- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
P.Zoli22
tag
válasz
fsb1000 #16361 üzenetére
A tv-center helyzet megoldódik nemsokára. Olyan színű asztallapból lesz csinálva egy darab, amely egy picivel nagyobb mint a tv talpa, az rá lesz erősítve az asztalra, és arra a tv. Már megnéztem, nem fog hálistennek a "dizájn" rovására menni.
A puffon lévő surrond az csak ideiglenes, megy fel a falra jövő héten. A többin sajna nem tudok sokat változtatni. Esetleg a frontokat tudom távolabb tenni a tvtől.
A subot meg akkor próbálgatom majd. Mire kell figyeljek? mit kell hallanom, és mit nem?
-
P.Zoli22
tag
Ja az kimaradt, hogy az egyik surrond az ajtó mögött van, a másik meg a puffon az ágy mellett. Ezen változtatni akarok még, de most tanácstalan vagyok hogy hogyan, mivel az ágyat előréb tenni nem tudom, viszont a hangfalakat mögém sem. Ötlet?
-
P.Zoli22
tag
Hali
Mit szóltok ehez? Éri?
A heco + h/k 142 mellé lenne: [link]
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott e már valaki amerikából származó erősítővel? gondolkozom rajta hogy ebay-ről rendelek egy h/k avr 2600-ast ( ez az itthoni 260 megfelelője lenne??). Az lenne a kérdés, hogy ha amerikai hálózati csatlakozó van rajta,akkor átalakítóval fogom e tudni rendesen használni a cuccot? Egyébként más eltérésre nem igen lehet számítanom ugye?
Köszi
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit egy kedvező árú házimozi szett, ajánlanám figyelmébe ismerősöm Onkyo HT-S580S típusú összeállítását: [link]
Teljesen rendben van a cucc, jár hozzá még egy falikonzol garntúra is.
Érdeklődni: Nálam
Köszi
-
P.Zoli22
tag
Heló
vettem tegnap egy Ákos 40 blu-ray lemezt. Neten rendeltem, őszintén szólva nem olvastam utána mit is veszek. A lényeg, hogy PCM 2.0 és 5.1 hang van rajta.
Beírtam a keresőbe hogy mi lehet ez a formátum, de konkrét magyarázatot nem nagyon találtam. A h/k 142-esen se dts, se dd nem állítható be, dolby pro logic II music-ra áll át.
Tudtok valami tanácsot adni hogy mire állítsam az erősítőt hogy a legtöbbet tudjak kihozni a formátumból? egyébként optikával van összekötve a PS3-al.
Köszi
-
P.Zoli22
tag
Heló
Na most lehet kiröhögtök
harman 142, emlékeim szerint annak idején a hangerőintervallum -40 és +valamennyi volt, tegnap este nézegetem, erre lemegy -80-ra , a maximum pedig +10.
Ezt lehet változtatni rajta? Manualba nem találok ilyesmit, de meg mernék esküdni hogy ez nem így volt mielőtt hazaköltöztem. -80 és -45 között szinte semmi nem hallatszik. Szerintem ez így nem baba, remélem valaki tud hasznos tanácsot.
Köszi
-
P.Zoli22
tag
hali
bi-wire bekötésről mit kell tudjak? van e értelme a dolognak?
A lényeg hogy a jobb frontom hátuljáról elhagytam szállítás közben a kis fémlemezkét ami összeköti kábel dugókat, és szerintem emiatt szól szarul... nem találok ilyen kis lemezt, mondták hogy kössem be 2 kábellel, úgy hogy az erősítőbe egy lyukba 2 kábel, a heco-ba pedig a 2-2 lyukba!Van ennek valamilyen előnye-hátránya? ugyanolyan kábelből még egy pár jó erre?
Köszi
-
P.Zoli22
tag
A zenei és a névleges terhelhetőség között mi a különbség? a heco victa subjának is 100W a névleges teljesítménye 200W a zenei, a CAW nál csak annyi van hogy 100W.
-
P.Zoli22
tag
Az a baj hogy nincs összehasonlítási alapom, az ismerettségi körben egy 30ezer forintos yamaha van 20as mélynyomóval a másik havernál meg egy épített sz@r.
Ha jól látom szegeden van bemutatóterem, el is tudná hozni rokonom!
-
P.Zoli22
tag
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Megvettem az új hifi-asztalomat, jól néz ki minden f@asza, kivéve azt hogy az erősítő épp hogy befér a helyére, a teteje és az asztallap között 3ujjnyi hely maradt....
ezt már olvastam itt hogy nem tesz jót neki, de mivel nagyon tetszik az asztal, ezért nem szeretnék másikat..Nos, most azon gondolkozom, hogy vagy az erősítő mögé beteszek 3 darab 12cm-es ventit (azt még nemtom hogy teszem áram alá őket) vagy gondolkoztam még a bárhol kapható noti hűtőkön! A fő kérdés, hogy ha ráteszem az erőlködő tetejére, természetesen fejjel lefelé, akkor jobb lesz az neki, vagy esetleg mivel eltakarom a szellőzőnyílások nagy részét talán jobban kicseszek magammal?
Mit gondoltok...
Köszi
-
P.Zoli22
tag
-
P.Zoli22
tag
üdv
adott egy 18nm2 tetőtéri szoba, egy heco victa 500-as rendszer, valamint egy harman avr 142 erősítő (ezt szeretném valamilyen hdmi-s true hd-s cucra cserélni)... azt szeretném tudni, hogy egy ilyen helyiségben milyen ládát tudnátok ajánlani! a legolcsóbb lehetőség érdekelne, ami elfogadható minőség, és ha egyszer lesz egy nagyobb nappalim ott is emgállja a helyét! egyenlőre menjen a heco szetthez és a harmanhoz is!
Köszi
-
P.Zoli22
tag
válasz
Gabor970 #12844 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, októberben, mikor vettem a harmant 105ezerért, vehettem volna 50ezrekért onkyot, pioneert vagy bármit, kizárólag azért nem tettem mert ez sokkal jobban tetszett...
Egyébként sajnos nincs lehetőségem használni, szerintem 20óra működés nincsen benne összesen, teljesen új állapotú, szerintem ez ér 30 ezerrel kevessebet mint egy új... -
P.Zoli22
tag
-
P.Zoli22
tag
a ps tudja:
Audio:
Dolby Digital 7.1
Dolby TrueHD
Dolby Surround HD
44.1/48/96kHz 32-bit audio kimenet
64-bit processing
512 audio channelsAkkor jól értelmezem, hogyha ebből hdmi-n viszem a hangot egy hdmi-vel rendelkező, de true HD és Dolby Surround HD formátumot nem tudó erőlködőbe, akkor ugyanazt kapom mintha olyat vettem volna ami tudná?
Ez volt az utolsó értetlenkedésem a témában ígérem -
P.Zoli22
tag
biztosan csak a negatív kritikáidon akadt meg a szemem, bocs.. egyébként ha hangminőségre tudják a 142-esem minőségét, tudják a true HD-t, ráadásul van rajta 1.4es hdmi akkor igen megéri! ezt sem vettem volna meg tavaly, de az a bohóc a MM-ban azt mondta hdmi-n viszi a hangot is, hát nem viszi.... olyat szeretnék amelyik már a kor követelményeit tudja, legalább azonos teljesítménnyel! ugyhogy 2-3évvel ezelőtti modellek szóba sem jöhetnek!
-
P.Zoli22
tag
-
P.Zoli22
tag
Egyébként te tudnál mondani olyan erősítőt ami nem belépő, ami nem szar, ami nem gagyi, amitől nem hányod össze magad majdnem?
Most nem azért, de egy 100ezer forintoos harman az csak a saját márkáján belül belépő moddel, egy 39000 forintos yamahával meg pio-val nem hiszem hogy egy lapon kellene emlegetni!
-
P.Zoli22
tag
válasz
vtechun #11976 üzenetére
Sziasztok,
a héten viszik a h/k 142es erősítőm, és szeretnék valamilyet 100ezer környékén, HD-képes, hdmi-n viszi a képet hangot mindent! nézegettem feljebb a pio, onkyo, denon lehetőségeket, viszont tanácsot kérnék, hogy minőségben melyik áll legközelebb a harman-hoz? vagy megéri egyáltalán lecserélnem?
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok,
bocs hogy ismét, de itt vannak a potenciális vevők...
szóval H/K AVR 142 még mindíg vihető.
Érd: privi , 20-583-4561
-
P.Zoli22
tag
válasz
hattorihanzo #11481 üzenetére
vigyétek innen a csávót, tuti van valami baja nyaktól felfelé
-
P.Zoli22
tag
sziasztok
ha érdekelne valakit, eladnám harman/kardon avr 142 h-m erősítőmet. kb 10x volt bekapcsolva, októberi vásárlás, december óta dobozban pihen. össze akartam rakni a napokban, de a szomszédok miatt nem tudom kihasználni!
INFO: [link]
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Lehet nem ide vág a kérdésem, de itt legalább oolyan emberek vannak akik otthon vannak házimozi építésben! Adott egy avr 142es harman-om egy heco victa 500-as szettel, namost úgy alakult hogy más elrendezésben lesz a nappali, és sokkal hosszabb kábelek kellenek a surrond-okhoz. A kérdés, tudok az eddigi 2ből valami okos módszerrel egyet varázsolni, hogy már csak egy hosszút kell hogy vegyek?
Másik, mi a véleményetek erről a szettről? amúgy megvan egy féléve ez az összeállítás, kb 3x volt bekapcsolva időhiány miatt! érdemes egy ládába beruházni ha többet moziznék?
előre is köszi
-
P.Zoli22
tag
-
P.Zoli22
tag
kösz mindenki, ugylátom itt is csupa segitőkész ember jár!
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Nemrégen bevásároltam egy házimozi szettet, holnap kerül sor az összerakársra! Samsung lcd+harman/kardon avr 142+ heco victa szet! kérdés a következő lenne: mit várhatok a cucctól, milyen vastag kábelt vegyek, hdmi-vel szeretném kötni őket, mi ennek a menete? előre is köszi! ja, még annyi, mélyládát vegyek hozzá vagy elég a victa 500 filmnézésre?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest