- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47521 üzenetére
Én sem több tízezres tüskére gondoltam. Proson például 5500 ft/4db, de ebay-en is találtam pár viselhető árú tüskét. C1-hez meg ilyet néztem., de biztos, hogy nem fogom kifurkálni az alját, legalább pár hónapot le kéne dolgozni a garanciából, nehogy valami nyűgje legyen. Inkább az öntapadós megoldás. Valamivel kevesebbet nyújt, mint ezek, amiknél menet van a doboz aljában, vagy nem számít?
Viszont, ha az alsó harmadba kell esnie a súly döntő többségének, akkor a tömör fa kizárva, mert ez így egyensúlyba lenne, sőt a tetején lenne a több, mert oda kerül a doboz.
Szóval eddig ezek az infóim vannak: tüske az állvány alján, meg a doboz alján is. Súly az alsó 1/3-ba kerüljön és fülmagasságban legyen a doboz. Köszi mindenkinek, aki segített
Kis off: tegnap raktak fel 150-ért egy C6 szettet, pont feketét. Milyen jó, hogy nem találtam, amikor kerestem, így újat kellett vennem
-
Z_A_P
addikt
válasz
Dorian #47458 üzenetére
Vannak magyar futarszolgalatok, akik 1 embert + cuccat 100 euroert viszik egy iranyba. Tehat 1 nagyobb hangfalpar sem lehet tobb, de az is lehet ennek a fele. A postat meg kell nezni. Viszont hasznaltat azert erdemes elotte megnezni/stb. "Rossz emberek mindenhol vannak"
-
dembala
csendes tag
válasz
Dorian #47450 üzenetére
Nem tudom, hogy beallitas-e, de a PLII-nek sokkal kisebb a dinamikaja mint a DD-nek. Ugy is mondhatom, hogy este nekem a DD tul jo. Ezert lenne a PLII erdekesebb nekem, mert halkabban egyertelmuen jobb mint a DD.
Nem sok mindent lehet allitgatni a 1311-en, szoval szerintem az OK.Megprobalom elobb a Night Mode hibajabol garis javitaskent elsutni, hatha frissitenek, illetve majd valahogy megdumalom, hogy frissitsenek
-
-
Toobee
veterán
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dorian #47217 üzenetére
Hát talan ki van egetve....A vegerositonek nem tudom hogy van e baja...De egy egy Crown 660A...PA erősítő...
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47156 üzenetére
Szerintem azt majd akkor veszek, ha lesz sztereó erősítő is, de ez még a jövő zenéje. A hátsók most maradnak a 0,75-össel, előre van most pénzem venni ebből a Gothamből, majd jövő hónapban kapnak valamit a hátsók is. Ja és elvileg ma érkezik a szett, már epekedve várom
-
-
Toobee
veterán
-
raycoon
tag
válasz
Dorian #47036 üzenetére
A jelenlegi formájában 3D tényleg az, de ha jól gondolom, akkor az 1.4 nagyobb sávszélességet takar. Ha a sávszélesség nem nő egy javított technológiánál, akkor ha lesz is új szabvány, akkor is elképzelhető, hogy lefele kompatibilis marad. Ennyiben számít. (Utólag megnéztem és a sávszélesség elvileg nem nőtt meg, viszont belekerült a 100-as ethernet.)
Nekem nem kell 3D. Többek között ezért vagyok problémában a tv vásárlás terén. Az új technológiák többségét már 3D-s tévékbe nyomják. Ezért viszont nem szívesen fizetek.
(#47034) axwel18 Köszönöm, jó tudni..
(#47035) Ed Parker Nem mondom, hogy nem furcsa, hogy egy ilyen technológiát gyártó cég erre nem ad, de elfogadom..
-
MaTTeS
senior tag
-
ginola
addikt
válasz
Dorian #46732 üzenetére
Nagy dilemmában vagyok
Adott egy Denon 2310 erősítő, remélem meg tudom venni, ha nem Marantz 6005 lesz.
Ehhez kéne 5.1.
Concept 6, amire gondoltam, de ez az erősítő tán többet érdemel.
Ezeken vacillálok:
Dali Zensor 7 5.1 szett, nem tudom mennyivel jobb ez a Conceptnél, vagy rosszabb a Lektornál
Dali Lektor 6 5.1 szett
Polk RTi A5 szett15-20 négyzetméter, amire kéne, Subnak Proson R10-re gondoltam. Pop, rock, néha Jimi Hendrix, Clapton, valamint mozira kéne.
Várok minden észrevételt.
-
Z_A_P
addikt
válasz
Dorian #46619 üzenetére
Koszi. Csak egy beallitas van a crossover-hez.
http://www.intl.onkyo.com/downloads/manuals/pdf/ht-s5305_manual_e.pdf
30. oldalon van.
(ez amugy 308 v 309-es erosito) -
ricsik
őstag
válasz
Dorian #46544 üzenetére
Amikor megvettem a Kácsában a sub kábelem, ők is nyilazottat szereltek nekem. Amikor bekötöttem a C4 subom, egyből éreztem valami nem stimmel. Megfordítottam a kábelt és minden a helyére került. Természetesen nem figyeltem a nyilazást és fordítva kötöttem be először. Nem kis, hanem óriási differencia volt. És egy 60ezres subról beszélünk...
-
Ed Parker
nagyúr
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Dorian #46392 üzenetére
Na mindjárt demonstrálom
A TV felett közvetlen van 1-1 db egyedi hangfalacska, 1-1db hangszóróval. Jelenleg ezek vannak belekötve az erősítő(ThomsonDPL500) center kimenetére.
A szekrény tetején látható egy Magnat HF180-as center. Ő lenne a 3. hangszóró.
Ha lehet, akkor mind a hármat szeretném összekötni egymással, úgy, hogy az erősítő center kimenete hajtaná.
Ha nem megoldható, akkor csak az egyik megoldás maradna....Gorneck23: ezt akartam volna kinyögni
-
urbanjozsi
senior tag
-
válasz
Dorian #46243 üzenetére
BD player nem fontos nincs is olyan filmem,meg alapból ha lenne akár ps3 on is tudnám nézni nem?vagy az nem az igazi?Inkább az érdekelne hogy megéri e?Vagyis az erősitő azért szól normálisan?meg a 3 év gar is vonz
Még annyit hogy a tetejére volt téve a dvd-é az erősitőnek,de néztem hogy venti nincs az erősitőbe és hogy a tetején lévő nyilásokat pont takarja a dvd, az nem baj ha rajta hagyom?végül is elég tágas helyen lenne,csak nincs másik polc hogy fölé tegyem a dvd-ét.Meg egybe szebbe nis nézne ki,de ha kell valahogy megoldom hogy külön legyen.Persze azért kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy megvegyem e egyáltalán? dvd is azért kellenne hogy egybe legyen vele amugy nem lenne fontos.
Köszi.
-
Pgabor79
aktív tag
-
Festina86
tag
válasz
Dorian #45898 üzenetére
Most leteszteltem. Onkyo 608-as erősítő, Celine Through the Eyes of the World blu-ray, dolby truehd 5.1 hangsáv-ot választom. Dolby truehd hangzás módot választok és megnyomom a távirányiton a Display gombot kiírja, hogy input: dolby truehd 5.1, output: dolby truehd 5.1, és szól is az összes hangfal. Ha átváltok pure audio-ra akkor display-re: input: dolby truehd 5.1, output: pure audio 5.1, és szól is az összes hangfal. Mindkét esetben szól az összes hangfal, csak az első esetben sokkal több a basszus.
-
Festina86
tag
válasz
Dorian #45896 üzenetére
De pure audio-ban is kiadja az 5.1-et, ha olyan a forrás, csak teljesen más hangzás világgal. Audio cd hallgatása esetén mindig pure audio-t választok, mert egyértelműen az a jobb. Viszont több csatornás koncertfelvételeknél, nem ilyen egyértelmű a helyzet, legalábbis az én fülemnek.
-
Alpee
aktív tag
válasz
Dorian #45749 üzenetére
Még csak most ismerkedek a témával... nézzétek el nekem légyszi... Egy héttel ezelőtt még azt sem tudtam h léteznek Focal hangfalak...
Inkább azt szeretném feltérképezni, h mi számít jó vételnek egy adott összegért, legyen az 100K vagy 200K. Van hová tenni a pénzt ezenkívül is, de ha találok valami igazán jó minőség/ár arányú cuccot max 200K-ig el, lehet rászánom az összeget.
És nem arra vagyok kíváncsi, hogy annyiért nem lehet jó hangfalat venni meg hasonlók, hanem hogy az adott összegért mit érdemes venni. Azt is leírtam, h kb miket hallgatok (rock, jazz, rnb, klasszikus, alternatív) és azt is h kb. 16nm-en, és azt is h később szeretném bővíteni 5.0 v 5.1-re. Egy jó alap kellene, amit majd később fejlesztenék (használt vagy új mind1, csak a használtakat macerásabb megszerezni).
Mivel szinte 0 tapasztalatom van e téren, gondoltam megkérdek pár hozzáértő emberkét, de ha unjátok a kérdéseim v kötözködni akartok, akko szóljatok, mert keresek más fórumot... -
MaTTeS
senior tag
válasz
Dorian #45756 üzenetére
Erre nem tudok mást mondani. xD
░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
█▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█ -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #45731 üzenetére
2 éve még elvétve volt.de messze nem mindben.
akkor 2 éve vettem magamnak laptopot,és 200alatt egyben sem volt.párom 5 éves acerében még jackből kihozható koaksz volt, és egy alaplapi realtek minőségét tudta,ami filmezni pl kb elég.
visszafejlődnek csatik terén a laptopok.pl 53as asusban még volt,most a 54es asusban már nincs hdmi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #45726 üzenetére
ezt mind tudom.
de a 150-200e-ig terjedő kategóriában akár optikai,akár koakszá alakítható spdif gyakorlatilag megszűnt.
ezért mondom,h linkelj légyszi olyat,amin van,én nem találtam doksiban semmiféle utalást ebben a ktegóriában.
hp és acer voltak akik elég sokáig-kb 1 évvel ezelőttig a 200rugós szériában még raktak rá,de most, amit nézegetünk acer, pl hirből nem ismeri. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Dorian #45555 üzenetére
A H/K-ban nincs olyan, hogy pure audio/pure direct, sima stereo-nak hívja (azon belül választhatsz, hogy 2 channel, vagy 5 channel). Ettől függetlenül gyönyörűen szól 2 channel stereo-ban a zene, nem nyúl bele az erősítő és a frontjaim kiválóan adják vissza a legtöbb tartományt. Mély is jócskán van bennük, meglepően dinamikusak, eszemben sincs agyonvágni a sub-bal, nagyon elrontja a hangképet, mosott, búgó basszust eredményezne, pont ma próbáltam így a stereo zenét L/R + LFE módban. Rögtön vissza is tettem LFE-re és zenehallgatásnál így csak a két front szól.
Ellenben 5.1-es koncertfelvételnél nagyon jól kiegészít a mélynyomó, nade az ugye eleve úgy is van keverve. Az aktuális kedvencem az Eagles búcsúkoncert, az valami zseniális hangmérnöki munkát vonultat fel. Továbbá másik etalon a Pink Floyd - Dark Side of The Moon SACD-je, azt hittem leteszem a hajam, úgy szól. Valami brutális tere van és a woofer olyan tökéletesen dolgozott alá a többi csatornának, hogy öröm volt hallgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest