- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz
-conrad- #1668 üzenetére
Nekem egyikben sem volt garipapír.
Tegnap bementem reklamálni, kiderült, hogy külön dossziéban gyűjtik ezeket (Westend MM) és a srác elfelejtette odaadni. Persze a dossziéjukban sem volt belőle, így elkérte az adataimat és azt ígérte, hogy két héten belül postázzák (azt mondta ha úgy alakulna addig a számlával tudom igazolni "magam", remélem nem lesz rá szükség). Bízom benne, hogy így is lesz.
Ha már ott voltam megkérdeztem ezt a hangerő dolgot is: azt mondta a bejáratás ideje alatt -20-ig lehet tekerni. (Még jó, hogy pont most betegedtem le, a fülem is bedugult, így -20dB-n nem sokat hallok a filmekből.
)
(#1665)-re valaki?
Bár így is meglepően benne van a mély a rendszerben hogy teljes legyen a kép megvenném a Wharfedale WH-208 subot (persze csak ha nem mondjátok azt, hogy nem jó), de az csak 4ohmos.
-
törölt tag
-
imibogyo
veterán
válasz
-conrad- #1558 üzenetére
Szia, neked nincs valami beállítás a DVD-n (hangerő, filtering vagy EQ), mert például az én Hyundai DVD-m bármely be- vagy kimenetre tudja ezeket állítani (
csak nem tom, hogy például a digitálisra, de mindegy), valamint, hogy milyen kimeneteken, milyen (2.0, 5.1, 5.0 stb) jelet adjon ki.
Egy próbát megér annak a beállításainak is az átnézése. Üdv. -
bajnokpityu
félisten
válasz
-conrad- #1555 üzenetére
ez igy nekem elég zagyva.mirol ment a film,milyen kábelen,milyen hangsávok.
amugy a 0 decibeles jelszint a max hangerő hangteknikában
amugy a DTS hangsáv mindig alacsonyabb jelszintű,mint a DD,vagy sima sztereo,bár nem hiszem,h most erről lenne szó.beállitgatás,jó kábelezés lesz ott a megfejtés.plaritások helyükön,gyorsbeállitáson minden hagfal bekapcsolva?
-
-
-conrad-
addikt
válasz
-conrad- #321 üzenetére
Ehh, ami lemaradt:
Jó a linkelt cucc is, csak jobb lenne ha:
- rádiós erősítő lenne amibe én dugok dvd-t nem ilyen egybeépített cucc
- lehetne aktív a mélyláda.
..és most olvasom, hogy valami easy fit színkódolt csatlakozói vannak a linkelt phillips cuccank így sztem nem is rádiós..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest