- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #48312 üzenetére
Már le lett írva. A jobb onboard-okat azért nem mutatják TV-be se, mert az év végén megvásárolható DVD-n vannak.
Gondolom hasonló megfontolásból nem lehet TeCsőre se feltölteni semmit...
Csak azt tudnám, hogy a versenyeket hol/miként lehet egészében újranézni/megvenni. Mert én -őszintén szólva- csak úgy látnám értelmét a versenyből kivágott videók törlésének, ha ez valahol tényleges anyagi kárt okoz. Mert ha nem elérhető ugyanaz a tartalom pénzért, akkor az okozott kár csupán teoretikus...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #48307 üzenetére
2010-ben, visszatérésekor, Schumi olyat rajtolt Valenciában, hogy brutál. Egy kör alatt vagy 10 embert "megevett". Na arról is kemény 2 hétig volt fent az Onboard. Rendes felvételen nem is láttad, emrt annyira hátul volt, és annyira semmi volt akkor a Merga, hogy gyak nem mutatták...
-
proof88
addikt
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
hoffman_ #48234 üzenetére
Ezzel, azt akartam mondani, hogy pilóta is kell az autó alá.
Hamiltont nem akartam lekicsinyíteni, mert gyorsabb pilóta, mint Button. Idén talán valóban alakul Ham, mondjuk tavalyi éve után muszáj volt neki.
Korlátozások nekem se tetszenek, de hát izgalmas az idény szerintem és nem az van, hogy 1-2 csapat uralja a versenyeket.
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_ #48202 üzenetére
Az az alapja, hogy 2012-ben lejar a szerzodesuk.
A Mercedesnek meg van penze boven, es inkabb konkurencia kell nekik kevesebb a jobb eredmenyek eleresehez, mint eves szinten a plusz kb. 20 millio $ amit nyernenek ha motort adnanak a McLarennek jovore is valamelyik kis csapat helyett.Red-Bull-nak se veletlenul nem adtak motort amikor megvolt a lehetoseg
#48203: 2 eve meg sajat motorrol volt szo, de errol nincs semmi info azota se.
Honda-rol hallani, de a lenyeg akarmelyik is lesz varazsutesre eleg kicsi az esely, hogy osszehozzanak egy megbizhato, es nagy teljesitmenyu motort.Ugye Renault szinten nem valoszinu fog motort adni a McLarennek, a Ferrari meg boritekolhato, hogy sose fog
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_ #48196 üzenetére
Jovore a McLaren teljesitmenye a Mercedes motor hijjan nagyot fog visszaesni, igy oka nincs maradjon. (lehet mas miatt se lesz a szezon vegere, egyelore amit muvel vele a sajat csapata mar kezd tragikomediaba illo lenni.)
Mercedesnek nulla oka van, hogy meghosszabitsa a szerzodest a McLarennel, ha ezzel megtud szabadulni egy konkurenstol, inkabb eladjak felaron a motorokat valamelyik kiscsapatnak.Hamiltonnak a Red-Bull, Ferrari kiesett, igy a Mercedes az egyetlen eletkepes opcio.
#48192: Mert Schumacher helyere beul
-
PazsitZ
addikt
válasz
hoffman_ #47758 üzenetére
Bár tényleg fura, hogy ekkora mértékű a büntetés. Kíváncsi lennék, mi lett a pontos szabály erre.
Egyébként az a fura, hogy emlékeim szerint a szabály pont Hami miatt lett bevezetve, mert pont ő játszotta ezt el Ausztáliában. Ebben a tekintetben elég érdekes, hogy épp ő az aki ezt újra meglépi ezt.
(#47767) hoffman_ A futam és időmérő nem ugyanaz, nem feltélenül ugyanazok a szabályokérvényesek. De ezen sok mindent nincs mit vitatni, mert le van írva. Tetszik-nem tetszik.
-
Male
nagyúr
válasz
hoffman_ #47767 üzenetére
Már hogy lenne mindegy, olvasd el a szabályzatot:
"6.6.2 Competitors must ensure that a one litre sample of fuel may be taken from the car at any time during the Event.
Except in cases of force majeure (accepted as such by the stewards of the meeting), if a
sample of fuel is required after a practice session the car concerned must have first been
driven back to the pits under its own power."Az időmérőre van ilyen előírás, a versenyre nincs.
-
Oliverda
titán
válasz
hoffman_ #46954 üzenetére
A mestert hasonlóért megvágták két éve. Sajnos egy teljesen következetlen bagázs hozza ezeket a döntéseket.
-
kukinyo
addikt
válasz
hoffman_ #46941 üzenetére
"ha azt, amit Rosberg csinált, 2x is, Hami játszotta volna be, már rég úgy megvágták volna, hogy attól koldul."
Hagyjuk már ezt a "ha Hamilton csinálta volna" szöveget.Unalmas.Tavaly miket megúszott büntetések nélkül?
A McLaren teljesítményéről pedig annyit hogy a legjobb csapatnál is előfordulnak bakik a boxban.De ez a futam nem csak a boxban ment el nekik.Felnőtt hozzájuk a többi autó, a többi pilóta. -
Pompi
nagyúr
válasz
hoffman_ #45074 üzenetére
Csak könyörgöm oldják meg, hogy ne "némafilmet" nézzünk, azaz azt halljam amit látok. Ausztráliában is gáz volt, de most szerintem még inkább. Gyakorlatilag semmit nem lehetett hallani csak és kizárólag a közvetítőfülkébe a célegyenesből behallatszódó hangokat. Ennél még a liftaknás közvetítés is jobb volt ebből a szempontból. Mindamellett, hogy az, hogy ott ülnek és onnan közvetítenek semmit nem ad hozzá a dologhoz - sőt így még el is vesz. Az, hogy Wéber Gábornak van pár jó meglátása amit a Facebookon közzétesz persze nem rossz dolog, csak hát a mérleget ez még nem egyenlíti ki.
A team radio hangja is iszonyat halk, alig lehet hallani valamit, amit aztán van lefordítanak vagy nem.
Le fogok tölteni egy Sky-os adást, hogy ott milyen, mások meg tudják-e ezt oldani, de ez engem borzasztóan idegesít... és ahogy olvastam a facebookon a boxutcás hozzászólásokat másokat is. -
helkis
veterán
válasz
hoffman_ #43864 üzenetére
én is bíztam benne, de mikor betolták a kamerába az ex-et, akkor tudtam hogy vége ennek a srácnak.. sajna annyira leszívja valszeg Hamit (bár akkor biztos örül neki
) agyilag is, hogy a pályán is azt figyeli, kire mosolygott éppen, ha pl Massára, akkor "target Massa: locked"..
ha félre tudná tenni ezeket a dolgait, vagyis fejben nem lenne más csak a vb, akkor meglenne neki újra, mivel az adottsága megvan hozzá.. és mivel ront, ezért befordul, és mindenkire hárít ahelyett hogy a valós problémát oldaná meg.. -
raczger
őstag
válasz
hoffman_ #43853 üzenetére
Azért az teljesen más, ha megnézted a Senna filmet akkor pontosan tudnád, hogy miért tette ott akkor azt.
Hamilton közel sem a legjobb pilóta (a mezőnyben). Ha az lenne, akkor már legalább a 4. vb címéért harcolhatna. Tavalyi mélypontja, bénázásai annyira kritikán aluliak voltak, ilyet nem engedhetne meg magának. Fejben is mindig ott kell lennie, ő nem volt ott. Sokszor túl sokat vállalt ami először jónak, merésznek tűnt, de végül rosszul mérte fel a helyzetet és sokszor emiatt vége is lett a versenyének. A legjobb pilóta tudja pontosan mindig hol mit mennyit lehet kockáztatni. Ezt Senna nagyon jól tudta, bár a fent linkelt videódban kicsit erős húzás volt a részéről, de mégis meg lehet érteni miért tette amit tett.
Olvassátok el ezt a cikket: [link]
Hamiltont ha beültetnék egy pontszerzésre alkalmatlan autóba (pl Caterham), dobogóra tudna érni vele idén? Vagy egyáltalán pontot szerezni? Nehezen hiszem.Mellesleg bármelyik pilótáról erős túlzás lenne állítani a jelenlegi mezőnyben hogy ő a legjobb (még Schumira vagy Vettelre is).
-
Pompi
nagyúr
válasz
hoffman_ #43828 üzenetére
Ok, de ha a te analógiádat nézzük, akkor az MTV = mtv.co.hu, akkor ha m1-et írod akkor mit fog találni az m1.hu-n?! Nalátod. MTV = Magyar Televízió, ez alá a kalap alá tartozik, az m1, m2 és a Duna n csatornák. Szerintem ez azért elég egyértelmű, de kötekedni mindig lehet. Nem mellesleg gondolom / remélem aki F1-et akar nézni nem a zenecsatornára gondol...
-
Pompi
nagyúr
válasz
hoffman_ #43826 üzenetére
De a hozzászólásod inkább töröltem, mert ha lenne oda bejárása nem kérdezne ilyeneket.
BTW ha neked az mtv az mtv.co.hu akkor érdekes eset vagy, illetve szeretsz kötekedni. Nekem az MTV az mtv.hu és azért nem írtam csak és kizárólag az m1-et, mert ismétlések egyebek mennek máshol is és nem akartam regényt írni a topik címébe.
-
wildrain
addikt
válasz
hoffman_ #43774 üzenetére
Azért mondja, mert nem tetszik neki a gumi. Sajnos nincs honnan visszanézni, mert a hivatalos F1-es honlapon nem írják, de szerintem a 70-es, 80-as években nemhogy kevesebbszer, de többször álltak ki kereket cserélni, ami gondolom azt mutatja, hogy jobban kopott a gumi, mint most. Ez nekem azt jelenti, hogy aki mondjuk sikeresen megspórolt egy kerékcserét kb. ugyanolyan tempót utazva, mint a többiek (tehát kb. Button képességeit hozva), az nyerő lehet. Akkor miben is van igaza rocketnek? Esetleg abban, hogy ez nem jó, de ez inkább vélemény kérdése, ezzel nem is vitatkozok.
-
wildrain
addikt
válasz
hoffman_ #43772 üzenetére
Nem kisebbítettem az érdemeit, ellenkezőleg. Én csak azt mondom, hogy hülyeség olyat állítani, hogy Button nem rúgna közöttük labdába. Arról fogalmam sincs, hogy a bátorság meglenne-e benne, hogy egy olyan géppel száguldozzon, de az a precizitás és analitikus hozzáállás, amit egy mai sikeres versenyző képvisel, a régi időkben is ugyanúgy megállná a helyét, sőt talán még hatékonyabb is lenne, mint az akkori erőből versenyzők.
-
Weetjoue
csendes tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #43614 üzenetére
"Heidfeld miért felejtős? A mai napig nem értem, hogy miért lett menesztve a csapatból, az orosz ellenében, úgy, hogy több pontja volt, mint Petrovnak..."
Azért mert nem megbízható, nem stabil. Van pár kiugró teljesítménye, de nem képes konstans hozni azt a szintet amit elvárnak tőle. Nyilván nem véletlen hogy nincs az F1-ben. Villanásokból nem lehet "megélni" ezen a szinten és főleg ennyi idő után.
mod: találtam egy jó képet, talán még nem volt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Pompi
nagyúr
válasz
hoffman_ #40079 üzenetére
Boxutcába bejárós jegyről én nem tudok. Egyszer voltam a Honda Magyarország szervezésében, meghívásában kint, akkor volt alkalmunk egyszer bemenni a paddockba és onnan a Honda boxba, de onnan "ki" a box utcába, azaz a fehér vonal átlépése nem volt megengedve. Ahhoz valami über engedélyek kellenek.
A legmagasabb szint ami gyakorlatilag megvásárolható tudtommal az a Paddock Club jegy, azzal értelemszerűen a Paddockig lehet eljutni, ez tavaly 2800 euro +áfa volt
Illetve van ugye az az opció, hogy bármilyen megvásárolt jeggyel csütörtök délután lehet hering effektusban a boxutcában tolongani
Szerk: szemből nem is annyira vészes ez a Caterham. Kár, hogy oldalról igen
-
proof88
addikt
válasz
hoffman_ #40064 üzenetére
nem a végsebesség a gond, az csak azért nincs most mert le vannak korlátozva a motorok.
A nagy leszorítóerő a gond, azt akarják elkerülni, mert akkor túl gyorsan mennének a kanyarokban, és ha bármi miatt akár csak egy rövid időre is lecsökken a leszorítás, akkor gond van. Mármint ezért is korlátozzák őket. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #39461 üzenetére
A 7 ingyen adó is tiszta - bár nem értem, hogy HD-ban ez miért éri meg nekik, amikor egy Tré még milliókért se képes -.- Ez a nem tiszta:
Állami támogatással. Állambácsi hozott egy rendeletet, miszerint 201x-re le kell állítani az analóg sugárzást (hogy a frekvenciát ki lehessen porciózni mobil kommunikációnak). Ennek tetemes részét az állam állja, az emberekre csak a ~10k értékű HW beszerzésének költsége marad.
Ehhez akkor mi kell a lapostévén kívűl? Egy antenna, meg egy vevő? Logikusan igen, de akkor nem vagyok beljebb, az megint egy rakat píz.
Ehhez egy MPEG4-es DVB-T vevő kell, meg egy megfelelő antenna.
Ha az én tévémben van DVB-T dekókder, akkor az má nem kell gondolom. Annyi a sztori, hogy antenna bedug tévé seggébe, és happy van?
Ha képes MPEG4-et dekódolni (HD) akkor igen.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest