- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
Dorian #17366 üzenetére
Sziasztok!
Hamár szóba került a kábelezés van egy kérdésem: a hét végen gyorsan ki akartam próbálni egy erősítőt, és szombat délután kábelt már csak a Saturn-ban tudtam venni, kb 600 Ft/méter. Ezért most a hangfalkábel egy 4 mm-es réz (MONITOR CE-SP 0030 4.0MM) vezetékpár, 2x 3.5 méter hosszban.
Használható ez így, vagy ajánlott lecserélni valami másra? -
Pizzafutar
aktív tag
Egy gyors kérdés: a front hangfalakhoz vezető kábelek hossza meg kell hogy egyezzen?
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
ricsik #17205 üzenetére
A pio alternatívájaként ez a [Denon AVR-3803] vajon megfelelne?
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok,
Hangfalakat szeretnék vásárolni, 80%-ban zenére a maradék mozi. A helység mérete, amiben el lesz helyezve kb 30 nm. Eredetileg új Dali Concept 6 hangfalakra gondoltam, de a napokban láttam használtan egy Wharfedale Pacific EVO30 -at. Mi a véleményetek, melyik érdemes inkább megvenni?
Erősítőben az Onkyo 608 van betervezve, de lehet a fent írt Pioneer vsx-ax5i jobb lenne. -
Pizzafutar
aktív tag
Szerintetek mekkora teljesítményű erősítő kell egy 36 nm-es helységhez?
-
Pizzafutar
aktív tag
Kicsit off, de talan tud rá valaki válaszolni:
A DDD 32 Bit Digital Sound jelzésű CD-k pontosan mit takarnak?
Észrevehető a minőségbeli különbség? -
Pizzafutar
aktív tag
Valamikor tavasszal olvastam ezt a topikot, akkortájt sokan a CAT5-ös UTP kábelre esküdtek.
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy házimozi rendszert. Amire használnám az elsősorban zenehallgatás, a filmezés csak másodrangú. Stílusra leginkább Pink Floyd és hasonló rock, illetve időnként némi komolyzene jöhet szóba. Ami fontos, hogy a meglevő Pio AV600 SACD lejátszót kapcsolnám hozzá, és persze SACD-vel hallgatnám.
Kinéztem magamnak egy Harman Kardon AVR-247 AV erősítőt és egy JBL Northridge szetet (E60 front, EC25 center és E20 háttér).
Szerintetek ez egy megfelelő összeállítás? Szivesen veszek más javaslatokat, de árban feljebb már nem tudok menni!
Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest