- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
Remekelek28 #45839 üzenetére
nem fog megszólalni.
-
cekkk
veterán
válasz
Remekelek28 #45832 üzenetére
Fényképezd már le te is a tévéd hátulját lemerem fogadni pont ugyan az lesz oda írva mint ami be lett linkelve, hogy Dolby... így csak el kellett volna olvasnod...
-
axwel18
senior tag
válasz
Ha jól megnézed az bemenet nem pedig kimenet szóval csak optikai kábellel tudja kivinni a hangot.
-
cekkk
veterán
válasz
Mert az DD ez meg DTS és a franc se tudja, hogy a LG arra a tvre kifizette a lincens-t
Milyen erősítő amin csak HDMI kimenet van ?Ilyen egybe bögre szett?
Én felhívnám a helyedbe az LG ügyfélszolgálatát a legjobban ők ismerik a tv , én is az tettem amikor olyat kerestem ami még a használatiban sem volt, és ott tudták, és mondták is , hogy nem volt benne
-
benvolio
őstag
válasz
Csak, hogy az a "két lyuk" bemenet. Optikain kívül, csak a scart-ból lehet hangot kinyerni, de csak a TV adásokét, illetve ha a fejhallgató kimenetet összekötve.
Az LG nem támogatja a DTS-t.
-
cekkk
veterán
válasz
Remekelek28 #45828 üzenetére
És a tévéd tudja a DTS hangsávot?
Miért nem az erősítőbe küldöd a jelet és onnan tovább a tévének? -
MaTTeS
senior tag
válasz
Remekelek28 #45825 üzenetére
Talán ha leírnád mit mivel kötöttél össze lehet tudnánk is segíteni...
Ez olyan mintha valaki azt mondaná: reggel nem indul az autó, miért?... Egyéb infók nélkül csak tippelni lehet. -
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #45673 üzenetére
Bajnokpityunak is:
Analóg jackdugónak (füles kimenet) néz ki az optikai kimenet (nem a szokásos szögletes). Ha jacket dugsz bele, akkor analógként működik, ha optikai kábelt a megfelelő jack formájú optikai csatlakozóval, akkor optikai kimenetként működik. Természetesen a laptopon a kimenet fajtáját (analóg/digitális) is be kell állítani.
Nálam a kimenethez kis fülhallgató jel alá oda van írva: "spdif"
Nem ad ki optikai jelet, ha be is van állítva, csak ha bele van dugva a megfelelő csatlakozó.Nálunk a cégben a 2 éve vásárolt laptopok (10-15) közül mindegyiken van ilyen.
-
BBéci
legenda
válasz
Remekelek28 #45687 üzenetére
Nem kitenni kellene, hanem közelebb egymáshoz. A panelek a falak visszaverő képességét, tulajdonságát csökkentik, rengetegszer volt erről is szó itt, a topikban.
-
BBéci
legenda
válasz
Remekelek28 #45685 üzenetére
Annyiszor leírtuk, hogy mindenkinek a könyökén jön ki.
Hangdobozokat, különösen az állókat mindegyik faltól legalább 70 centire kell elhelyezni, mert a visszaverődések agyonvágják a hangzást. Ajánlott a falakra csillapító paneleket tenni.
Az is alapszabály, nemrég írtam, hogy a hangdobozok nem lehetnek messzebb egymástól, mint a hallgatótól. -
BBéci
legenda
válasz
Remekelek28 #45680 üzenetére
Alapszabály, hogy a sarkokba nem szabad tenni a hangdobozokat. Ráadásul nagyon messze vannak egymástól, hacsak nem 4-5 méterre ülsz tőlük.
Megpróbálhatod feltenni az állódobozokat a karnisra.
-
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #45655 üzenetére
A laptopok 99%-ának van optikai kimenete, az analóg jack-kel egybeépítve.
(#45667) ginola:
Természetes anyagú gyapjú a legjobb. -
benvolio
őstag
válasz
Külső hangkártya: Asus Xonar U1
-
Z_A_P
addikt
válasz
Mar? Regen is letezett
Persze h van, de nem annyira elterjedt, mert 99.9% van HDMI kimenet, az pedig a legjobb.
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #45651 üzenetére
Sajna nincs...
Pedig jó lene a lejátszót rákötni a tévé mellett,úgy nem lenne hanmgkiesésed. -
törölt tag
válasz
Remekelek28 #45647 üzenetére
Igern,tökéletesen digitális.Nem tartalmaz,mert nem is tartalmathat analóg információt Simán átmegy rajtaa DD/DTS 5.1, az ES és az EX is, egyszóval minden hanginformáció a HD hangok és a 7.1 LPCM kivételével,azokat meg lekonvertálja a megfelelő formátumra (lásd 1.sz hozzászólást,amit a barátodnak is erősen ajánlok elolvasni!).
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #45644 üzenetére
Nem tudom a laptopodon van-e még Jack-kimenet ami esetleg átkonfigurálható digitálissá és akkor Jack-1RCA-val nyerhetsz ki hangot.
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #45641 üzenetére
Ki és mikor???
Mit jelent a féldigitális???(Ezt még sosem használtam...)
vedd elő légyszíves a szemüveged 8ha van) és olvasd el,mi van az optikai csatlakozó alá/mellé/fölé: ha OUt akkor kimenet(és a müködéskor pirosan világít) és ha in akkor bemenet ésakkor ráköthetsz bármit,teljesen jó lesz és ha a forrás is valamint a lejátszóbeállitás engedi,tökéletes 5.1-ed lesz. -
törölt tag
válasz
Remekelek28 #45636 üzenetére
Mert az sztem nem be hanem kimenet.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Drón topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest