- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Pá
addikt
válasz
Integra #37153 üzenetére
Nem vagyok ebben biztos, csak másik fórumon olvastam, hogyha az illetőnek nincs életjele, akkor az felülírja azt, hogy nem szabad megmozdítani, mivel az újraélesztés nyilván prioritást kap.
Az viszont tényleg elképesztő, hogy leejtik, meg egyáltalán mit keresett a mentőautó még a korlát mögött, ahelyett, hogy rég mellette parkolt volna 1m-re.
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra #36467 üzenetére
Pár ember véleménye egyezett a tiéddel ezért volt a többesszám, egy nyilvános fórumon talán megengedhetem magamnak hogy ha válaszolok valakinek ott egyben másoknak is szánom a mondanivalómat, amit ilyen eszközzel emelek ki. Elég ritka hogy ez valakiben feszültséget keltene. De a vége csak mosolygás lett a történetből. Okfejtésem olyan amilyen, írhattam volna bármit igazából, kényelmes helyzetbe voltam hozva a leírt "érvekkel".
Motion: főleg hogy Rosberget még simán elkaphatja idén, 63 vs 60 pont, pedig csinált pár hülyeséget idén
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra #36450 üzenetére
Kimi, Montoya, Schumi sorozatban csinálták ezeket bakker, eszeteknél vagytok? Bőven volt ideje korrigálni, aki előzni akar annak kell mindig jobban figyelni, mivel az elől haladó a kezdeményezett, kis túlzással azt csinál amit akar ameddig ő van fél kocsival előrébb. "Szeretem" ezt az álljunk félre mentalitást, de ez nem a tour de france csapatverseny, ez kicsit más kategória. De ha Vettel bebénázza (mert ha engedte volna az egy kurva nagy vezetői, Barika féle hiba lett volna) és Button elmegy, akkor meg az év pancsere címet adjátok a nyakába. Hihetetlen.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #31381 üzenetére
Hring amugy is ojan lepukkant, hogy hihetetlen, meg palyaberlet is rem draga. Par ev meg ezrek voltak kint gyorsulasin is, a celegyenesben nem volt szinte ulohely sem, meg bejarathoz masfel-ket orat tili-tolizgattunk a vizipark-tol, most mar ez sincs.
Az arak kint meg kb vicc kategoria, de a Bp belvaros meg kornyeki szallasok is ahogy irod is. A turistanak esznel kell lennie, mert a a draga arak mellett is meg lepten-nyomon csak lehuzas lehuzas hatan.
Igazi turistacsalogato hungarikum. -
Oliverda
titán
válasz
Integra #22810 üzenetére
Majdnem. A TV-n megjelenített jelfolyam felbontása és átlagos bitrátája nem változik csak az ehhez felhasznált forrás lesz SD minőségű, amit egyszerűen felskáláznak HD-ra és annyi. Jelenleg ugyanez látható akkor, ha pl az m1 HD-ra vagy a Duna TV HD-ra kapcsolsz, mert az esetek bő 90%-ban nem natív HD-s adásokat sugároznak ezek.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #22802 üzenetére
OK, de mi van, ha a német RTL (talán korábbi érdekszövetségek okán is) összejátszana a német Sky-jal? A Sky-nak bizonyára úgy kellenének az új előfizetők, mint egy falat kenyér. De ha kvázi ingyen (pl. DVB-T-vel Németország területén és az Astráról meglehetősen olcsón) lehetne nézni HD F1-et az RTL-n, jóval kisebb lenne a tülekedés Sky előfizetésért azok részéről, akik HD-ben szeretnék nézni az F1-et, ami Németországban egy eléggé nézett sport, Schumacher, Vettel és még jó néhány német versenyző plusz a Silberpfeil okán is.
Általában azok, akiknek már van HD televíziójuk meg igényük HD műsorokra, az a réteg amelyik hajlandó is fizetni ehhez kapcsolódó szolgáltatásokért.
De az is lehet, hogy a német RTL csak tudatosan hallgat a saját HD közvetítéséről, szintén a Sky javára, de majd a szezon kezdetével bejelenti vagy az első közvetítéskor észre lehet venni, hogy HD-t adnak. Így a Sky megköthette az előfizetéseket azokkal, akik azt hitték, hogy csak a Sky ad HD F1-et.
-
quby
őstag
válasz
Integra #22793 üzenetére
Jó cuccom van de sajna csak egy fejjel és kézi forgatóval.
ami már nem látja a 29W-t (Astra akárhány) és ott van egy két okosság
.... de ez másik topik.
Én nem értem ez az Bernie mi az isternre vár...meg várt eddig
már legalább 2 éve HD-ban kellene nézni az F1-et. Hátha az M1 visszakapja a jogot és tolja majd HD-ban......
Na jó felébredtem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #22787 üzenetére
Igen, erre utaltam a HD+ by Astra szolgáltatással.
Ezeket a német csatornákat már eddig is ismertem hellyel-közzel, szóval tudom, hogy miért fogok fizetni. Szerintem korrekt az ára is, meg tetszik az, hogy a vásárlással le van tudva egy év. 1 év múlva talán kevesebb is lesz az éves díj, ahogy a HD műsorkínálat egyre 'közönségesebb' lesz és több lesz a konkurencia is.
-
attisx
addikt
válasz
Integra #22098 üzenetére
Vót má'... (ráadásul animált)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Integra #22089 üzenetére
(nem nevezném ezt szándékos lelki hadviselésnek webberrel szemben Helmut Marko hozzáállása modnjuk érdekes volt egész évben.)
De alapvetően egyet értek a teljes hozzászólással.Sőt, bár ritkán van ilyen, de Oliverdának is igazat adok, a koreai kicsúszás volt az a kritikus pont, hiba, ami után fejben nem tudta hozni a dolgot, továbbá az ott szerezhető pontok is égetően hiányoznak a tabelláról.
Pedig azért reménykedtem, hogy mint év közben talán most is felszívja magát és fut egy jó futamot. De itt Abu-Dhabiban tényleg jóval lassabb volt.
A lassúsága ennek ellenére kétlem, hogy elszabotálás lett volna.
Bár többet vártam/reméltem tőle, de ez sem rossz eredmény ilyen idősen, magasan egy erős mezőnyben.Legalább az öröm megvan pár embernek, így, hogy nem lett vb.
(#22094) cyberkind : Ez inkább a te színvonaladat fejezi ki. -
legiaap
félisten
válasz
Integra #21799 üzenetére
Yolanda Be Cool + Dcup - We No Speak Americano zene szólt
Megelőztek
-
SzalaiG
addikt
-
válasz
Integra #21726 üzenetére
Rég láttunk ekkora hibát tőlük?
Az időmérőn annyi történt, hogy Alonso a második időmérő kört el sem tudta volna kezdeni, ha Massának nem szólnak rádión, hogy parkoljon le a pálya szélére, és időmérő kör helyett menjen be a boxba.
Taktikában gyengék voltak egész évben a Ferrarinál.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra #21264 üzenetére
szerintem alonso és hamilton jobb sofőr, mint webber+vettel... mindkettőjükben van azért kis nagyképűség, de az én szememben alonso a rutinos profi, akinek el tud durranni néha az agya, hamilton pedig egy született tehetség (pedig nagyon nem bírom az arcát)
webberéknél meg nagy előny a kocsi, mert a rbr úgy megy ebben a szezonban, mint a veszettbarom... voltak minden csapatnál műszaki gondok, de szerintem pitiáner hibából a redbull-nál volt a legtöbb (nagy csapatokat nézve) és könnyen kinézhet pár baki az utolsó futamra is
a nagy pszichés nyomás és a többi szerintem növeli a hibázás lehetőségét
#21268: szerintem lehetne tippversenyt kiírni... én arra tippelek, hogy műszaki gond hamilton/alonso-nal nem lehet, viszont az egyik redbull kifinghat... viszont, ha valaki erőszakoskodni kezd, akkor a 4 pilóta közül akármelyik kieshet... cifrább futam lesz szerintem a mostaninál az előzési lehetőségek miatt...
-
Petya25
őstag
válasz
Integra #21264 üzenetére
Szerintem is így lenne az igazi.
Amúgy Webber és Vettel tök nem érdemelnék meg a VB-t, egy csomószor kiszúrtak idén a körülöttük autózókkal. Alonso is kapott pontokkal lépett csak el, de ha kell legalább ő legyen VB a végén.Azért azt jó volt látni, hogy Button simán tartja a lépést Hamiltonnal ha jó a gép alatta.
Jövőre remélem közülük kerül ki a VB. -
mephi666
nagyúr
válasz
Integra #21261 üzenetére
értelek... szerintem bármi előfordulhat... tosztak már ki ők egymással és szerintem nincsenek teljesen összehangolva az aszfalton... nem is érzem őket "higgadt profinak" és félő, hogy egymás vetélytársai lesznek az utolsó futamon... webbernek is jól jönne egy vb-cím így a visszavonulása előtt, vettel pedig a házikedvenc (?) és fiatal... szerintem küzdeni fog... ha nem lesz csapaton belüli taktikázás, könnyen lehet, hogy véletlenül elintézik egymást... pszichológiailag szerintem irtózatos nyomás van rajtuk és könnyen vezethet pont ez a bukáshoz...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra #21259 üzenetére
akkor ez lesz:
webber 238+25=263
alonso 246+15=261
vettel 231+18=259de szerintem nincs itt még semmi lefutva... lehetne még meglepetés bőven
pl webber-vettel-alonso szétütné egymást és hamilton bejönne elsőnek, akkor 247 pontja lenne és 1 ponttal alonso előtt végezne
lehet itt kalkulálni összevissza, de könnyen lehet, hogy a valóság áthúzza az összes számítást... szűk 6.5 napon belül minden kiderül
...jó izgalmas lett ennek a szezonnak a vége (is)
-
kisza25
félisten
válasz
Integra #20665 üzenetére
én agyagbányára tippelnék
AMD Power: szerintem most a technika fogja meghatározni a végeredményt, mert Webber, Vettel, Alonso Hamilton is formában van és a különbségek sem nagyok a tabellán
és senkinek sincs új motorja, talán még Webberé a legújabb, de nem tudom mennyire sínylette meg a balesetet -
oxox
addikt
válasz
Integra #20149 üzenetére
En pont azt mondtam a kolleganak, hogy eleg retro hangulata van....valasz: Koreai nem?
valaszom...nahh jo de nem Eszak!Nem lepodnek meg ha addig nagy csodat csinalnanak...hiszen ha odavezenyelnek 20.000 munkast akkor meg akarmi lehet, de egyenlore SIN, KUL, AUH mellett elbujhat...
-
törölt tag
válasz
Integra #19770 üzenetére
Azért mert benne volt az ütközés rizikója....pl. ausziban ő szívta meg jobban hiába ő ment bele Hamilton-ba...
Itt is benne volt, mázlija hogy tovább tudott menni, Hamilton meg nem, simán benne volt ebben bármi más is...ezért kellene tudni elengedni a túl necces szitukat, nem Hamilton miatt..bárki van ott.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest