- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
joey04 #36366 üzenetére
Igen, vannak ők. És van Alonso, aki tavaly tartotta Vettel -el a lépést egy sokkal gyengébb autóval, a végén a csapata vette el tőle a VB címet. És idén is tartja magát, a Ferrari piszok gyenge, mégis ott van összetettben Button mögött. Megsüvegelendő ez is, benne minden megvan. Schumacherre hajaz, ahogy Vettel is. Csak neki még előzni kellene megtanulnia, mert az csak DRS -el és friss gumikkal megy.
-
decibel
aktív tag
válasz
joey04 #36366 üzenetére
Nem akar kijönni Haminak a lépés, de ennyire nem kéne leírni. Gyors pilóta, és ha kipiheni ezt az évadot, újra a toppon lehet. A gumikat mindig gyorsan koptatta, van ahol ez előny (gyorsan bemelegíti) van ahol fokozottan hátrányos.
Én kifejezetten komálom az agresszív stílusát, a küzdőszellemét. Kell ilyen versenyző az F1-be, ez nem babazsúr.
-
gombsadi
aktív tag
válasz
joey04 #29722 üzenetére
Én nem tudom követni az versenyt sajnos, a ti kommentjeitekbol informalodom és elég gáz, hogy így alakult...
ezzel most maximalisan egyetértek veled!
Hamiltont lehet nem szeretni, de évek óta ő az, akiben látok is valamit, a többi mehet golfozni, ott esőben nincs verseny!
-
törölt tag
válasz
joey04 #18208 üzenetére
De hát ez a Forma1... tudod ez megrendezett színjáték. Nevetséges amint akció van azt a szerencsétlent büntetik aki akciózik. Már kezd vicces lenni ez lassan nem autó verseny han em lábbal hajtós autók rodeózása SZIGORÚAN LIBA SORBA EGYMÁST NEM ÉRINTVE.
HA AUTÓVERSENYT akaraz ott a NASCAR....
/legközelebb kiírják ne merj akciózni mert büntetünk/
Előzzük meg a vitát már látom ahogy nekem estek hogy akkor nézzek NASCAR-t...
-
válasz
joey04 #18208 üzenetére
Egyik büntetéssel sem értek egyet. Ha igaz amit a közvetítés alatt mondtak, akkor Alonso megelőzhette volna Vettelt, mert a német lemaradt annyival, hogy Alonso azt hihette volna, műszaki gondja van.
Vettelt nem Alonso feltartása miatt büntették meg, hanem emiatt:
Exceeding 10 cars length behind Safety Car.
Offence Breach of Article 40.9 of the 2010 FIA Formula One Sporting Regulations.
Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest