Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
Dictator^ #15617 üzenetére
Az ikonnak az új ára volt ennyi is, de ezt nem szabad nézni, mert elég nagy a kereslet ezekre a dobozokra használtan is, és viszonylag keveset kínálnak eladásra. Ahogy figyelem mostanában, ezen a 180-körüli áron pár nap alatt elkelnek.
Hogy számodra megéri-e azt te tudod, de ha egyértelműen megtaláltad benne a számodra tetsző hangkaraktert, akkor ezt vedd.
Kis olvasnivaló utolsó bekezdésben az ár-érték arányát taglalják. -
-
elbandi2
tag
válasz
ricsik #15001 üzenetére
Esetleg még létezik ilyesmi megoldás is.
-
elbandi2
tag
válasz
Helmoras #14221 üzenetére
Egy tippként esetleg egy ilyet megnéznék
, én is agyaltam rajt pc mellé.Pincemélyeket sztem. ne várj tőle, de elég komoly javulást mutatna a tv beépített hangjához képest. Ha van analóg kijárat a tv-n (az enyém tavalyi 'B'-s, azon van) akkor működhet a dolog. És a fényes front is passzol valamelyest a tv dizájnjához. Igaz hogy mérete, kialakítása inkább zenére teszi alkalmassá, de biztos jobb hangot kapsz vele, mint egy fröccsöntött 2.1-es szettel.
Vagy valami hasonlót lenne érdemes mellétenned.
-
elbandi2
tag
-
elbandi2
tag
válasz
ricsik #12766 üzenetére
Félreértettél, nem vettem meg, csak meghallgattam
. Most csak 5.0 van C6,C1,CC. Nem volt keret a sub-ra. Akkor otthagytam, ha venni akarsz egy telefont megér hogy megvan-e még 109k-ért, ill ha megvan, még esélyes hogy valamit engednek is belőle, mert bemutatódarab.
Én igazából nem vagyok nagy akciófilm fan, igy nekem eddig a C6 mélye elég volt, csak pár alkalommal volt némi hiányérzetem, de számomra ez nem áll arányban egy sub árával. -
elbandi2
tag
válasz
ricsik #12746 üzenetére
A Basis sub-ot nem ismerem, de concept sub májusban mikor a C6-ot vettem, még volt a tatabányai MM-ben 109-ért.
Egyébként most utánaolvasva elég komoly eltérés van a két sub között, a concept 12"-zárt doboz- basis 10" reflex... A conceptet pont a gyors, megfogott hangja miatt szokták dícsérni, ezt a zárt doboz miatt tudja elsősorban produkálni. Bár mint mondtam a basis subot nem hallottam, igy akár lehet még jó is, de én inkább keresnék conceptet valahol a régi ár környékén.
-
elbandi2
tag
Annyira azért nem kell pofátlannak lenni
Viszonlag könnyen engednek, ezt 2 vidéki MM-el kapcsolatos személyes tapasztalatom alapján mondom. De ez persze nem áll a jól pörgő slágertermékekre. Esetedben persze ekkora engedményt nem lehetett volna kicsikarni.
Bejáratás szerintem inkább a hangszóró esetén fontosabb-érzékehetőbb. A bejáratással leginkább a sávszélek javulnak érezhetően.
-
elbandi2
tag
Jah értem, azt hittem hogy valahol hifiszaküzletben hallgattad, és ott találtad jobbnak.
Én is kb. ezeket a hangsugárzókat hallgattam meg MM-ban tavasszal mikor venni akartam. És csak azért kérdeztem rá, mert ott-akkor nekem nem tetszett igazából a számodra egyértelműen legjobb hangsugárzó.
Egyébként valóban lehet venni jó áron MM-ban is cuccokat, csak rámenősnek kell lenni.
Kollégám 1 hónapja vett Onkyo 608-at 145-ért, akkor a neten a legjobb ár 140-volt+száll.
Polcon lévő bemutató darab volt, 1 hete volt kitéve, és 160-ról simán leengedték 145-re, csak kicsit húzni kellett a száját, hogy "jaaaaj, hát ez már ki volt bontva, nincs bontatlan?"
Én tavasz végén vettem Dali C6-ot 88-ért ugyanígy. Azt tudni kell, hogy az eladónak-részlegvezetőnek joga van saját hatáskörben 6-10 százalékot engedni az árból.
Sok sikert az új cuccodhozMajd irj róla milyennek találod.
-
elbandi2
tag
Szerintem jó választás lehet, bár én csak MM szinten hallottam, de semmi zavarót nem hallottam a hangjában. Ott és akkor, mással nem hasonlítottam össze, mert a hangsugárzókat néztem-halgattam. Gratulálok hozzá, majd ird meg milyennek találod.
Ami viszont érdekelne még, hogy a hangsugárzókról kicsit bővebb véleményt irhatnál, mert amit irtál hogy "Természetesen" számomra nem volt ilyen egyértelmű. Tudom nagyon szubijektív a dolog, és függ a halgatott zene-film stílusától is, de nekem a JBL hangja kicsit zavaróan ércesnek hatott.A KEF-et nem hallottam.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hővezető paszták
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest