- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BULITA
csendes tag
Sziasztok.
Azt kérdezném ,hogy a Kácsa audio RCA kábelnél,ami "nyilazott",melyik irányba mutasson a nyíl?
A cd játszó vagy az erősítő felé?
Illetve ugyanúgy ha a hangfal kábal is az,merre mutasson,az erősítő vagy a hangfal felé?köszönöm. -
BULITA
csendes tag
válasz
spiky03 #46363 üzenetére
Szia.
Flac-et szerintem nem lehet audio cd-ként kiírni,NERO-val biztosan nem.
Én elöször vaw-ot csinálok belőle utána tudja a nero audio CD-ként kiírni.
Én így szoktam csinálni,nekem bevélt.
Mondjuk foobar 2000-rel csinálok vaw-ot, a flac-ből,utána jöhet a nero.Bocs ha okoskodok) -
BULITA
csendes tag
Sziasztok.
A kérdésem a következő lenne:
Egyrészt az LG 5590-es 3D tv-m miért nem játszik le minden MKV-t?,kb a vinyon levő
filmek kétharmadát hajlandó elfogadni, a többit nem.Különösen a 3d-ket válogatja meg.
Mit kell nézni letöltéskor ,hogy jó legyen? Vagy próba szerencse alapon megy a dolog,letöltöm és vagy lejátsza vagy nem.)Nem látom a formátumokból,hogy mi alapján válogat,nehéz ügy.Vagy muszáj vennem media playert?Pedig ezt nem akartam.
köszönöm a válaszokat.)
A kb 20-25ezres media playerek nem fognak válogatni? -
BULITA
csendes tag
Sziasztok.
Kérem segítsen valaki.
Az LG tévémről szeretném a hangot kivinni az erősítőre.Optikai kábellel összekötöttem a tv kimenetét az erősítő game(az optikai vagy a tv/cd,de az másra van kötve)bemenetére.
A tv-n az audio kimenetet auto-ra állítottam(vagy PCM van még)
MKV-t szeretnék lejátszani,megy is a tv-n van hang,az erősítőre nem megy ki süket,mit kell még állítani?köszönöm. -
BULITA
csendes tag
válasz
ginola #45233 üzenetére
Mozisnak indult,ONKYO 609,most nézelődök sztereo erősítő fronton(mióta a teremben meghallgattam meggyőzőtt a hangja) valoszínű zenére sztereo lesz,és mozinál átdugom,az ATC -nél ezzel hajtották:
http://sound.atctrade.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3994&category_id=1042&option=com_virtuemart&Itemid=53Nagyon jókat olvastam róla,és nagyon szépen zenél,ez nem ONKYO)
Mit gondolsz? -
BULITA
csendes tag
válasz
ginola #45227 üzenetére
OK,MIRE VAGY KÍVÁNCSI?
1 NAPOS TAPASZTALATOM VAN MÉG CSAK,AZ POZÍTIV)
atc+nél vettem, van nekik még pár darab amit idén kiárulnak.Különböző tipusok.
Van swans és cav is.Ugyanabban az árban a swans hagja szebb,nekem legalábbis.
Komoly zenére nagyon durván szól,Allan Taylorral bruti,de jó volt a Bocelli is.
Mondjuk én hallgatok pop-rockot is.Billy Idol unplugeed is nagyot szólt vele.
Egy biztos ez SZINT az MP3-t nagyon bünteti,azaz nem akarsz rajta hallgatni,a cd után. -
BULITA
csendes tag
válasz
ricsik #44925 üzenetére
Szia.
Megkérdezhetem,hogy a dali concept 6-tel mennyire vagy elégedett?elsősorban az érdekelne,hogy milyen a hangja mozira és zenére sztereóban(már ha használod úgy)
Most tervezek venni egy ZENZOR 7-t,de nem tudom meghallgatni.Most adtam el KEF-7JEIMET,annál ez jobb lehet?,vagy csak illuzió at egész)
A kef amúgy zenére jó volt,de mozira nem ütött,a dali is ilyen lehet?
Tehát akusztikus hangfal és mozira nem annyira jó?Nehéz ....,ha valakinek van a daliról véleménye szívesen veszem.A Kef amúgy szerintem vékony is kicsit...a hangja és a formája is,bár ebben a kategóriában mind ilyen. -
BULITA
csendes tag
Szóval ha van valakinek HK AVR 360 vagy onkyo 609 szívesen venném,ha véleményt formálna.
-
BULITA
csendes tag
válasz
ginola #43107 üzenetére
mozizás részben,de inkább zene.A JBL-ben bíztam eddig is ez volt,ezért vettem studio 190-t,ehhez kellene egy jó erölködő.Ezért gondoltam a HK AVR360-ra,most jó árban van,de az ONKYO 609 is,hm.De a HK csak HK ,ez a 360 as eredetileg 250 körül volt,most 140 körül van,vagy mert nem túl jó?
Érdekes használtan HK-t elég sokat lehet kapni, ONKYO-t nem ,ebből persze nem akarok következtetéseket levonni. A studio 190 hangja elég jó,bár a mélyet kevésnek érzem,a mostani régi ONKYO-val.Ezek az újak jobban meg tudnák hajtani?vagy adjam el az egészet,és mást vegyek...nehéz dió. -
BULITA
csendes tag
Sziasztok.
Kérném a véleményeteket,erősítő vásárlás előtt.
Ami szóba jöhet H/K AVR 360,vagy Onkyo TX-NR609,esetleg DENON is,nyitott vagyok a véleményetekre.
JBL studio 190 hangfalaim vannak,ezért gondoltam a H/K-t,most egy régi onkyo tx-sr600E van,ennél többet szeretnék.(már ha ezek többet tudnak,mint a mostani)
Sokan sokfélét mondanak,van aki a HK-t húzza le az ára, és a nyers hangja miatt,van aki az onkyo-t ,hogy túlszínezi a hangokat.Most mindkettő kb 140-ért megvehető,szerintetek?
köszönöm a segítséget előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest