- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
shteer #49404 üzenetére
Nem mondtam, hogy most nem egyenlőek a feltételek, bár ebbe nekünk nincs pontos betekintésünk. Abból a szempontból nem egyenlő a dolog, hogy Massa szvsz már jó indulattal is csak egy közepes kaliberű versenyző, ergo összehasonlítási alapnak nem valami jó.
Mondjuk abból a szempontból szerintem biztos nem azonosak a feltételek, hogy ezt az autót is Alonso-ra öntötték. Ennek a fejlesztésénél Massa már csak tesztpilótai szerepkört kapott. Mondjuk ez egy teljesen logikus lépés volt a csapat részéről.
prmcsk: Én meg azt mondom, hogy nem. Azért mert egyszer egy esős versenyen ott tudott lenni Alonso nyomában, az még nem jelenti azt, hogy a Sauber olyan jó lenne mint a Ferrari.
-
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #48530 üzenetére
Félrefordítások mindig vannak, de ott kapja könnyen rajta az ember, ami tényszerű. A filmeknél mivel nem lesznek II Jakab-1862 és Yamato osztályú csatahajók 4600mm-es ágyúval, a félrefordítások csak az eredeti ismeretében jöhetnek elő. És a félrefordítások nagy része szalonképesítés. pl. Putyin: "belefolytjuk a tábori vécébe" ->"rájuk törjük a budiajtót". Kár hogy sok filmet szabályosan kicsinálnak ezzel.
Ezeknél a F1lájv cikkeknél meg a félrefordított, szövegkörnyezetből kiragadott idézetek, csúsztatunk némi sódert hozzá, aztán adunk neki valami hangzatos címet, amin az egyszeri embernek néha külön le kell állni gondolkodni, hogy mi köze van a cikknek. -
MPowerPH
félisten
válasz
shteer #47757 üzenetére
Reménykedek. Sajnos a versenytempóját nem ismerjük. Mindenesetre bőven 100% fölött hoz ki az autóból folyamatosan, elég csak Massa teljesítményét megnézni. Szvsz, nem rajta fog múlni.
hoffman_: Teljes mértékben egyet értek. De azt meg kell jegyezni, hogy a csapat félre akarta vezetni az FIA-t, ami után rájöttek, hogy hibáztak. Talán ezért ilyen durva a szankció. Nem véletlen nem akarták rádión is közölni. Volt egy kis susmuss.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer #46519 üzenetére
Amíg a teljes rendszer ellenállása kisebb, mint a bemenetre ható nyomás, addig az áramlás adott.
(#46521): vékony csövön nehezebben fújsz keresztül. szimplán ennyi.
Amíg nincs keresztmetszet-csökkenés, addig a vékony/lapos nyílás ellenállása szinte semmivel se több, mint a folytonos csőé. Persze nagyobb az érintkező felület, de ezt lehet kompenzálni nagyobb keresztmetszettel.
Mekkora lehet az a cső? 5cm? Áramlási keresztmetszete ~20cm2. Ha ehhez veszel egy 20cm hosszú 2cm széles csíkot, annak már kétszer ekkora a keresztmetszete.
-
Xirtam
veterán
válasz
shteer #45868 üzenetére
Gondolom te a nyilakra gondolsz. Az alsó fejlesztés a levegő útját próbálja meg jobban terelni a kipufogó felé. A cockpit melletti szintúgy az autó hátsó traktusa felé próbálja meg az áramlatokat javítani. De spanyolba több újítás lesz. ide 5 érkezett. Ebből 2 látható 3 pedig nem. Erről nem tudok többet. Igazából ennek a két aero elemnek se tudom még maximálisan a mivoltját.
Igazából az egyik legnagyobb problémája az F2012-nek a súlyelosztás. Teli tankkal szinte tökéletes az autó egyensúlya, így a gumikkal is jól képes bánni. De ahogy könnyül. (persze ez minden autóról elmondható, hogy könnyülve idegesebb lesz, de mégse), egyre rakoncátlanabban bánik a gumikkal és nem képes megtartani az üzemi hőfokot. Ezért a gyenge teljesítmény időmérőn. Hosszú etapon javult az autó gumikezelése, de csak az első 1/3-ban. A többiben fennáll megint a probléma. Ezért lesz felfüggesztés váltás.
#45869 Design? A Formula 1-ben sose volt olyan aero csomag ami a Design-re hajazott. Itt mindenek oka van és minden befolyásolja az autó karakterisztikáját. Ez nem utcai hülye gyerekek gyülekezete! Suzuki Swift-re minél nagyobb hátsó spoiler. Hadd örüljenek a fiatal csajok. Csak azt nem veszi észre a marhája, hogy több kg, szarabb légellenállás = több fogyasztás
-
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #45614 üzenetére
No de szeretnék én is olyan elnyomásban élni, ahol a legnagyobb baj, hogy a főkolompos másik templomba jár. Szerintem ismerkedj meg néhány arab világból szalajtott fickóval. Döntő többségüknek tökéletesen zéró a toleranciája és a kompromisszumkészsége kimerül a piaci alkudozásban(pedig ide valszeg nem az legalja jut). Ha az ilyen népséget nem tartják szoros pórázon egyből el kezdik egymás torkát vágni, mert másik szekta, másik párt, másik törzsbe tartozik.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
shteer #45309 üzenetére
Race:
1 - Hamilton
1 - Button0 - Grosjean
2 - Raikkonen1 - Schumacher
1 - Rosberg1 - Webber
1 - Vettel1 - Maldonado
1 - Senna0 - Hulkenberg
2 - Di Resta1 - Ricciardo
1 - Vergne2 - Alonso
0 - Massa1 - Kobayashi
1 - Perez1 - Kovalainen
1 - Petrov2 - Glock
0 - Pic1 - De La Rosa
0 - Karthikeyan -
-
Zso2
őstag
válasz
shteer #45238 üzenetére
Tényleg ilyen szárazan szereted a dolgokat, lazulj egy kicsit
Nekem ilyen hülyeségek hiányoznak pl. ez egy a sok közül. Itt is tévedett Gyulám,de ezek csak tippelések, a Mezei meg konkrét dolgokat benéz.
[link]Kérem nem személyeskedni Mr. Belsős.
Tudok a szerkeszt gombról,de én úgy szeretem használni a fórumot,hogy mindenkinek külön írok.
Ti most kb annyi felesleget raktatok be ,a hsz.-kel mint én -
hoffman_
nagyúr
válasz
shteer #45134 üzenetére
Na ja, de hát majd bele jön. Szükség volt már erre is szerintem
"A Logout berkein belül évente megrendezésre kerül a Kinek milyen a desktopja topic szervezésében a PH Desktop verseny. Az idein a dobogós helyezésekért ez is járt, egy Desktop Guru kitűző, az ezüst értelemszerűen a második helyért."
(n+1)
Xirtam:
Amúgy ja, Dolcsé án Gábánné, a sukár tagok kapják itt péhán, nincs túl sok belőle
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer #42181 üzenetére
Nem, nem azonos. Pont ez a lényeg. A ülhoni magazinokat azért nem szinkronizálják, hogy akinek anyanyelve, az is könnyen megértse. A F1 nézőtábora sokkal terebélyesebb, és nagyobb a komfortigénye.
Egyébként mielőtt vki rám fogná, nekem se tetszik a szinkron... Mikor az első ilyen blokkot meghallottam, hátaslovat dobtam Button hangján... Az egy dolog, hogy selypít és pösze, de hogy még "beszélni" se tud...
"Nagyon jó az idei aatont..."
-
Peat;)
veterán
válasz
shteer #42177 üzenetére
"attól még a felirat primitív és népszerűtlen televíziós megoldás"
helyett
"attól még hogy a felirat magas színvonalat képvisel tiszteletben tartva az eredeti hangszínezetet és kulturális különbségeket, népszerűtlen televíziós megoldás" jobban lefedi a valóságot szerintem. A hangszín egy nagyon meghatározó kommunikációs elem, pl különbséget tehet egy vicces és egy kemény beszólás között ugyanazon szavak ugyanazon sorrendjénél is. -
Pá
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest