- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #49522 üzenetére
Touche
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #48957 üzenetére
Na ezt jól 'megszakértettem' előre. Megmondtam vagy nem megmondtam?
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #48957 üzenetére
Button nagyon szét van esve.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #48890 üzenetére
Digi Sport Pluson jeleneleg: GT Open, Nürburgring
-
Sundesz
addikt
válasz
hunnylander #48857 üzenetére
Teljesítményben ezek a GT1 autók DTM szinten vannak kb?
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #48857 üzenetére
De azért hiába balance ha egyszer egy 458 italia inkább versenyautó, mint egy bmw z4. Nem csak lóerőre gondolok, hanem felfüggesztés, kasztni, stb.
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #48852 üzenetére
Mekik tényleg eléggé aláznak. Lehet tudni, itt milyen szabályok vannak a kocsikra vonatkozóan? Látok itt Ferkát, meg BMW-t is, a kettő azért nem ugyanaz a kategória az utcai autóikat tekintve.
-
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #48666 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van magyar a mezőnyben.
-
boba6
senior tag
válasz
hunnylander #48666 üzenetére
hú, megdolgozik a NOD a pénézéért, alíg győztem becsukni az ablakokat
de azért köszi -
proof88
addikt
válasz
hunnylander #48561 üzenetére
és végül váltottak vagy fognak váltani fékbetétet?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #48561 üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #48564 üzenetére
És akkor ezt hogyan kellene fordítani? Rákerestem a szóra, de az értelmező szótárak szerint is csak ez az egy jelentése van. Nem ismerem a nyilatkozat elejét, de ez így elég értelmetlennek tűnik eredetiben is.
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #48556 üzenetére
A második vótmá: [link] Bár akkor még mintha csöppet vonzóbb lett volna Hembery néni arca...
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #48564 üzenetére
Na de érted, fordítani se tudnak, számolni se. Hát milyen emberek csinálják ezt az oldalt?
-
badd
tag
válasz
Igen, mert idén szerintem szépen versenyez. Higgadt, átgondolt, nem megy bele hülyeségbe, és már rég nyerhetett volna, ha a csapat nem cseszi el neki. Amikor elcseszik a boxban, akkor is utána nem az van, hogy elborul az agya és csak megy eszetlenül, hanem próbálja a helyzetből kihozni a legtöbbet, de ésszel, a hibával nem törődve.
-
JColee
őstag
válasz
Jó ez a kép. Patrik a király.
Egyébként idén nekem sokkal jobban tetszik Hami produkciója, mint a tavalyi (bár ugye csak pár verseny ment le). Most is a Spanyol futamon szépen ment. Viszont Gombosról nem mondható el ugyanez. Volt egy értékelhető versenye, és kb annyi. Kb csak panaszkodást meg negatív hullámokat olvasok tőle. -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #48349 üzenetére
Talán (ha a csapat is úgy akarja) már nem kell sokat várnia a következő pohárkára...
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #48264 üzenetére
hát de azért mondom hogy Button nem értem miért hibás most
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #47916 üzenetére
Akit diszkvalifikáltak az időmérőről arra még vonatkoznak a parc fermé szabályok?
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #47853 üzenetére
De pesszimisták vagytok.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #47853 üzenetére
Sajnos én sem látom jobbnak a helyzetet.
-
shteer
titán
válasz
hunnylander #47613 üzenetére
Akkor nincs mad hatra mint Xirtam kollega megtudakolja az emlitett oldalaktol, hogy vajon mifsze csinaljak igy
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #47027 üzenetére
Van benne valami... De ez akkor sem egy állapot.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #47018 üzenetére
De ez 1x nevetséges! 4 futam alatt annyi hibát halmoztak föl mint máskor 2 komplett szezon alatt.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #46766 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #46275 üzenetére
Ez 2007 vagy 2008?
-
Sirpi
senior tag
válasz
Mi a problémád? A 3. szabályt nem sértették meg
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Te bumburnyák Mcgyülölő
-
venember83
nagyúr
válasz
S ha még kiderül, hogy 16 éven alattiak is...
Zso2: Te se gyakran fordulsz meg és olvasgatsz itt, igaz?
-
Zso2
őstag
válasz
lemaradt a smile, vagy csak ilyen bumburnyák Mcgyülölő vagy? Valószínű nem verseny közben csinálták, ez olyan Facebookgyanus kép..
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zso2: Akkor Te még nem ismered hunny-t...
-
törölt tag
válasz
hunnylander #46175 üzenetére
Pedig rezegnie kell...láttam én is, és Wéber is.
az két irányváltás volt..lehet hogy magyarázható, és mint Lewis drukker nem szeretném, de sztem rezeg a léc. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #46175 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #45763 üzenetére
Lehet hogy az első kockából fog rajtolni de az igazi az lenne ha megnyerné az időmérőt és menne a statjába is a pole, szám szerint a 69.
De én is reálisnak látok egy MSC-BUT első sort vasárnapra
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #45703 üzenetére
Ez nem az a kínai kosaras csóka? 212 cm vagy vmi hasonló.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #45672 üzenetére
Hja a globálkapitalizmus erről szól. A gazdasági kizsákmányolás totális diktatúrája. Agymosás hulladéketetéssel. Szúnyogcsípésnek is gyenge az akkori agymosás a mostanihoz képest, még az F1 is szinte csak a reklámpénzekről szól. Lehallgatás -az átkosban, ahhoz valamit csinálni is kellett, most alanyi jogon jár - az oktatás meg az egészségügy fordítva....
No de hagyjuk, mert már szerintem ennyi alapján kaptunk az aktáinkba egy-egy veszélyes retro-kommunista bejegyzést.
A kis zsebcégek gyakran messze jobb cuccal vannak a piacon mint a multik, de ugye nincs pénzük ismertségre szert tenni. Ha véletlen befutnának valamivel, akkor ők lesznek az n+1-edik márkanév valamelyik óriás palettáján. A koszt se sokban más mint a szoftver ebből a szempontból, legfeljebb hogy a kaja potyán nem másolható...
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #45670 üzenetére
Nekem is bejön, linux + FF11.
Sima ajaxxal betöltődő canvas html tartalom. [link] -
sekli
addikt
válasz
hunnylander #45670 üzenetére
HTML5, Javascript
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #45662 üzenetére
Szerintem elég, ha átfestés helyett, bekenik egy vödör x@rral...
Ezek szerint te is emléxel még arra, mikor a sportszeletben még rum volt az ízesítő, nem pedig fűrészpor...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #45665 üzenetére
Simán, FF.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Nekem is jó Firefoxal.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Nálam igen.
-
zetecR
addikt
válasz
hunnylander #45662 üzenetére
Nem, arra gondoltam, hogy az Unileveré pl a Globus, onnan meg már egyenesen jön a mustár, de mindegy, ennyire nem volt érdekes a sztori...
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #45633 üzenetére
jó tempót autóztak a srácok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #45636 üzenetére
Értem
A két R8 érinthetetlen
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Egyelőre a 458 Italia tűnik a leggyorsabbnak
mod: na most már teljesen elfogyott a McLaren
-
Neoteric
addikt
válasz
Audi FTW
-
dokee78
félisten
válasz
hunnylander #45625 üzenetére
F1-et a youtube nem szokta így közvetíteni?
Hol találom a versenynaptárt,szeretném a Gmail naptárba beinportálni.
-
Zso2
őstag
válasz
hunnylander #45455 üzenetére
Azok az f1-ek hány köbcentisek voltak?
-
Frenky89
addikt
válasz
Dupla féknyereg elől?
-
Apika
addikt
válasz
Mindkét videón milyen idős szakik "barkácsolták" az autókat...
-
giigz
veterán
válasz
Nem rossz, de meg sem közelíti a McLaren-t...
-
giigz
veterán
válasz
hunnylander #45449 üzenetére
Ez nekem nem tetszik! Vagy mégis?
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #45354 üzenetére
Szárny is büntet légellenállással.
mokus1 Milyen bütyök?
-
mokus1
addikt
válasz
hunnylander #45354 üzenetére
Mi az a bütyök a Mclarenen?
-
badd
tag
válasz
hunnylander #45194 üzenetére
Itt aztán gyakorolhatja a palánkra felkenődést
bocsánat
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #45194 üzenetére
Nagyon jól beszél angolul. Legalábbis pl Kimihez képest.
-
kukinyo
addikt
válasz
hunnylander #44985 üzenetére
Kicsit elbeszélünk egymás mellett.Én a mutogatást, ártatlan dolognak tartom Hamilton tavalyi ámokfutásához képest.Karthikeyan-t meg sem említettem.
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #44985 üzenetére
Ez mind szép, de....akkor mi a rákért kell őket a pályára engedni?
Az elb****tt verseny az elb****tt verseny, tökéletesen irreleváns hogy szándékosan történt avagy sem.
És a múltban sem egyszer befolyásolták már az időmérők/futamok és ezáltal a VB végeredményét. -
kukinyo
addikt
válasz
hunnylander #44981 üzenetére
Nagyon is más kategória a kettő.Ha valaki mutogat, azzal még nem okozott balesetet, nem veszélyeztette mások versenyét esetleg testi épségét.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #44981 üzenetére
ez olyan eset volt, mint nálunk egyszer szimulátorban. mentek monacoban egymás mögött egy ideig, aztán a hátul lévő fél be akarta rakni a kocsit a másik mellé, akinek pont abban a pillanatban csúszott meg a fara és ellenkormányzott, szitált kicsit balra-jobbra a kocsi és persze pont mikor mellészúrta a másik a kocsit jobbról, akkor szitált jobbra úgyhogy összeakadtak és mentek a falba mindketten. Azt hitte az előzni vágyó fél, hogy direkt rántotta rá a másik a kormányt h ne előzze meg, de ugye nem ez volt az igazság.
Először volt is nagy felháborodás, de aztán megbeszélés után lenyugodtak a kedélyek.
-
zszszs
tag
válasz
hunnylander #44277 üzenetére
Ez főleg akkor lesz érdekes, ha futamon is tapasztalható lesz.
Ha a technikai háttér különbsége kicsi, akkor előtérbe kerülhet a vezetői tudás, a taktikai érzék, na jó a szerencse is
-
zszszs
tag
válasz
hunnylander #44272 üzenetére
Így van, ez jó nekünk.
Bár azért Hamilton belehibázott rendesen az utolsó kanyarban, jobb lehetett volna pár tizeddel az ideje...
Hosszú etapon más lesz... -
hoffman_
nagyúr
válasz
hunnylander #44256 üzenetére
Sajnos én is így látom
-
OTee
aktív tag
válasz
hunnylander #43926 üzenetére
Félreértettél.
Én az "1 szál dróttal fogható"-ra reagáltam.
Mondjuk, hogy szakmabeli vagyok, ráadásul az ország jelentős részén van érdekeltség, így megfordulok sok felé, ismerem a helyi lehetőségeket.
De ez nem az a topic, ahol ez kell legyen a téma szerintem.
Peace!OTee
-
mephi666
nagyúr
válasz
hunnylander #43926 üzenetére
kecskemét mellől simán fogtunk 20éve jugó adókat tetőantennával
aztán jött a kábeltévé és az volt az igazi
most meg digi: hd m1, hd digisport
legjobb... 20éve ilyenről még nem is álmodtam, amikor fekete-fehér orion-unk volt
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #43590 üzenetére
Emlékeim szerint anno az RB volt az aki azonnal szaladt protestálni az F-csatorna ellen az FIA-hoz. Bezzeg az nagyon nem tetszett nekik, amikor az aszfaltot súroló szárny miatt folyamatosan piszkálták őket. Illetve most is sírtak a fújt diffúzor betiltása kapcsán, hogy már teljesen le vannak korlátozva a lehetőségek, nem lehet igazán innovatív fejlesztésekkel előállni. Erre egy rivális csapat előáll valami innovatívval, és máris mennek nyavalyogni. Igazán szimpatikus hozzáállás...
Btw remélem nem tiltják be a Mercedes fejlesztését. Egyrészt most már kíváncsi vagyok, hogy mire mennek vele, másrészt szerintem ennek is az lesz a vége mint az F-csatornának. A riválisok addig másolgatják, amíg végül jobb lesz a másolat mint az eredeti. Aztán legkésőbb az év vége után úgyis betiltják.
-
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander #43590 üzenetére
Várjuk ki a végét...Még az is megtörténhet, hogy helyt adnak a reklamációnak, mert mint tudjuk: Nem mindegy ki reklamál.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
hunnylander #43510 üzenetére
Ez már azért tényleg vmi... Második az csúcs, de legalább már félig igaz, amit mond.
-
válasz
Pól Pozísön.
Nem csodálkozom,hogy fiatalon nem érdekelt az F1,ennek a kommentátornak elalszik a tej a szájában.
-
JColee
őstag
válasz
A rajt pillanata tényleg szép tiszta.
Kár, hogy a második videóban csak alávágták a hangot, oda jobban passzolna igazából. -
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #42406 üzenetére
Nincs hivatalos megerősített Twittere?
Alonso angolul beköszönő videó, kezében az official Twitter felhasználó nevével. TEGNAP ESTE
FAKE képet én ebben a topicban soha az életemben nem közöltem veletek.
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #42398 üzenetére
Szimplán annyi történt, hogy több ilyen autóval rendelkeznek egyikben másik az ülés, és csókolom. Szerintem nem kell ezt túlreagálni.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #42284 üzenetére
Pedig így adták le.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #42373 üzenetére
Na igen.
De ez az egész oda vezethető vissza, hogy a mozgástér teljesen beszűkült. Már nagyon nehéz világmegváltó ötletekkel előállni, így jobb híján marad a másolás és a meglevő technikák csiszolgatása. Nincs olyan pont, ahol tényleg forradalmit lehetne alkotni.
Erre mondtam én, hogy ha zöldek akarnak lenni, akkor a motorok terén kéne hozzányúlni az egészhez, de nem lekorlátozásokkal, hanem fejlesztésekkel.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #42361 üzenetére
dehogy felesleges
A DRS már mint lehetőség is előzést könnyít...én imádnám látni, hogy valaki mikor nyitja rá a szárnyat.
Teljes nyitott szárnnyal nem lehet menni egy körön, kopott hátsó gumival...vagy meleg...szal elégtelen hátsó tapadással nem igen lehet bevállalni a nyitott szárnyat...vagy igen.
tuti nem biztonságos, de én bírnám....kicsit lehet hozni a technikán..na nem nagyot, de egy kicsit lehet hozni emberből.. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #42361 üzenetére
A DRS-nek nem az volt az apropója, hogy pótolják valamivel a veszélyesen működtethető F-csatornát?
Meg hogy simára gyalulják a McLaren előnyét a csatorna terén...
-
DemonDani
addikt
válasz
hunnylander #42356 üzenetére
simán az összes szart törölni kéne, és olyan szabályokat kéne az autókkal szemben támasztani, hogy ne legyen vészes a kocsi mögötti turbulencia, és akkor ujra láthatnánk szoros előzéseket meg közel tudnánank menni nem nitrozni kéne meg isnten tudja mit
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #41940 üzenetére
Szerintem kissé túlragozzátok. Az 1080i-nek köze nincs a full hd-hez, de máshol sincs jobb, tehát korrekt és korszerű a szolgáltatás. Ezt ennyivel el lehet intézni.
Na már a Ferrari csapattag is temeti az autót? Azt hittem jó az csak még mindig nem értik
Egyébként Lotus szint kb és nyilván fejlődnek még kicsit a tesztek után az első futamra, így érik az Alonso-Kimi csata.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41940 üzenetére
Épp tegnap néztem: műholdon az m1 HD 1440x1080, az m2 HD pedig 1920x1080. Ezt a beltéri írja.
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #41922 üzenetére
Van jopar HD adas, igy lattam mar.
Tudom jol nem divat az 1080p-s adas meg europa jobbik felen es az USA-ban se, de ettol meg a teny az teny, hogy az 1080i nem Full HD. -
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #41844 üzenetére
Jó koncepciójában de még is különböző a két megoldás. Teljesen más az autó karakterisztikája, máshogy mozog az autó körülötti áramlatok. Ezért mondtam hogy köze nincs hozzá elképzelésben oké. De ennyi.
Jó jó V8-as mind a kettő de mégse. Kb.
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #41844 üzenetére
Tovabbra is jol mukodik az ipari kemkedes
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #41833 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #41785 üzenetére
viszont ha pl UPC TV előfizetésünk van, akkor abban nincs benne asszem alapból az M1 HD, hiába digitális, asszem külön kell a HD csomagot rendelni hozzá. Igaz, abban már EuroSport HD is lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41674 üzenetére
Nem rossz. Mondjuk ha az FIA ismét zárja a kiskaput, akkor gondolom megint újra kell gondolni az egészet, nem?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #41665 üzenetére
Háttezz...
RICCARDINO!!!!
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #41379 üzenetére
Furcsálltam is hogy mért a tavalyi gumik vannak rajta, Mindenesetre szánalmas ez a HRT, akkor francnak teszik ki, legalább írnák ki, hogy illusztráció.
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #41307 üzenetére
Jöhet hozzánk is.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41295 üzenetére
Barátkoznak a madarak...
-
DopeBob
addikt
válasz
hunnylander #41307 üzenetére
Á, pont ez az ami a múltkor is tetszett, köszi!
El is mentem.
Btw mik ezek a tüskék? Mit tudnak mérni vele?
Vagy lehet, hogy csak szögeket szórnak az útra?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #41295 üzenetére
Nagyon jó!
A madár meg tényleg flawless. Nagy mákja volt az operatőrnek, hogy elkapott egy ilyen pillanatot.
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #41103 üzenetére
"A McLaren meg a 'Miss F1 World', neki még az orra is szép."
A szponzorok nagy esellyel nem emiatt tamogatjak euro 100milliokkal a csapatot.
Szerintem totalis blama amikor egy technikai sportban egy autorol csak a szepsege kapcsan beszelnek pozitivan
Sajnalom Hamiltont, hogy egy ilyen csapatra pazarolja a karrierjet.
Nehez lehet megemesztenie, hogy par szaz megtett kilometer utan mar tudja, hogy ebben az evben se a VB cimert fog harcolni.Hihetetlen, hogy ilyen anyagi es gyari hatterrel ami a McLaren rendelkezesere all keptelenek egy VB eselyes autot osszehozni.
Milesz majd amikor mar nem a legjobb motorral mennek? es a szponzor se lesz ennyi?Williams rev2.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41106 üzenetére
A McLaren tradicionálisan gyengébb szokott lenni az első 1-2-3 futamon. Meglepődnék, ha ez pont idén lenne másképp.
-
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #41108 üzenetére
Köszi! Szóval nem egyértelmű a dolog.
Nem emlékszel véletlenül az előny-hátrány felsorolásra?
Kíváncsi lennék mi volt. -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41103 üzenetére
Még ha lassú is lesz a McLaren, legalább a kinézete rendben van.
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #41079 üzenetére
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #41077 üzenetére
Az indítómotor nyílása egy sima lyuk.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #41047 üzenetére
Idén a kacsák (szárnyasok, illetve orrosok) vs. F1-es óto lesz a felállás a versenyeken.
-
válasz
hunnylander #41002 üzenetére
A lényeg, hogy a közepén semmiképp sincs "i" tehát vagy Ricsárdó vagy Rikárdó, de Rik"i"árdó vagy Rics"i"árdó semmiképp? (harmadikat Gyulám használta nagy szeretettel)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest