- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
SzalaiG #49790 üzenetére
Az általában nekem is úgy szokott lenni. Gyakorlatilag 3 év F1 szünetem volt, amikor nem versenyzett Schumiiii.
Az utóbbi 3 évben pedig a verseny negyedénél/felénél kapcsolom ki a TV-t, mindig összejön valami hülyeség...
De egyszer ki fog jönni a lépés, csak ne vonuljon vissza!
-
TOM-202
senior tag
válasz
SzalaiG #46118 üzenetére
Nyilvánvalóan nyert volna akkor is Rosberg ha Buttonnak nincs problémája a boxban. Összetettben nem vesztett el a pályán annyit ami felőrölte volna az egyel kevesebb kiállásból származó időelőnyét.
Legfeljebb nem 22 hanem 5 mp előnnyel nyert volna mert addigra a Buttoné is fogyott volna annyit hogy ne legyen számottevően gyorsabb. -
-
badd
tag
válasz
SzalaiG #44848 üzenetére
Button azt saját maga rontotta el. Versenyhelyzet volt, mert nem lekörözés volt hanem pozíciószerzés, és bármennyire is lassú, attól még rendes előzést kell végrehajtani. Plusz távol is volt az indiaitól, belecsúszott egyszerűen.
És ezt nem csak én gondolom így, hanem Button is mondta hogy ő rontotta el.
Az igaz már, hogy Vettel kerekét lekörözéskor kivágta...Az csúnya volt.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
SzalaiG #43685 üzenetére
az autó: Massa rosszabb mint a teszteken
"Nagyon csalódott vagyok. Nem a reményeim, illetve az elvárásaim szerint indult az év. Már a délelőtti edzés elejétől gondokkal küzdöttünk, Felipe balansza sosem volt megfelelő a számomra, így nem tudtam tiszta kört futni. Sem a közepes, sem a lágy gumikon nem volt tapadásom, a kanyarok bejáratánál túlkormányzott, a kijáratánál pedig alulkormányzott. Nem tudom, hogy miért, de Massa rosszabbnak tűnt, mint a téli teszteken, talán a pálya karakterisztikája miatt" – mondta az autó.
-
SzalaiG
addikt
-
MPowerPH
félisten
-
Xirtam
veterán
válasz
SzalaiG #41430 üzenetére
Uram isten milyen egyre több? Ahogy kigurultak a gyárból előfordul minden autóval, hogy utólag derülnek ki műszaki problémák. De beszélhetnénk itt a Lambo-ról is. Romlik a minőség? Te tudod miről beszélsz? Nem idióta gépeket dolgoztatnak ám a gyárban. Hanem természetes fény mellett és FÁK vannak ültetve a sorok között. Ez nem holmi, Suzuki vagy tömeggyártású KIA. Vagy Audi aminek 40.000 km enként első felfüggesztés problémai vannak, vagy WV . . .
Fura hogy pont az új Ferrari-król mondják, hogy ezek igazi Ferrari-k. De nem baj romlik a minőség.
Mindegy no offense, lassan megszokom, hogy Magyarországon mindenki iszonyatosan okos. Csak hogy nekem ez a nyomorék gyár az életem.
TESCO-Zsömle
Annyit mondok csak a GTO-s dologra, hogy 29 February 2012 is the start of a new, extreme V12 era. Save the date!
Na Lambo egy külön történet Avatandor . . .pff 458 nyomába se ér, szánalmas hogy egy V12 motor mellé ilyen lomha váltót voltak képesek pakolni.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
SzalaiG #40186 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, főleg mikor Walter okoskodott. Én jókat szórakoztam amikor Palik oltotta Czollnert. A tavalyi unalmas Vettel szezonban főleg jó lett volna hallgatni a baromságait és nem azt nézni, hogy Vettel megfutja-e a leggyorsabb kört az utolsó körben vagy sem, mert ez volt a legnagyobb izgalom.
Lehet, hogy Mezei Dániel még rosszabb lesz és akkor visszasírjátok Ti még Palik Lacit!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG #34922 üzenetére
Szerintem is jól fognak menni a Mercik az időmérőn.
Első szektorban övék a két legjobb idő és a mérési pontoknál mindenhol Schumié volt a legnagyobb sebesség. Időmérőre üres tankkal szerintem ez oké, de versenyen (főleg az elején) szvsz szenvedni fognak...[link] Vettel top speed-je 325 az egyenes végén, szemben a többiek 340-345-ös értékeivel.
Még Webberhez képest is jóval több leszorítóerővel megy
-
attisx
addikt
válasz
SzalaiG #34856 üzenetére
A sampon reklámot Vettel kapta...
-
JColee
őstag
válasz
SzalaiG #30932 üzenetére
Rosberg úgy véli, a Mercedes még esélytelen a dobogóra
Úgy néz ki, hogy nem a valós erőviszonyokat tükrözi a második szabadedzés. -
Oliverda
titán
válasz
SzalaiG #26867 üzenetére
Nem indult el az autó a rajtrácsra menet. Bő fél percen múlott, hogy nem a boxutcából kellett rajtolnia.
A versenyen pedig egy körrel tovább kint kellett maradnia:
""A remek rajt után minden jól alakult, egészen az első kerékcseréig. Jensont behívtuk, de nem hallotta, és csak egy körrel később jött ki. Ekkor tévedésből rossz helyre állt be, amivel egy pozíciót veszített a Red Bull Racinggel szemben. Általában nem szokott ilyen hibát elkövetni" – jelentette ki a csapat vezetője, Martin Whitmarsh.
"Mivel Jenson később jött ki, Lewisnak is egy plusz kört kellett futnia, amivel ő is pozíciót veszített Felipe Massával szemben. Az első kör után az első és a második helyen álltunk, az első kerékcsere után pedig az 5. és 6. helyen. Ez bosszantó volt, de a csapat remekül reagált és úgy döntöttünk, hogy háromszor hívjuk ki a versenyzőket. Ennek döntő szerepe volt, akárcsak a nagyszerű előzési manővereknek" – tette hozzá a szakember."
Ez meg no comment.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG #26757 üzenetére
Mennyire durva hogy a Vettel 1,5 mp-es előnye az időmérőn mondjuk Massa-val szemben a futamon gyakorlatilag nullára redukálódik. Az előző években ennek éppen az ellenkezőjét láthattuk, szoros időmérők után a mezőny szétszakadt a versenyeken. Most meg milyen szépen ment az első hat egy tempóban..
-
Nowhereman
őstag
válasz
SzalaiG #25066 üzenetére
nem tudom mit csalódtok.
Petrovról eddig is lehetet tudni, hogy karakán félelemmentes pilóta, de azt is lehetett tudni, hogy ő az, aki tanul. Ő mindig jobb és jobb lett minden szériában, amint már megtanulta mi merre mennyi.
különben meg Rosbergsonnak sem volt jobb az első szezonja.Perec meg pöpec!
Barichello nagy csattanójáért meg kár, mert ahogyan addig tolta...
-
hunnylander
őstag
válasz
SzalaiG #23881 üzenetére
Készültek is. Ripsz-ropsz nem olyan egyszerű beröffenteni egy új oldalt, mikor az előző nap még egy másiknál dolgozol.
Bizonyos tekintetben úgyis nulláról kell indulniuk, mert az F1hirek névre már nem hozzájuk jut el az olvasó, hanem nekik fel kell építeni egy új 'márkát'. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy mikor kezdik, főleg ha azt akarják, hogy jó legyen az első benyomás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SzalaiG #23595 üzenetére
Nem hiszem, hogy ha Kubikos rendbe jön akkor maradhat. Ahhoz kb csodát kéne művelnie (pl VB elsőség)...
Petrov marad, kell a ruszkik pénze, akik tolják bele a sok lóvét. Lassan kész a pálya náluk, kell egy orosz pilóta is hogy sok ember kimenjen a versenyre mert csak úgy van értelme reklámozni ha látják is az emberek.
Kapott +1 (teljes szezonnyi) lehetőséget és elég jó verdát is hozzá legalábbis ez eddig látott eredmények alapján. (Noha azért ezekből az eredményekből még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Pl a RedBull eddig nem nagyon villantott nagyot még is kvázi borítékolható hogy megint az övéké az egyik legjobb verda, de legalábbis biztos, hogy maradnak az élmenők között. Ezért verte a nyálát MateSicc, hogy mehet a Ferkához, mert amíg ők is nyerő autót tolnak Seb alá... a Ferrari meg nem a legjobb. Addig náluk marad fixen. Fiatal nyerni akar csak a név miatt nem megy át a vörösökhöz.) A többi rajta (és a szerencsén is) múlik.
Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Formula-1
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest