Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
rocket #30293 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, mintha nem vette volna észre...
(#30297) JColee: Én szerintem csak az abroncs vált le, ezek a pirellik nem igen bírják az ilyen ütközéseket. Én még nem láttam Bridgestone gumit így lejönni. A Pirelli már nem egyszer vált le így a kerékről. Vagy defektnél meg szétmállik és csak az oldala marad meg.
Ebben még van mit fejlődnie, nem beszélve a sok leváló darabról. -
kukinyo
addikt
-
Mastre
tag
válasz
rocket #30288 üzenetére
Itt az a vicc, AHOGY ezt csinálták. Egyrészt jobban kellett volna jelezni, hogy lassítsanak, másrészt nem 2 pályabírónak kellett volna ott rugdosnia a darabkákat... Itt szerintem az a normális, ha 2-3 pályabíró kiáll sokban egymástól 20-30 méterre a pálya közepére, és integet, hogy lassítsanak, és csak a pálya bal oldalát használják. Közben másik 4-5 sikán kisöprögeti a törmeléket, és nem hagyják ott az utolsó 10 körre...
Az meg csak az én ösztönöm, hogy ha egy autó jön felém, akkor nem mozdulok, hogy ki tudjon kerülni? Pláne ha egy nem ügyetlen F1 versenyző az. Abból nagyobb gond tud lenni, ha mindketten mozognak. No mind1. Biztos van erre valami szabály, vagy protokoll, amit a pályabíróknak tudni kell.
Engem meg nem vigasztal az, ha Buttont megbüntetik. Én Schumachert a DOBOGÓN AKARTAM LÁTNI! Ha utólag kap még 3 pontot, az nem érdekel.
-
.bableWes
őstag
válasz
rocket #30257 üzenetére
én is csak reménykedem, hogy visszalasulnak. legalább annyira, hogy az idömérön ne fél másodpercel verje Vettel a másodikat.
ha meg ezekután gyorsabb lesz a kocsijuk akkor ott Newey papa tud valamit, vagy tényleg az egész kocsi gumibol van és hajlikMastre: nem kötekedni akarok, de Vettel nyomás alatt volt, nem?! nyomta neki, hogy 1mp-n kivül legyen. szerintem ez nyomás...
amugy én is megnéznék egy olyat. azt kimi tudta nagyon, csak mindig megölte a motort miattarégi szép idök...
-
deter
aktív tag
válasz
rocket #30240 üzenetére
Ja, biztos rásszístááák. Még véletlenül sem azért nem kedvelik, mert esetleg olyan a személyisége. Egyébként, tény és való, hogy amint lehetőség van rá Hamiltont megbüntetik. Helyesen, mert egy surmó. Alonso is ilyen egyébként.
De tudod az igazi rasszizmus, az a te állításodból következik. Ugyanis te vagy az aki bőrszín alapján prejudikálsz másokat. Borzalmasan szánalmas, ha valaki rasszizmus aduval jön...
-
.bableWes
őstag
válasz
rocket #30240 üzenetére
egyetértek. hamilton szerintem ö az a fajta pilota aki nem nagyon gondolkodik hanem inkább megy. és ez szerintem helyes. azért vannak ott a boxba 300an, hogy azok gondolkozzanak, ne a pilota aki 300al kolbászol a pályán.
de azért tényleg sok az amit néha Hami csinál. engem a szinezéke nem érdekel. de tényleg, azért néha jobban meg kellene bünteni.
amit 2hete is csinált monacoba, hogy 2 ember versenyét elb4szta, azért tulzás.
nemtudom hol láttam azt a képet amin két könyv volt és ez áll rajtuk: "rules for hamilton, másik könyv: rules for 23 drivers"
naház a birákat meg hagyjuk inkább. szerintem ha innen páran beülnénk oda sokkal élvezetesebb futamok lennének.
szerk.: Webbert nagyon sajnálom. nekem furcsa, hogy csak nála van mindig probléma a kersel, vettelnek soha. webber alatt elromlik a kocsi, vettel alatt sose. most vagy vettel ennyire mázlis vagy tényleg webber a második számu. csak ne ennyire látványosan.
Alo meg Hami meg szerintem 100% lenne ezzel az rbr-el az idénRubbi:nekem nincs bajom a DRS-el. legalább annyit látok, hogy ha xy gyorsabb a másiknál akkor nem tarja fel és mehet azután akit el tud kapni. itt volt a jo példa ma. button átment sumin és vettelt "egyböl" hibára kényszeriti. ha nincs a drs akkor szerintem beragad sumi mögéé
-
Oliverda
titán
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
rocket #29715 üzenetére
Elmondom, amit úgy rémlik akkor is elmondtam, bár néhány korlátolt nem érti a mai napig.
Nyafogás egyedül ebben a topikban van.Webbert, mint pilótát és a pilóták szövetségének vezetőjét megkérdezték milyen a pálya, szerinte lehet-e versenyezni?
Ő azt merte mondani, amit a pilóták többsége is megerősített, hogy szerinte nem.
Erre a versenybírók hoztak egy döntést, de k*rvára nem csak Webberen múlt, hogy mennek vagy megállnak.
Utólag, ha jól rémlik még volt pilóták is lenyilatkozták, hogy jó döntésnek ítélték a megszakítástDe persze ráfoghatjuk az egészt Webberre. Lehet még maga az eső esés is az ő hibája volt.
-
joey04
titán
válasz
rocket #29670 üzenetére
+1 (Oliverda kedvéért: egyetértek
)
Régen örültem, ha esős futam volt. voltak izgalmas csaták, oda-vissza előzés, volt néhány csatt is, az igaz. De ez egy szánalom. Főleg a rajt. Nem szeretem Hamiltont, de ez tetszik, hogy ő menne. Száguldó cirkusz. Akkor legyen cirkusz, az kell a népnek. Azért kapják a pénzt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rocket #29294 üzenetére
Hát, megmondom őszintén én nagyon örülnék neki. Igaz a Ferrari is belassulna, ki tudja hova kerülne vissza?! Középmezőny vége?! Csak Alonso -t sajnálom... De ebben az évben oda is valók, a túltesztelt biztonsági szarjukkal együtt. De az RBR autó kimagasló fölénye legalább véget érne. És akkor van esély rá, hogy Hamilton beelőzi Vettel -t, és VB lesz. Vagy ha Hamit megint dobja a nője és nem tud koncentrálni a vezetésre, akkor még mindig ott van Button.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
rocket #29231 üzenetére
Nem volt elég, hogy szénné égtem(konrkéten a szemüveg beleégett az arcomba
), de még ronggyá is áztunk, ja
(dagonya nem vót) De megérte, gyönyörű második hely, és peches, de szép második futam Norbinak. Maserati Kupa rémunalmas, WTCC final után ezért léptünk is, de az autók hangja legalább kárpótolt. Hihetetlen, hogy van már 45 milkója, hogy csapassa, akkor töke nincs hozzá egyiknek sem.
dara:
Szigszallag zseniális volt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
rocket #29003 üzenetére
Bernie be volt kötve, csak a hóna alatt vitte el az övet.
(#29017) hoffman_
Fent van a blogomon, ha valakit érdekel. Meg fent van pl a Formula 1 hősei sorozat is a DOQ TV ből felvett cucc. Azt is érdemes megnéznie mindenkinek. ott lehet látni régen milyen volt az F1 futam után egyből cigi sör a kocsi mellett. Manapság ez elképzelhetetlen, aki megteszi azt fikázza is mindenki egyből. Bár pár éve még csak Kimi ivott a pezsgőből sokan be is szóltak neki emiatt ma meg ismét mindenki iszik a dobogón.
http://my.opera.com/sfdrake/blog/senna-2010
http://my.opera.com/sfdrake/archive/
-
törölt tag
válasz
rocket #28632 üzenetére
Jó de amire te gondolsz azt nem Monacoba rendezik hanem Pilismaróton... ne vicceljünk már, van versenyzés meg idiótaság is... ha ezt egy japán csinálta volna akkor mindenki kiabálna hogy közveszélyesek. Volt ezen kívül is pár tisztes előzés, nem a bontsuk le a másikat a követendő taktika. Szimplán kizárnám utólag.
-
attisx
addikt
válasz
rocket #28323 üzenetére
"Hamilton helyeben jovore elmennek a McLarentol"
Mégis hova mennél? A Ferrarihoz, akik az olasz hatalomátvétel óta egyre mélyebbre süllyednek. Nem mellesleg Lonzi úgy is megvétózná a szerződtetésedet. Esetleg a RedBullhoz, ahol Sebike az egyetlen létező igaz atyaúristen? Vagy valami futottak még közép csapathoz? Ugyan, ne vicceljünk már...
-
D.Orion
veterán
válasz
rocket #28325 üzenetére
2013-ban talán majd lesz is rá esély.
Ha jól olvastam, akkor a RB már most gőzerővel a jövő évi autót fejleszti. Mert hát akkora az előnyük, hogy... ülhetnek a seggükön és akkor is nyernek.(Persze ez erős túlzás) Ez már csak egy kicsivel jobb, mint mikor anno MS adott mindenkinek kört csak a dobogón álló másik kettő nem kapott. Csupán 50-60 sec-re mögötte értek be.
Én a McLaren-ben látok erőt arra, hogy megfogja a RB-t. Esetleg még a Renault-nak lehet esélye, de náluk nehéz a helyzet hiszen mondhatni kész a kocsijuk, "ennyit" tud. McLaren-nél szerintem még vannak fejlesztések a kalapban, csak még be kéne ütemezni. Ferrari meg... inkább nem mondok semmit, mert még elszomorodom.
Ui.: Teljes magánvélemény az egész komment.
-
törölt tag
válasz
rocket #27887 üzenetére
Azért ilyet ne jelentsünk ki, mert annyira a tényeket nem ismerjük, nem az látszik hogy a Redbull, csinálná a showt.
De azért annyival rosszabb autót csak nem kap Webber hogy a második helyre ne legyen jó, nem gondolod?
Pl. ki volt ilyen aki vbajnok és csak vonatozásra képes? -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
rocket #25502 üzenetére
En a helyeben azert helyeznek sulyt a McLaren csapat vallara azzal, hogy mas csapatok fele is kacsinagtok....
Ebben van némi igazság. Kell a jó autó, azt nem is várom Hamiltontól, hogy egy szarhoz kösse magát. De a McLaren korántsem az. Azzal nem értek egyet, hogy a McLaren idén is(?) rossz lenne. Egyrészt ez nem borítékolható ugye egy futam után, másrészt én nagyon pozitívan ítélem meg a kocsit az első meccs után
-
-
sekli
addikt
válasz
rocket #24630 üzenetére
Ez a nyavajgás is unalmas. Akár hiszed, akár nem valószínűleg az RTLKlub-nál sem mindenki teljesen hülye és 2011-ben nem azért nem 16:9-ben adják, mert nem képesek, hanem talán, mert úgy gondolják, hogy Magyarországon többen rendelkeznek még 4:3-as képarányú készülékkel. A TV műsorba belelapozva meg rögtön láthatod, hogy az RTLKlub műsorkínálatában nem a minőségi szórakoztatás az elődleges szempont. Ide nem sorolnék példákat...
-
hunnylander
őstag
válasz
rocket #23742 üzenetére
Ha kb. 1 másodperccel vannak lemaradva, akkor a koncepció egyáltalán nem rossz.
A Newey koncepcióban már 3 év van. A McLaren koncepcióban alig néhány tesztnap.
2009-ben a 24-es 2,5 másodperccel 'off-pace' a mezőny végén volt a barcelonai teszten, és Nürburgringtől mégis már győzelemért kezdett el harcolni egészen a szezon végéig.
Az az autó sem volt elrontott koncepció, csak alulfejlesztett.
A Newey autó koncepcióját meg tudja minden valamire való aerodinamikus, a mezőny nagy része koppintgatja is, csakhogy a McLarennél fel sem merült, hogy kopírozni szeretnének, az olyan mint hazai pályán megverni a világ legjobb futballcsapatát úgy, hogy 'nekik lejt a pálya és nekik fújnak a bírók'.
Sok sikert hozzá, én nem látok rá esélyt, hogy a Red Bullt a saját koncepciójával győzzék le. A Ferrari sem Red Bull koppintás (többet koppintottak a tavalyi McLarenről; oldaldoboz, motorborítás, az orr is hasonló és az autó push-rod maradt). Az első igazi Red Bull koppintás leginkább a Mercedes. Azt meg lesheted, hogy a Mercedes elgyepálja idén a Red Bullt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
rocket #23742 üzenetére
Ehhez csak két dolgot fűznék hozzá.
Elsőként azt, hogy Hamilton elsősorban a megbízhatóságra panaszkodik. Amíg a verda bizonytalan, nem lehet kitaposni a szemét.
Másodszor azt, hogy tavaj pont a technikai hibák vették el a tiszta győzelmet a Red Bull-tól. Kezdve a fékhibával, motorelfüstöléssel stb. Ha ezek nincsenek, fej-fej mellett RB1-2 lett volna év végén.
-
törölt tag
válasz
rocket #22401 üzenetére
pontosan, Pastrana olyan mint Block, csak az egyik Red Bull a másik Monster...és még vannak egy páran, ...ilyen az életük.
Ezek egyszerű jó arcok, és kellően ügyesek ahhoz hogy ebből pénzt csináljanak, nem keveset....mert hogy ügyesek azt nem lehet megkérdőjelezni, sőt mivel elég nagy a tülekedés az ilyen helyekért, ők igen jól csinálják.
Block-nak pl. a virgavideója zseniális...laza, elképesztően látványos, megminden:
-youtube
Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest