- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
ricsik #18719 üzenetére
Ez a kábelem
PROV1201 1.0m/3.3ftHigh Speed HDMI Interconnect
HDMI-A male - HDMI-A male• High Speed HDMI™ 1.3c cat2 • Supports Deep Color & x.v. Color™ • 340MHz/10.2 Gbps and 48 Bits • Compatible with PS3® and Xbox 360® • Pearlized chrome plated metal connector with metal inner case • Silver Plated 99,9996% OFC large gauge conductors • Multiple Shielding
-
lcee79
addikt
válasz
ricsik #18717 üzenetére
Erre a kábelre is oda van.
méghozzá hogy 48bit és 1440P
ennek elégnek kell lennieÉs az alacsony bitrátánál van baj, nem a magasnál (optikai kábellel nincs is hiba...)
Szóval szerintem nem a kábel
De ha megvan a frissítés és még mindig megvan a hiba (remélem nem) akkor még esetleg, de max úgy próbálom ki, hogy valaki kölcsön ad egyet...
-
lcee79
addikt
válasz
Vidala #18715 üzenetére
Szerintem az erősítőben van a hiba (mindenfélét próbáltam, és úgy következtettem erre). Ha a DUNE-el HDMI kábelen keresztül nézek divxeket dvd-ket (tehát mindenképp alacsony bitrátájú hangot) akkor "szakadozik" a hang (Blu-raynél nem megy el)
Ha 12Bit-et visszaállítom 10-re vagy 8-ra nem csinálja ezt. (semmi más állítgatás nem változtatott a dolgon, ...én sem értem mi köze van a színmélységnek és a hangnak, de van...)
Ezelőtt amúgy volt egy gyengébb minőségű HDMI kábelem (de nem legalapabb az sem) akkor csak 8 biten volt jó.
Összedugtam optikai kábellel, és HDMI-ről csak a kép ment, úgy már nem volt szakadozás
Ezért is gondolom, hogy az erősítő, a hdmi kábel, és a dune közti kapcsolatban van vmi bibi.Aztán mikor a DUNE fórumán írtam erről, más is tapasztalja-e, akkor egy olyan valaki írta, hogy igen akinek ugyanilyen erősítője volt.
Szóval ezért reménykedem, hogy a firmware frissítés után megoldódik a problémám...
És ha jól láttam most 2009-es firmware van az erősítőmön, és ami most van az ha jól gondolom már 2-vel újabb.Szóval hátha megoldódik a problémám és akkor örülhetek.
(Persze tudom...minek a 12 bit..mikor nincs is olyan film ami ilyen lenne...(mert nem akarom folyton állítgatni, és ha engedi akkor had legyen..
))
És a mostani HDMI kábelem drágábbra (50-100ezer forintosra) nem fogom lecserélni (a másik illető ezt tette, és azt mondta megoldódott a problémája), ez is drága volt már nekem amit vettem...(10 e fölött 1m-es)Köszi a válaszokat!
-
lcee79
addikt
Hi!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki frissített már firmware-t az erősítőjén?
Én most épp ezt szeretném csinálni...
Harman Kardon AVR260-as típus...
Találtam egy gépet amin van rs232 van kábelem is erősítőn is rs232 csatlakozó (remélhetőleg kábelem is passzol, majd otthon kiderül)
Megvan a firmware is...
Beszéltem a szervízzel is (ami tőlem 200km-re csak Budapesten található)
Azt mondta megcsinálhatom, csak arra vigyázzak menet közben ne szakadjon meg a kapcsolat....(nem is állt szándékomban megszakítani, de murphy bármikor közbeszólhat...)Szóval, ha valaki csinált már ilyet érdekelne, hogy van e vmi fontos dolog amire érdemes figyelni, nem szeretném tönkretenni, csak remélhetőleg javítani rajt
Előre is köszi a választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest