- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #50123 üzenetére
Én sem
Xirtam: I <3 Ferrari taktikai érzék.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #50109 üzenetére
Meg
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #50100 üzenetére
Mindig is az voltam.
-
menin
tag
válasz
venember83 #49783 üzenetére
Kipróbálták a régi és az új kipufogót mindkét Ferrarin úgy tünt Alonso szerelői hatékonyabbak voltak
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #49783 üzenetére
Az edzés nagy részében szereltek. Button esetében hasonló volt a helyzet.
-
Xirtam
veterán
válasz
venember83 #47557 üzenetére
Nem feltétlen lenne ezekre szükség. Csak akkor más kompromisszumokat kellene hozni
.
-
Xirtam
veterán
válasz
venember83 #47445 üzenetére
Ennek lényege csak kis sebességnél, 20-25 km/h-ig van. Onnantól kezdve nemigazán sok. Az áramlatok teljesen az autó hátsó traktusához irányítják, így közelébe se ér a gumiknak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #47440 üzenetére
-
mokus1
addikt
válasz
venember83 #47030 üzenetére
Ezt csak most olvasom, hogy lassítani akarják de nem tudok szó nélkül elmenni mellette még ha lassítják is, ne úgy hogy közbe baleset veszélyesebbé teszik.Mert lényegében ezt is elérik.
-
echterion
nagyúr
válasz
venember83 #47056 üzenetére
Nem háborgok én, csak kijött, nem konkrétan neked célozva.
-
echterion
nagyúr
válasz
venember83 #47030 üzenetére
Miért is kell korlátozni a sebességet? Biztonság? Ugyan már. Minden pilóta tisztában van a veszélyekkel. Ez nem babazsúr, hanem egy veszélyes munka. Ha ezt egy pilóta nem tudja elfogadni és nem mer kockáztatni, az úgy jár, mint Massa. Egy autóversenynek nem a biztonságról kell szólnia, hanem arról, hogy ki tud a legtovább a határon menni.
A költségcsökkentés meg a másik "nagy" húzása a FIA-nak. Olyan, mintha a Nasa-nak mondták volna az első Holdraszállásért folytatott versenyben, hogy nem költhetsz, csak pár milliót. Ez a sport költséges, aki nem bírja, elhullik. Ennek semmi értelme, hogy van 4-5 olyan csapat, amelyik csak úgy tud beleszólni a világbajnoki versengésbe, hogy néha feltartanak egy-két pilótát, miközben lekörözik őket.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #46298 üzenetére
Nem feltétlenül nagy a zűrzavar, de bőven elég ha egy maroknyi "hülye" túl komolyan gondolja és tényleg végrehajt ilyen-olyan merényletet.
Fel lehet fogni így is: there are "idiots everywhere in the world"
-
Zso2
őstag
válasz
venember83 #46305 üzenetére
Az a baj,hogy nem zörög a haraszt, .... Hiába megy ki akárki megnézni a helyzetet, az a fanatikus az uralkodo család ellen, úgyis a nagydíj időpontjában fog csinálni valamit,hogy rá figyeljen az egész világ....
-
Zso2
őstag
válasz
venember83 #46298 üzenetére
Nem véletlen jönnek különböző képek ,hírek annak ellenére, hogy szépíteni akarják....
Nem tudom te hol élsz, de itt is volt már linkelve hír, vagy nézz körűl különböző oldalakon,akár f1-es oldalakon is. -
Zso2
őstag
válasz
venember83 #46278 üzenetére
...de ,viszont nem tartom számon ki hova húz...
(#46279) IreN!CuS ennyire vicces?
..amúgy nem sértésnek ment,de így visszaolvasva odaba....
-
kukinyo
addikt
válasz
venember83 #45146 üzenetére
Azért nehogy már Vettelt tegyük hibássá.
Volt ott elég hely.Ha Karthikeyan nem kapkodja a kormányt, nincs semmi baj.
Egyszerű rutintalanság. -
emre
veterán
válasz
venember83 #44144 üzenetére
Épp ezt akartam mondani, ezzel az orgánummal tőlem hülyeséget is beszélhet
Gyulám sikításaira nagyon nem vagyok kíváncsi. -
D@ni88
addikt
válasz
venember83 #44001 üzenetére
Lesz még lassabb is
-
gézu
őstag
válasz
venember83 #43888 üzenetére
Mivel kicsit bővebben írtam le, így jogos a hsz léte. De akár ki is lehet moderáltatni.
-
válasz
venember83 #43885 üzenetére
Köszönöm!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83 #43882 üzenetére
-
válasz
venember83 #43882 üzenetére
"amikor egyik versenyzőtársa miatt állt meg, hogy segítsen neki baleset után"
Ez mikor hol? -
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #43356 üzenetére
Szidni szokták nem hiányolni. Fog még idén mutogatni. Decvadámtókinöbáut!
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #43329 üzenetére
Az... Meg Whiting is az a hülye SC -jével együtt.
Ettől függetlenül nekem Hamilton hatalmas csalódás. Azt hiszem az idei évtől már nem beszélhet senki sem arról, hogy Button mázlista... Egyszerűen tud és kész. Meg is teszem a tippem, ő lesz a világbajnok.
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #43329 üzenetére
méltó modón fejezi be a mai produkcióját
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #40062 üzenetére
A red bull lesz idén is a legszebb...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83 #40062 üzenetére
Na ja... 2006 környékén voltak igazán szépek, nekem talán a 2007-es volt a kedvencem. Egyébként nem tudom, hogy ezek a mostani újítások mennyire fedik le a tavalyi "aerodinamikai csomagokat", de azt tavaly azért nem kapták meg, hogy ne legyenek "túl gyorsak". Ami vicc, mert már évekkel ezelőtt is mentek 350 fölött, teljesen biztonságosan. Ennek fényében, remélem, hogy ha már ronda, akkor legalább finom.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
venember83 #39935 üzenetére
Frankl András szavaival sokan egyetértenek, meg az Ő blogjában a Motorsportal moderálása után kerülnek ki a kommentek.
-
attisx
addikt
válasz
venember83 #39935 üzenetére
Téli álmot alszanak...
-
válasz
venember83 #39765 üzenetére
Legalább a pilóták is szívesebben nyilatkoznak majd egy szépségverseny győztesének.
-
Pá
addikt
válasz
venember83 #39331 üzenetére
Gyula nekünk fog hiányozni.
Remélhetőleg. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
venember83 #39315 üzenetére
Szóbeli váltóhiba...
-
D@ni88
addikt
válasz
venember83 #39311 üzenetére
Hát jó, hogy olyan sok VB-t avattunk idén, mint amennyi prémiumot osztottak
-
!Overdose!
őstag
válasz
venember83 #39305 üzenetére
Úgy, hogy a Total francia cég és Grosjean-ban sokan látják a lehetőséget. Én nem. Szerintem Petrov jobb választás lett volna.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #39215 üzenetére
Jah, így szokott lenni. Főleg a false tesztek után. Tavaly a Ferrari volt kikiáltva a verhetetlen gépjárműnek a tél után. Aztán jól az arcunkra fagyott a mosoly.
-Mike-: Ütős párosítás.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #39215 üzenetére
Főleg de la Rosa a HRT-ben.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
venember83 #39020 üzenetére
Nem pénzelnek ők senkit, motor szállítanak amiért kapnak pénzt. Illetve a Red Bull motorjait a Nissan/Infiniti fizeti, amiért fent vannak az autón.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
venember83 #38920 üzenetére
Raikkönen értéke kb Schumacherével van egy szinten, lazán visszatermelik a csapatnak a fizetésüket a mögöttük álló szponzorokkal, a bazi nagy rajongótáborral, és hírnévvel. Nem véletlenül kaptak ilyen 45 milla környéki éves fizetéseket.
Lehet keveset mondok azzal, hogy kb 10x annyi rajongó lesz a motorhome előtt, és a lelátókon is feltűnik majd szép számmal a Lotus-Renault színvilága, ami a szponzorokat mágnesként vonzza, és nem egy országból, mint Petrov esetében, hanem szinte bárhonnan. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
venember83 #38920 üzenetére
Nyilván, de két pénzeszsák jobb, mint egy és Senna se remekelt SPA óta... Pertov rendszerint veri...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
venember83 #38891 üzenetére
Elmennek már a csicsába. Anno az M1-en normálisan elmondták a verseny végén hogy nem ők közvetítik tovább, ezek meg itt csak sejtelmesen utalgatnak rá.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #38826 üzenetére
De, az a reális. Más hozzáállás elfogadhatatlan lenne a vörösöktől. Jövőre a fújt diffúzorok nélkül lesz is rá esélyük. Idén Alo egy futamot nyert, ott korlátozva voltak ezek. Egyből az élen tudtak küzdeni, és nyerni.
Ezen a téren nagyon lemaradtak, és azok betiltásával lehet kis forjuk a többi csapathoz képest. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
venember83 #38818 üzenetére
Akkor ennyi erővel senki ne induljon el a futamon csak Vettel, mert más úgysem tudja megnyerni a VB-t.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #38795 üzenetére
Én is MS miatt szerettem a Ferrari -t, mert se Irvine-t, se Barrichello-t nem szerettem. De egy idő után kialakul egy kötődés a vörösök iránt. Én azért szidom őket, Motion meg kárörvend...
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #36747 üzenetére
Jo futam volt! LH egesz evben ilyen higgadtan,nyugodtan kellett volna versenyeznie.
-
kpal
nagyúr
válasz
venember83 #36737 üzenetére
lehet
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #36523 üzenetére
Nem, pályán maradt.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #36340 üzenetére
na igen...Button rákapcsolt...
-
proof88
addikt
válasz
venember83 #34507 üzenetére
Már kirúgták Kimit
-
Male
nagyúr
válasz
venember83 #31291 üzenetére
Azért ottvan az is, hogy esetleg jobban keres vele, a munka meg (legalábbis azon a színvonalon amit a retekklubos közvetítés nyújt) kéthetente két óra... mert hogy fel nem kell készülniük, az biztos.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #31291 üzenetére
Én ezt nem hiszem. Már többször előfordult idén is hogy amikor versenye volt, Wéber helyettesítette. Itt haveri alapon működik minden szvsz.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #31276 üzenetére
Ja, hát ez is benne van.
De tegyük hozzá, hogy tegnap mindkét pilóta zöldségeket beszélhetett a futam után, technikailag, amit aztán ki kellett igazítani.
Leszorítóerő-hiányra tippeltek, holott nem emiatt szenvedett az autó. Sőt, talán sok is volt. Mechanikailag lehetett rosszul beállítva az autó és már lassabb tempónál túlmelegedtek a hátsó abroncsok. Valószínűleg azért, mert a szabadedzéseken hűvösebb volt, illetve az autó akkor még szenvedett a keményebb keverékkel, ezért túllőttek a célon és a melegebb futamon, már sok volt a beállítás, főleg a lágyabb keveréknek.
Szóval, miután beszélhettek a csapat mérnökeivel, rájöhettek, hogy az autó nem annyira sz.r, mint vasárnap tűnt. Silverstone meg egy olyan pálya, ahol majd a Ferrari szenvedhet. de persze a Red Bull ellen a McLaren is kevés lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #31276 üzenetére
Sőt a firkászoknak is jó, ha megint csámcsoghatnak valamin és nem azon kell agyalni, hogy éppen milyen cikket adjanak le határidőre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #31046 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de 2010-ben az a Paul di Resta nyerte a DTM-et, aki most az F1-ben vitézkedik.
Azért nem kell úgy leírni a DTM -et sem, mert ha az fos, akkor a WTCC az mi?
hobizoli: Csak úgy mint a WTCC.
F1 mi lesz? Nem rég még 1000 lóerő körüli autók szaladgáltak a pályán, nemsokára jönnek a 650 lóerős fenevadak. Szvsz ugyan úgy esik a színvonal, elég csak a DRS -re gondolni, ami az egyik legnagyobb böszmeség, amit az FiA bevezetett.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #31042 üzenetére
DTM -et ne keverd össze az F1-el. Zárt pályautóról beszélünk.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
venember83 #31042 üzenetére
Meg Hakkinen is..., meg még páran...
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #31033 üzenetére
Egyébként köszönik, mennek a DTM-be.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #31033 üzenetére
Az a királykategóriában nem izgatott, főleg nem akkor, mikor Monti tevékenykedett náluk.
-
kisza25
félisten
válasz
venember83 #30808 üzenetére
én azt nem mondtam, csak, hogy alapon csökken a súly, de fölöslegesen minek akkora autó, így az autót ballasztokkal jól ki lehet majd egyensúlyozni, bár lehet 10-20kg-nál nem jelentene többet a változtatás,
amúgy tudja valaki, hogy most mennyi benya van bennük?,mert tegyük fel 200L egy versenyre az 35% esetén~70L~70KG-ot jelentene ami azért a kocsik viselkedésére is jótékony hatással lesz, főleg a verseny elején, -
Xirtam
veterán
válasz
venember83 #30774 üzenetére
Szerintem hamarosan több nagy gyártó is lehagyja az F1-et. Így, hogy az F1 több hasznot húzott be mint 2-3 éve. . . az ésszerű az lett volna, ha újra V10 és van teszt és fejlesztési lehetőség.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #30724 üzenetére
Ő a mestereknek szurkol. Pontosabban a Mesternek és tanítványának.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #30724 üzenetére
Dehogy vagyok rajongó
Csak az általános vélekedéssel szemben én tartom olyan jó pilótának mint Hamilton vagy Alonso. És hármójuk közül neki van legkevésbé nagy arca. Tényleg nem szállt egy a címtől, nem kezdi el Senna-hoz hasonlítani magát, stb.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #30696 üzenetére
Koba azért megoldja ezeket...kezd kedvenc lenni nálam.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
venember83 #30696 üzenetére
Szerintem is, egy F1 csatának nem feltétlenül kell előzéssel végződnie ahhoz, hogy jó legyen. '05 Imola
-
SpongyaBob
veterán
válasz
venember83 #30617 üzenetére
Szerintem még elég messze a vége.. 60 pont az előnye, ami soknak tűnik de a megváltozott pontrendszer miatt ez nem olyan nagy különbség
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #30259 üzenetére
Igen. Már csak annyi kis bibi van, hogy nem @fia.com-ra végződő email címed van.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #30203 üzenetére
Nyilván nincs benne, de ha nem teljesen egyértelmű az eset, és a másik fél nem megy rinyálni, akkor ez van.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #30190 üzenetére
Na az már tényleg régen volt. Na meg akkor is leginkább Senna kapta a büntetéseket és tudjuk, hogy miért (vagy inkább ki miatt).
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #30178 üzenetére
Remélem elnézed nekem, hogy nem fogom itt tölteni az f1es versenyt és végigolvasni ezt a sok sületlenséget amit idehánynak a futam alatt. Köszönöm.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #30165 üzenetére
Ezért kapott valamelyik valamit? Úgy rémlik, hogy nem, ami azt jelenti, hogy igen (mármint a kérdésedre a válasz).
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #30122 üzenetére
Meg is dolgozott érte qualikon
Ha nincs ennyi SC, sehol nem lett volna Button...
Azért grat neki, főleg a futam eleji teljesítményéért
-
törölt tag
válasz
venember83 #30001 üzenetére
Puttána.
-
Bibby
addikt
válasz
venember83 #29960 üzenetére
Nem, nem. Az úgy van, hogy gyuszit tájékoztatják róla először Budapesten, hogy használhatják, és azután a versenyzőket.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #29937 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #29928 üzenetére
sztem van olyan bogyója mint a csúcshatás filmben
-
Neoteric
addikt
válasz
venember83 #29928 üzenetére
De ezt nem hiszem el.. valamilyen úton módon személyesen kell tippet kérnem tőle az 5-ös lottó jövőheti nyerőszámaira..
-
Pitterix
őstag
válasz
venember83 #29837 üzenetére
De pont úgy néz ki, ráadásul méla undorral teszi.....
-
Pitterix
őstag
válasz
venember83 #29829 üzenetére
Mér szép?!
Mér Nőőő?!?! -
JColee
őstag
válasz
venember83 #29709 üzenetére
Nézni sem kötelező.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #29680 üzenetére
Semmiképpen sem.
-
szőröscica
addikt
válasz
venember83 #29660 üzenetére
Visszatették az esőgumit, mindjárt el fog állni!
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #29652 üzenetére
A próféta.
-
Ice!?
őstag
válasz
lottózz..
ebből safety lesz..
-
DopeBob
addikt
válasz
Esik
Nagyon durván esik
Alonsonak annyi
-
szőröscica
addikt
válasz
lol
-
Templomegere
senior tag
válasz
-
shteer
titán
válasz
borítékolható
-
DopeBob
addikt
válasz
Mi a baj a Ferrari taktikával?
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #29634 üzenetére
Ez most kivételesen nem LH hibája volt.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #29613 üzenetére
okosan rálegyezett
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #29604 üzenetére
katasztrofa, mert nemlátjuk a belső kamerát....uuuuristen. mi lesz most?
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
venember83 #29387 üzenetére
Ezt a kib@aszást...
Legalább a Sportklub leadhatná a sok rongyosra ismételt műsor helyett... -
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #29387 üzenetére
Hálistennek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #26719 üzenetére
Mint ahogy leírtam:
Tegnap ment a fikázás és a csapat semmiről nem tehet.
Most a csapat a király, Webbernek köze nincs a dologhoz.
Nem kiáltalak ki semminek, csak számomra érdekes ez a fajta hozzáállás.De ha nektek ettől jobb lesz az álmotok fikázzátok csak és véletlenül se ismerjetek el bármiféle teljesítményt tőle.
-
barnam_
nagyúr
válasz
venember83 #26688 üzenetére
Most hogy a McLaren feljött a RB-ra, egyértelműen látszik mennyire számít a taktika. Sajnos a Ferrari pont ebben gyenge még.
Örömmel látom hogy működik a DRS, sokat előznek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #26688 üzenetére
Jaj értem, köszi, hogy megmagyarázzátok.
Amikor szar az eredmény akkor Webber a béna, aki lehúzza a csapatát,
ha jó az eredmény, akkor csak utas egy tökéletes, szent csapat kocsijában. -
SpongyaBob
veterán
válasz
venember83 #26637 üzenetére
Ennek Én is örülnék, legalább lenne egy kis változatosság
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #25977 üzenetére
Ez így van és Alonso cseszte el, de enyhítésnek azért hozzátenném hogy nem működött a hátsó szárnya, így muszáj volt a kanyargós részen próbálkozni, illetve muszáj volt a seggében mennie. Márpedig akkor úgy kerül előzési helyzetbe ha így rizikózik az agresszivitással..ettől függetlenül ha nyugiban vár pár kört meglett volna, csak éppen
1. Alonso nem jós hogy tudja biztosan tovább rosszabbodik az előtte lévő helyzete
2. Akkor kell ütni a vasat amíg meleg, egy Alonso kaliberű pilóta ne álljon be vonatozni körökre, hogy majd egyszer megelőzi...az nem Alonso lenne.No de ettől függetlenül ő cseszte el. Hamilton csak annyiban hogy ha nem próbálja meg maga mögött tartani és kiegyensúlyozottan vezet talán nem kellett volna jönnie még egyszer...de az meg nem Hamilton lenne és ez így van jól szerintem.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #25960 üzenetére
Ez a szerencséje ,hogy nem. De erről a rasszista primitív szövegekről szokjunk már le.
-
szőröscica
addikt
válasz
venember83 #25923 üzenetére
Flavio Briatore kéne oda!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #25918 üzenetére
hiányzott a töltöttségből, amikor mutatták Vettelét...de hogy miért kapták le ott a képernyőről, ahol elvileg használná...az rejtély.
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest