- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee #49969 üzenetére
A versennyel kapcsolatban nagyon optimista: Kimi interjú
-
Oliverda
titán
válasz
JColee #49666 üzenetére
Ha meg lehet, akkor megóvják. A bibi pedig ott van, hogy az FIA hibázott, mert egy érvényben lévő szabály ellen vétett az RB amit nem vettek észre, ergo egy szabálytalan autóval nyertek a versenyt. Amennyiben nem lesz velük gond a szezon hátralévő részében, és kompromisszumképesek lesznek, akkor már nem lesz belőle balhé, ha nem, akkor pedig ezt még elő lehet venni.
-
Oliverda
titán
válasz
JColee #49658 üzenetére
Majd meglátjuk. Jelenleg a két Red Bull csapat a másik tízzel szemben áll, ami a költségcsökkentést illeti. Ezen felül általában az RB az első aki feljelentgeti a különböző fejlesztéseket (F-csatorna, W-csatorna). Amennyiben az érdek úgy kívánja és lesz rá lehetőség, akkor szerintem élni fognak vele a konkurensek. Ahogy a cikk is írja, itt kemény milliókról lehet szó a végén.
-
giigz
veterán
válasz
JColee #49485 üzenetére
Igaz, bár az is lehet, hogy baluka26 12:32:49.59-kor írta, BMW001 pedig 12:32:54.01-kor, akkor a különbség csak 4,02 másodperc, ha pedig azt vesszük alapul, hogy BMW001 12:32:54.59-kor, baluka26 pedig 12:32:49:01-kor, akkor pedig 5,58 másodperc.
Tehát 4,02 és 5,58 másodperc között volt BMW001 lemaradása.
-
prmcsk
addikt
válasz
JColee #49408 üzenetére
Jah...Számtanilag 7 és csak ez a tény. Nálam az 3-4, a többinél meg mindent lehetett.
Külön élveztem azokat az éveket, mikor állandóan "master-re jumperelve", az akkori legjobb autóban már a szezon felénél VB. lett.
Bár, ha valaki erre recskázott ?
Minden évben volt egy kis jogszabály átírás, miután sumi megcsinált valamit a pályákon és az utólagos átírásokkal, átértelmezésekkel sosem vesztett...Két pontja van ? Most versenyeznie kell, forgalomban is és ezt nem szokta meg. Az idén, a legtöbb galibája is emiatt volt szerintem. A középmezőny most nem tér le előle, előre, mint anno.
-
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #49322 üzenetére
Ne kezd már Te is ezt a lekezelő stílust, mert nem vagyok rá vevő, és nem is tolerálom.
Ha tisztában lennél a magyar nyelvvel, és azon belül a mondat elemzéssel, akkor tudnád, hogy ugyan azt írtad le, amit fejtegettem.
"Ez annak is nagymértékben köszönhető, hogy Malajziában Vettel nem szerzett pontot, míg Lonzi behúzta."Lefordítva: Ha Vettel kicsit türelmesebb Malayon, akkor pontot szerez, és most több egysége lenne, mint Alonsonak. Közgazdász vagyok, de azért ennyit én is letudok belőle szűrni.
Amit én írtam, az is tény, nem feltételezés. Ok-okozati összefüggés. -
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #49316 üzenetére
Igen... Meg ha Alonso nem szorul be Petrov mögé, és az akkori Renault végsebessége nem kiemelkedő, akkor nem Vettel a VB. Meg ha Massa Singapurban nem viszi el a töltőcsövet, akkor nem Hamilton a VB. Meg ha Hamilton nem csúszik ki Kínában a boxbejáratnál, és nem nyomja meg a system restart gombot Interlagosban, akkor nem Kimi a világbajnok. És stb, van még sok-sok ilyen HA, aminek semmi értelme, mivel a lényegen nem változtat.
Ezt kár forszírozni, remélem Te is érzed.
-
Nowhereman
őstag
válasz
JColee #49208 üzenetére
Nem csak neki van csőlátása, hanem nekem is. Szerintem is Grozsi volt a hunyó - egyáltalán nem követte le Lonzi mozgását, pedig észlelni kellett és bőven lett volna rá ideje és helye. De valószínűleg mindenki aki kétkedik rajképességeiben csőlátó, és mindig más pilóta hibája, hogy Grozsi eddig a rajtjainak fele negatív felhanggal vált emlékezetessé.
-
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #49208 üzenetére
Te miről beszélsz, LOL. Megszólalt a nagy Kimi -s, aki még azzal sem volt tisztában, miért viseli kedvence Monaco -ban James Hunt sisakját.
Facepalm...
Az előzőt kiegészítem azzal, hogy amikor a kis grozsi kilökte Schumit Malaysiaban,(hátulról kiforgatta), akkor is azt nyilatkozta, hogy Schumi lökte őt ki. Kb. ennyit ér ez a srác. Még az alap ok-okozati dolgokkal sincs tisztában.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #49021 üzenetére
hallod, mondd már el mi a nagy bajod ennyire Wéberrel ...
mi az, hogy nem mond nagyobb hülyeségeket Mezei sem?
hagyjuk már ... folyamatosan véded a Mezeit, miközben mindannyian tudjuk hogy Mezei folyamatosan félrefordítja a rádióbeszélgetéseket is, és jóval több alkalommal beszél fals dolgokat mint Wéber. Na. -
hunnylander
őstag
válasz
JColee #48855 üzenetére
GT racing, balance of power alapelv.
A McLarennek rengeteg problémája volt idén. Új autó.
Alázott idén már Audi is tandemben. Nyert BMW is, nyert polet Ferrari is. Szinte az összes technika képes a győzelemre, ki vannak egyenlítve.
A Hexis McLaren egy profi csapat, a tavalyi csapatvilágbajnok. Elég jó pilótáik is vannak. A McLaren GT cég is sokat dolgozott, hogy kijavítsa a kezdeti megbízhatósági problémákat.
Itt van például a csapattabella.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
JColee #48690 üzenetére
Ferrari jo ideje egy pilotas csapat, van elso szamu pilota, aztan a vizhordo, kepbe se fog kerulni Hamilton, inkabb Rosberg lenne jo egy ilyen szerepre.
Azt ketlem valtoztatna a Ferrari a lathatoan eredmenyesebb strategian, amivel rabolna a masik pilota pontott Alonsotol, igy az eselyei joval nagyobbak lennenek mint mondjuk a McLarennel, ahol nem jottek meg ra arra, hogy 2 dudas nem fer meg egy csardaban.
-
Motion_Blur
félisten
-
giigz
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee #48621 üzenetére
"Miért huntos? Csak úgy?"
Ha ezt nem tudod, nem vagy méltó az avatarodhoz
Kimi autója darabokban, megint valami gond van...
"Miközben Romain Grosjean már 12 megtett körnél jár és a 2. leggyorsabb jelenleg a Lotus autójával, Kimi Räikkönen a bokszban várakozik. A finn világbajnok csak egy installációs kört tett meg a gépével, de azzal komoly problémák vannak, és nem valószínű, hogy 2007 bajnoka visszatér a pályára az első edzésen."
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #48613 üzenetére
Itt még nincs. Az az új épület. Én csak azt mondtam, hogy a jobb oldal is megváltozott egy kicsit. Vagy a kép csalóka csak, mert 2011-ben már így nézett ki.(már bal oldalt is megkezdték az építkezést.)
-
hunnylander
őstag
válasz
JColee #48557 üzenetére
Patrik, mint FIA steward.
Button mentségére legyen mondva, hogy az autó is eléggé kiszámíthatatlan az abroncsokkal.
-
Male
nagyúr
válasz
JColee #47774 üzenetére
Lehet, vagy csak nem tudott erről. A lényeg, hogy a szabályban így van.
Valószínűleg a McLarennél arra számítottak, hogy elég bemondani azt, hogy hiba miatt állnak meg, és kész is... vagy csak tényleg elrontottak valamit, ezt már soha nem tudjuk meg biztosan.Igen, szerintem is. Ugyan ezt kéne előírni a futamra is, mert a nézők / versenyzők számára a levezető kör is hozzá kéne hogy tartozzon a futamhoz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #47462 üzenetére
Ott pedig az a helyzet állt fent, hogy Hami sebessége a DRS -el volt pont akkora, mint Schumacheré. Egyszer meg is előzte, utána Schumi ugye egyből erőből elment mellette. De az Monza volt, ott tényleg a féktávokon van a lényeg.
Ha akkor lett volna DRS, akkor Lonzi sebessége is kb. akkora lehetett volna, mint Petrové. Előzni is könnyebb lett volna, mert akkoriban a Ferrari a kanyarok kijáratánál elég jól viselkedett. De ez csak HA, akkor még nem volt instant előző rendszer. -
Nowhereman
őstag
válasz
JColee #47175 üzenetére
Ha minden passzolt, meg volt az önbizalma, jól tudott teljesíteni. Egy rohadt nagy gond, hogy a végelszámolásban hasonló kvalítású autóban a fejetlen csirke összeszedettségével versenyző Hamiltont se tudta lenyomni. Egy biztos: a 3. Helyen záró Kubica relatíve többet hozott ki náluk a keretből.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JColee #46483 üzenetére
Ha volna eszük, tanulnának a példánkból és nem akarnának demokráciát...
Amúgy ahelyett ,hogy a F1-et támadják, kikapcsolhatnák az elnyomó rezsim védelmi rendszerét...
Persze ez már túl nagy falat...
Volt az a 72 órás utlimátum, mikor többek közt a Megaupload-ot lelőtték, hogy állítság vissza, vagy bedöntik az USA-t. Ennek már több hónapja, Megaupload sehol, és semmit se hallottam a naaaagy, átfogó Anon-támadásról a felemlegetett n+1 bank és gazdasági szerv ellen.
Akkor most hogy van ez? Kis embert baxtatni megy, tényleg tenni valamit meg nem? Vagy mit várnak? Hogy a feldühített F1-szurkolók kiegyenesített kaszákkal mennek segíteni a bahraini mártírokon?
-
proof88
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest