... Pedig az fényévekkel nagyobb kategória és nagyobb helyiségekbe is való.Emlékezetem szerint kb 750-800-as tápja van.amibél a felét sem fogyasztja normál használat esetén.Denon 1910 kb 350/400 Wattos ebből kb.Béci szerinti értéket fogyaszt.
Teljesítményre nem nagy,minőségre hagyja el. -
BBéci
legenda
válasz
Pizzafutar #17175 üzenetére
Saccra 120-150 W.
Nem hiszem el azt az eszement fogyasztási adatot, ellentmond minden eddigi tapaszpalatomnak. -
BBéci
legenda
válasz
Minek van 1,6 kW fogyasztása? Az AX5i-nek még a fele sincs.
-
BBéci
legenda
válasz
Pizzafutar #17060 üzenetére
Az AX 5i messze jobb a 608-asnál, nem lehet őket egy napon említeni.
Ha már megvetted, vidd magaddal a hangdobozok kiválasztásához! -
törölt tag
válasz
Pizzafutar #17060 üzenetére
Szerintem a Dali nagyobb kategória,jobbb vétel lenne.De azért halgasd meg.
Pio is jobb,én arra startolnék rá.2két kategóriával feljebb van.
v.attis: Bocsi v.attis,de ami jobb az jobb. -
KMT
addikt
válasz
Pizzafutar #6123 üzenetére
Szerintem ha minőségi zenét szeretnél hallgatni (ezt gondolom a formátumok alapján), akkor add fel a többpontegyet. Zenét hallgatni jobb sztereóban, mozizni meg 2.1-ben is lehet. Ehhez meg csak egy olyan erősítő kell, amin van legalább egy pre-out.
-
válasz
Pizzafutar #6123 üzenetére
Szia,
Nem ismerem a keretedet, de például a Copland dán csöves erősítő és a hozzá tartozó lejátszó nagyon tud büntetni. Apámnál pont egy ilyen Copland páros van Sonus Faber frontokkal és egyenesen büntet. Egyszerűen olyan ereje van, hogy például subwoofer se kell hozzá!!! Tiszták a mélyei és olyan sztereoképe van.... A fő sugárzója, ha jól tudom 18 vagy 20cm átmérőjű. Egy spéci állványon van és 1 cm átmérőjű többszörösen árnyékolt kábelekkel van összekötve. Apám füleit nagyon megáldotta a sors, ha ő nem audiofil, akkor senki. Mondjuk ő pont nem házimozizik, csak tiszta zene. Neked ha kell házimozi is, és zenére is kellene, akkor nem biztos hogy rossz választás lenne például egy H/K 255. Nézz szét ezek között, tuti találsz magadnak megfelelőt, csak meg is kell őket szerintem hallgatni.
Üdv,
Vik -
-
válasz
Pizzafutar #6119 üzenetére
Zenére a helyedben én egy sima stereo erősítőben gondolkodnék és egy komolyabb CD lejátszón, mert azokat arra találták ki. Én spec a Denon-t, NAD-ot H/K-t vagy a Cambridge Audio-t ajánlanám zenei célra. Bár ez is olyan, hogy neked kell utánajárni, hisz lehet, hogy a te zenei hallásod az más erősítő/lejátszó kombóhoz passzol jobban. Nekem házimozira és zenére Denon AVR-1910 / DVD-1940 páros van. Hangfalaim viszonylag újak, tehát még jócskán a bejáratási szakaszban van, de egyre jobbak a hangjai.
Üdv,
Vik -
válasz
Pizzafutar #6117 üzenetére
Oda elkél minimum egy 100-120Wos erősítő.
-
törölt tag
válasz
Pizzafutar #3014 üzenetére
nem.
AAD - analog rogzites, analog keveres, digitalis kiiras(?) /az utolso nyilvan mindig D, ha mar a cd digitalis/
ADD - analog rogzites, digit keveres
AAD - analog rogzites, analog keveresattol meg, hogy valami digitalis vagy analog, a studiotechnikaban (sem) hatarozza meg a minoseget, csak nehany parameter elvarhato ettol v attol.
egy AAD cd is tud gyonyoruen szolni es sok DDD is pocsekul szol. -
törölt tag
válasz
Pizzafutar #2968 üzenetére
még régebben meg a gőzmozdonyra(egyik kábelezést se ismerem, csak poénos kedvemben vagyok)
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SkyShowtime
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest