- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Nekem is volt egy ilyenem anno.....
nekem a háttérvilágítás sem ment, majd azt megcsináltam, de a "mért vagy mérendő" számszerű értékek soha sem működtek...
Lehet hogy ez csak egy "vakuljparaszt" ficsör????megoldás az volt hogy kikötöttem az egészet és kapott a kijelző egy fekete műanyag tapétát csak hogy színben ne üssön el a háztól.....
Ne kínlódj vele, egyszerűen nem éri meg a rátöltött időt hogy egy ilyen kínai bóvli céláramkörön hibát keress!!!! -
zsigee
aktív tag
Hi!
Van egy scannerem, ha gondolod nézd meg, vidd el, próbáld az üveget áttenni. Nem HP, és nem is multifunkciós, csak egy sima scanner. Hulladéknak van eltéve, ingyen viheted, de lehet működik is.Elemet pedig, ha győri vagy, akkor a Vásárcsarnoknál érdemes megnézni, a belső bejáratnál. A fickó árul biciklis lámpákat, elemeket, szerszámokat, meg ilyesmiket. Az elemek nevetséges áron vannak, természetesen nem tartós elemek. Bontatlan mind, BIOS elemet szoktam nála venni
Üdv!
-
RudyD
tag
Üdv!
Egen - a kivétellista jó ötlet, főleg hogy addig valószínű az avast sem hajlandó frissülni hálózat hiányában.
De elképzelhető hogy elég a heurisztikát lejjebb húzni benne és talán akkor hajlandó visszaengedni a karanténból is.@G@ben: Amennyiben nem gyári a win telepítőlemez érdemes azt a tcpip.sys -t felrakni egy virustotal.com -ra vagy hasonló szolgáltatásra. Ott soksok motor átnézi és ha még több forrás is jelez el lehet kezdeni gyanakodni... B-)
(Lehet hogy avast kikapcs vagy uninstall kell. Bár a kikapcsolás - file visszamásolás - kivétellistára rakás - reboot sorozat elég lesz...)
Sok sikert!
@Mobal: klassz a csubimadár miqlássapival és ?ünnepi töltényövvel?...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest