- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Pitterix #41694 üzenetére
Vagy ha ilyen megbízható az autó, akkor visszatérnek a régi "szép" idők...
-
törölt tag
válasz
Pitterix #40805 üzenetére
Ez elég nagy tévhit.
Nem gyári csapat már...fizetniük kell, hasonlóan mint a McLaren.
Kimi inkább az utolsó lehetőségnek tűnik a Lotus-nál.
Pénzt nem igen jelent, mert akkor Kimi nem kényszerült volna kihagyni nagy költségű futamokat a rally-ban (amiért aztán ki is zárták a csapatát).
Egyébként sem tolongtak a szponzorok az autóján...enyhén szólva.
A Lotus pénzben sokat bukott Petrov távozásával, illetve a támogatói távozásával.Viszont így hogy Kubica kiesett, a Lotus-nak rá kellett jönnie hogy, nem gyári csapatként, vagy produkálnak valamit, vagy a Williams útjára lépnek..
Nincs nagyágyújuk...hát most lett egy, egyébként nem kis pénzért.
Kimi képes kihajtani az autóban lévő potenciált, de nem tudható hogy a Petrov/Heidfeld/Bruno által megadott fejlesztési irány mennyire lesz versenyképes idén.
Valszeg ezért buktak el a progresszív felfüggesztésükkel...ez csak a saját elképzelésem, de a tavalyi Renault ponthajhász csapattá vált, és ahhoz hogy ezt a státuszt megtartsák már fejlődni kell, és akkor még Kimi-t ki kell szolgálni sebességben..ha azt akarják hogy ez a húzás valóban megmentse őket.
Igazából a Lotus most tök közel áll, sztem(!) ahhoz hogy súrolják a szabályok adta kereteket, kívülről is akár...amit talán én is megtennék ebben a helyzetben.
Sztem sem kiegyensúlyozott a csapat, de nyilván ezt a képet szeretnék a legnagyobb mértékben elkerülni, mert az tényleg bajt jelent. Azaz kötelezően ennek az ellenkezőjét kell mutatni, siker igéretét és stabilitást.
De sok kiáramló pénz van...és beáramló még kérdéses.
Valahogy ki kell bekkelni az időt az új motorokig, az sok mindent megbolygat majd sztem.
..és Grosjean...neki így a felállás nem túl rózsás, de ha ügyes, és sztem az, akkor profitálhat ebből.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest