- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
perczeg7032
csendes tag
válasz
ricsik #18584 üzenetére
Személyes benyomásokat tudok mondani, de szerintem mást nem is lehetne és szabadna. Hallgattam mindhármat és nekem azért maradt a JBL, mert nekem a hangja sokkal életszerűbb volt. Nagyon tetszett a Dali is, de ahhoz, hogy a 50nm2 nappalimat bezengje, már nem fért volna bele a büdzsébe az a kategória, ami kellett volna. Nekem a polk nem jött be, nem tetszett az összkép. Nekem puha volt. Viszont a polk külsőre nagyon tetszik, sztem nagyon impozáns főleg az rti7 és attól felfele. Ráadásul nekem a HK, mint erősítő, nagyon bejön és a JBL-el alkotott párosuk szenzációs. Legalábbis az én fülemnek. Sztereóban hallgatom, mert sok zenét hallgatok, de a múltkor moziztunk és nem volt sub hiányom :-) Érdekes módon a zenében a jazz és a komolyzene is tetszik a megformálásában.
-
perczeg7032
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a JBL LX 8 és a JBL E80 között? JBL LX 8-ról hallott már valaki?
Üdv!
-
perczeg7032
csendes tag
Az meg már lassan egy vagyon, főleg ha új :-( Azt kell néznem alapban, hogy a technics sa-eh760-hoz képest jobb vagy nem. Ha jobb, akkor kezdetnek talán megfelel. A másik meg az, hogy meg kellene hallgatnom a cuccot - meg másik összeállításokat is. Hol érdemes hallgatózni? Mit javasoltok? Budapesten :-)
Használt cuccok után a itt és a vaterán kívül hol/kinél érdemes még utánanézni?
Köszi!
-
perczeg7032
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy technics SA-EH760-at használok főleg zenehallgatásra és mozira egy viszonylag nagy nappaliban (>50 m2). Mivel régi már, ezért szeretném cserélni valami jobbra. Újban, de inkább használtban gondolkodom, habár nagyon tetszenek az új Onkyo erősítők, pl ez: TX-SR608. Ehhez nézegettem hangdobozt és olvastalak benneteket, a Dali Concept 6 lenne az, amire pénzem is lenne és el tudnék vele indulni. Mi a véleményetek erről a kombóról? Érdemes ezzel leváltani a "nekem" szépen szóló technicset? Ha változtatnátok, melyiket cserélnétek másra?
Zenében mindent hallgatok: komolyzenétől Stinggen kersztül a kraftwekren át a legújabb rádió1-es slágerekig. Szeretnék vele komolyabb zenei DVD-ket is jó minőségben hallgatni pl.: Ákos, Celine Dion, AC/DC, stb.
Várom véleményeteket!
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest