- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
zsozso1 #28284 üzenetére
""Az ekkora cucc nem való kis helységbe" témáról meg azt gondolom hogy nem kell ezt tökig hajtani viszont halkan is meg tud mutatni mindent ami kell""
Maximálisan egyetértek. Jól összeállított konfiguráció erről (is) felismerhető. Kis hangerőn is részletezően, dinamikusan kell zenélnie.
És igen, szerintem ideiglenes megoldásnak nem rossz, a hangja tuti javulni fog, bár az interconnect kábelek minősége erőteljesen befolyásolni fogja. Ha 5 db egyforma, jó minőségű rca-t össze tudsz szedni, nem hibázhatsz.
SzvszPersze a saját végfokjával lenne az igazi.
-
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
zsozso1 #20468 üzenetére
Szerintem is kitünő választás a focal.
Jó párosítás lesz a 800-as a 700-assal, jól megfigyelted, hogy hasonló a hangszoró készletük is. A hangjuk szintén hasonló. De én focal subot ajánlanék hozzá.
Nekem is focal minden hangfalam, imádom a hangját. Ha meghallgatod te sem fogsz mást választani. Milyen erősítőhöz lenne?
Nagyon meghálálják a jobb/drágább hangfalkábeleket is. -
BBéci
legenda
válasz
zsozso1 #20432 üzenetére
Szerintem az LSi nagyobb ugrás az RTi-hez képest, mint az RTi a TSi-hez viszonyítva. Nem véletlen az árkülönbözet.
Ahogy a Dali Ikonnál sokkal jobb a Mentor, amiről Sirfer barátunk tudna mesélni.(#20433) Dictator^
Egyáltalán nem mindegy, a futómű minősége.Hatalmas minőségi különbségek hallhatók.(#20425) AMDFan
Én sem azért járok a Zeneakadémiára és a MŰPÁ-ba, mert jó minőségű az élőzene. -
ricsik
őstag
válasz
zsozso1 #15216 üzenetére
Nem is tűnik drágának a proci + mondjuk egy 5 csatornás erősítő.
Már csak az nem világos, ha audiofil minőség, akkor mért jön ki olcsóbban, mint pl egy NAD AVR? Mi az előnye, hátránya egy ilyen külön megoldásnak és egy egybe AVR-nek? Ezen a procin hova kell dugni a subot, nem találtam rajta csatit? Ebben az elő + végfokos dologban nem vagyok igazán otthon
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest