- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Viktor77 #36241 üzenetére
Schumi vígan evickélt Webber farvizén, mikor a sikán előtt egy indokolatlanul lassú Hamilton-ba ütköztek. Ezt a szitut maga Hamilton se tudta hogy kezelni, ez látszik az egészen... Elvileg azért várt, mert voltak előtte, de erre nem megoldás még másokat maga elé engedni, szóval ez senkinek sem úgy jött ki, ahogy akarta...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Viktor77 #36236 üzenetére
Szerintem nem feltételezte, hogy Hami félre fog húzódni Webber elől, elvégre Ő is gyors körre ment...
IreN!CuS: Nem érzed a különbséget ugye? Q2 Q3 első köre vs Q1 vége... Előbbinek nem volt tétje, utóbbinak igen...
Egyébként nem az volt a baj, hogy Hamilton meg akarta előzni Massát, hanem hogy majdnem mindkét verdát leamortizálta.
De ahogy azt mondtam, Schumi nem gondolta, hogy Hamilton lehúzódik... Sokat ér a várakozással, ha közben még 2 autót maga elé enged, nem igaz?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor77 #36231 üzenetére
Hamilton-t későn engedték ki és a kivezető köre végére utolérte Button-t.
Ezért lelassított a sikán előtt, csak azt éppen telibesz*arta (szokás szerint) hogy mások is vannak a pályán.Én csak azt nem értem hogy ezek után hogyan lehet az Úr kiakadva Schumacherre bármiért is? Feltartott két versenyzőt..
IreN!CuS: mit csinált Schumacher Hamiltonnal fejtsd ki bővebben kérlek?
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viktor77 #35294 üzenetére
Visszatáncolásról nem tudok, de alapvetően erre gondoltam. Én imádom az Audit, de szvsz a 4 hengeres motorjaikat feld***ják, az annyira, de annyira nem idevaló
Ezer más helyre beférne, ezt nem kéne jobban degradálni. Már így is annyi költséget csökkentenek, hogy a feeling rovására megy.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viktor77 #35294 üzenetére
De de, így volt. Audi visszatáncolt, pedig pont miattuk jött szóba a 4 henger. A Ferrari n(s)em akar 4 hengeres motorokat, azokkal elvesztené azt, amiért megéri nekik az F1-ben versenyezni.
Áh, meg is van. WMSC -n múlik minden, de nyitottak a dologra.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor77 #34745 üzenetére
F1live-osan van megírva a cikk, itt már értelmesen van megfogalmazva:
"Spában még senki sem fért be az első ötbe úgy, hogy a 20. rajtkockánál hátrébbról indult, az eddigi legnagyobb kapaszkodást Emanuele Pirro mutatta be 1991-ben, amikor a 25. rajtkockából indulva 8. lett."
"Schumi eddigi rekordja 1995-ben a 16. helyről indulva aratott győzelem volt. A mostani felkapaszkodása a legnagyszerűbb volt Kimi Räikkönen 2006-os bahreini produkciója óta: akkor a finn a 22. rajtpozícióval startolva végzett 3.-ként."
-
lenox
veterán
válasz
Viktor77 #34594 üzenetére
Nem tudom, szerintem nyilvanvaloan provokalni akar, es gondolnam, hogy az alapelvek 'flame' pontja (felesleges indulatokat gerjeszt) alapjan moderalni lehetne, legalabbis a Hamiltonos bekezdeseket, meg a tobbi szemelyeskedest (a valaszokat is, pl. 'Te egy elég bunkó ember vagy' az nem kene beleferjen szerintem).
-
kukinyo
addikt
válasz
Viktor77 #34153 üzenetére
Ő nem tart jobbra,csak a kanyar ívét követi.
De mint mondtam ha nem lép direkt a gázra akkor Maldi simán bemegy elé ugyanarra az ívre.
Én megértem hogy véditek a kedvencet de amikor egyértelmű a dolog akkor minek erőszakoskodni,vitát kezdeményezni?
Hami jó pilóta,valószínű hogy nem is hülye gyerek,1 pillanat alatt felmérte hogy ez egy lehetőség,amiből nem jöhet ki rosszul. -
-Mike-
addikt
válasz
Viktor77 #32866 üzenetére
Ez nem tény, hanem a te kitalációd, halucinációd. Nem fűre szaladt ki, hanem a pálya nem használt _aszfaltozott_ szakaszára. Schumi nem rongyolt bele senkibe se, mellé ért, kifékezte, elfordult. Hol vannak itt a tények kedves Viktor? Milyen tényeket írtál te le? Ez már barnulni látszik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor77 #32858 üzenetére
nem azért nem tud, hanem azért mert túl rövidet fékezett a külső íven, pont ezért tudott féktávon még Schumi előtt maradni
Következő körben már jött is a boxba kerékcserére, tehát amikor Schumi ellen próbált védekezni már a végét járta a szett. Vagy azt gondolod ha ott nem rántja ki és nincs ott Schumi akkor simán abszolválja a sikánt? Miért nem lehet beismerni hogy tévedtél?
-
-Mike-
addikt
válasz
Viktor77 #32853 üzenetére
Sumi befordult (éppcsak), milyen éppcsak? Petrov és ő közte volt egy autónyi hely. Tisztelettel megkérdezem harmadjára és utoljára, tudod te miről beszélsz? Semmi sem igazol téged, legfőképp a tények nem. Mert a tény az állításoddal ellentétben az, hogy itt Petrov veszélyeztette más versenyét.
Én csak javasoltam csakis a te érdekedben, hogy csak olvasgass, ha szabok valamit azt észre fogod venni, ez csak jó tanács volt, hogy inkább kint a szabadban a napon égj le, ne itt. -
hodostamas
addikt
válasz
Viktor77 #32853 üzenetére
Hát, azért igaz hogy Sumi épphogy csak befordult, titkon magamban vártam is hogy megint hibázik, de szépen befordult ahogy kell. Petrov meg kicsit benézte, később fékezett, esélye se volt befordulni. Ha meg befordul, és gyorsabban mint Sumi, akkor utána lehetett volna kocc, mert Sumi nem biztos hogy külső ívre tudta volna vinni a síkán 2. felében. De ebben ott a HA, és mivel Petrov itt hibázott, sose tudhatjuk meg hogy mi lett volna a végén ha ott sikerül neki elfordulnia Sumi mellett..
-
-Mike-
addikt
válasz
Viktor77 #32850 üzenetére
Ne fordíts meg semmit. Itt egy konkrét, csupán két pilótát érintő szituációt emlegettél (akik között nincs Hamilton) csupán rosszul emlékezve, de írogathatnak itt neked 5-en is képtelen vagy beismerni, hogy benézted, hibáztál, rosszul gondolát vissza rá stb., erre jön a visszatáncolásod, a Schumacher fanokkal nem állok le c. szokásos rész + most meg Hamilton. Maradj read onlyba ezzel jót teszel magadnak is és a topicnak is a jövőben. Viszlát!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viktor77 #32833 üzenetére
Ezzel nem értek egyet
Tény, hogy a mostani Merci egy hulladék, és ő sem ugyanaz, mint fénykorában a Ferrari dicsfényével. De zúzda versenyzőnek kikiáltani, pont őt szerintem nagy butaság. Ő jelenleg sem tart ott, hogy csak úgy belerongyol valakibe, ha valaki, hát ő nem. Persze, véletlenek vannak, előfordul a legjobbakkal is, ráadásul ha kicsit több jön össze rövidebb idő alatt, akkor rögtön ki van kiáltva Satonak
De azt se felejtsd el például, amikor Monacoban Hamilton mondjuk úgy, nagyon vehemensen pakolta be a kocsit az első kanyarokban, akkor Schumi volt az, aki el tudta kerülni az ütközést. Ugyanazt az ütközést, amit a "zöldfülű" Maldonado úgy benyalt, ahogy kell. (Hamilton vétkességét most ne részletezzük, pusztán a szituáció a fontos.)
mod:
Ritka pillanat, tökéletesen egyet értek Motion-nel
Szerintem a Petrovos előzés Sumi részéről hibátlan volt. Sőt, mondok szebbet, Petrovnak maga elé kellett volna engednie a főnökurat - viccen kívül
-
VD
őstag
válasz
Viktor77 #32840 üzenetére
Egy szemüveget iras fel az orvossal a következő futam előtt.
Vagy az is elég ha kevésbé vagy az öreg ellen.Sima versenyhelyzet volt. Petrov a szar gumikon már az is csoda, hogy a pályán maradt. Abban a kanyarban speciel meg mocskosul elfékezte magát a nagy védekezésben, az öreg meg befért.
-
-Mike-
addikt
válasz
Viktor77 #32837 üzenetére
Oké. Megvan. 46.kör. De mit tett volna tönkre M.Schumacher? Kinek rongyol bele? Egyszerűen kifékezte Petrovot, neki nem volt helye befordulni így ment tovább levágva a sikánt, nem engedte vissza majd Michael még egyszer kifékezte a T1ben? Te tudod miről beszélsz egyáltalán?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Viktor77 #32833 üzenetére
Petrov nem azért szaladt le a fűre mert Sumi lelökte(hozzá sem ért), hanem mert túl erőltette Petrov a védekezést(ez a versenyzés), akkor most Sumi miért ne erőltesse az előzést(inkább masinisztát játszon), ha nem erőltette volna akkor lehet, hogy Petrov magától nem szalad le a füre, de akkor ott vonatozott volna mögötte és akkor meg az lett volna, hogy nem is küzd, de béna meg stb......
-
TOM-202
senior tag
válasz
Viktor77 #32710 üzenetére
Ez már visszatérő látványelem lett volna. Ők ketten és Kobayashi nagyon szeretik egymást. Kár hogy Barrichello idén gyengébb, mert ő is beszállna ebbe az adok-kapok küzdelembe a pontszerző helyek maradékáért.
Egyébként az Öreg csak jóval többet vár el a kocsitól mint amihez hozzá volt szokva a visszavonulása előtt. Lehet hogy eddig még senki nem merte neki elmondani hogy ez a gép nem olyan jó a mezőnyben mint az a gép volt amiből anno kiszállt.
-
bambano
titán
válasz
Viktor77 #31883 üzenetére
ha én előzni akarok országúton az autómmal, akkor én nem tötymörgök 100 kilométereken keresztül a másik mögött, amennyiben igaznak fogadjuk el, hogy az előzni kívánó autó a leggyorsabb.
másrészt meg az időmérő eredménye alapján annyival nagyon nem volt gyorsabb vettel alonzónál, és mindkettőjüknél gyorsabb volt webber, tehát inkább webber autója volt a leggyorsabb, mint vettelé.
Alonzó ma elvert mindenkit, nem kevéssel. Másrészt meg ha tényleg vettelé lett volna a leggyorsabb autó, akkor webber nem éri úgy utol, hogy rá kell szólni a fülére, hogy húzza be a kéziféket.
szerintem el kellene fogadni azt a tényt, hogy ma, ezen körülmények, beállítások és szerencse feltételek között a ferrari volt a leggyorsabb.
-
válasz
Viktor77 #30103 üzenetére
Szerintem nem fog kapni semmilyen büntetést.
Hamilton eset egyértelmű, hogy nem Button. (Ahogy a McLarennél/BBC mondták is, normál versenyvonalon haladt, ahol beszúrtak egy olyan helyre ahol nem volt hely/ebből a magyar kommentárnak annyi jött le, hogy leszorította Hamiltont).
Alonsos ütközés, sima versenybaleset. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest