- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
D.Orion #42316 üzenetére
Szerintem nem kamu, csak értelmezni kéne ami oda van írva.
F1 Sponsorship 2012.
Fizető fél: Petroleos de Venezuela.
Ezt a pénzt nem a pilóta fizette az üléséért, hanem a szponzor. Részben -talán- a pilóta üléséért, részben pedig jókora reklámfelületért.
-
Xirtam
veterán
válasz
D.Orion #42054 üzenetére
Ettől te még nem látod az autó körüli levegő útját, örvényeket amiket generál az autó. Hiába számodra puritán, valószínűleg meg volt az oka. Ettől az autó karakterisztikája lehet jó.
!Overdose!Inkább maradok annál amit én mondtam, tegnap néztem ezt nyilatkozta. És inkább adok az ő szavaira aki több évet lehúzott az F1-ben és a Nascar-ban is.
Meg te arról beszélsz amikor Hamilton autót cserélt. Én pedig oválról.
"They slide around a lot, they have no breaks. I mean, when I tell you NO breaks,
because the car's so heavy and the brakes are so tiny." Montoya -
DeckardCain
senior tag
-
wildrain
addikt
válasz
D.Orion #41768 üzenetére
1. A képen látszik, hogy forog a kereke (el van mosódva), éppen beáll egy boxkiállás gyakorláshoz.
2. Mi értelme úgy állványra rakni az autót, hogy leér a kereke? Márpedig már az állványon kell, hogy legyen, mert sem elöl, sem hátul nincs alatta az emelő.Nem lenne jobb beismerni, hogy tévedtél?
Egyébként nyilván nem ez lesz a versenyre szánt hasmagasság. Valami oka van, hogy így fel van emelve, de tuti, hogy nem állványon van.
-
-
Csepy
őstag
válasz
D.Orion #41191 üzenetére
A 4. képen a 2010-es verda van (abból is az átalakított, 2. verzió), egy szürke léc-cel, ai biztosan nem az, amit a 3-as képen bekarikáztak. A gap angol szó, jelentése "rés", de azt a google/sztaki szótár fordító is megmondja.
Ami elképzelhető, hogy az a kipufogó nyílása feletti rés lehet, ahogy pl. a McLarennél is látható idén.Regards: Csepy
-
-
válasz
D.Orion #38350 üzenetére
"Alonso mai napig a legnagyobb kétarcú személyiség LH-val egyetemben. "
Szerintem nem. Alonso sokat komolyodott az elmúlt években és ma meg már nincs vitája, nincs arcos megnyilvánulása sem, csak ami a vérmérsékletével jön. Hamilton meg most hebrencs, de majd megnyugszik és elkezd megint vezetni is talán.
Aki még emlékszik, Schumi is volt néha ellenszenves és még Senna is - hogy a többieket ne említsük.
-
Misi 007
őstag
válasz
D.Orion #38350 üzenetére
No igen amikor bejelentették hogy a party szemöldök vörösben folytatja akkor csalódtam egy elég nagyot a Ferrariban.
Azóta se térek napirendre hogy egy olyan versenyző akinek anno előszerződése volt velük és mégis a Renault-hoz ment inkább majd később Rózsival csámcsogtak a lopott Ferrari adatokon hogy kerülhetett mégis a Ferrarihoz?!
Az lenne a hab a tortán ha a másik nagy kedvencem is Ferraris szerkót húzna magára 2013-tól.
Akkor már tényleg átmegyek semlegesbe mert nem lesz kinek drukkolni... -
Motion_Blur
félisten
válasz
D.Orion #38350 üzenetére
"de akkor hét szentség, hogy 2013-ban egy csapatban lesznek és azért megy ez az etetés."
Arra a baromságra gondolsz amit Gyulánk pedzegetett tegnap? Ha a Kimi féle visszatérésnek nincs alapja akkor ennek honnan lenne?
Miért menne a Ferrariba, amikor évek óta gyengébb autót gyártanak mint a McLaren?
-
proof88
addikt
válasz
D.Orion #37310 üzenetére
most is cellákra van osztva a tartály, ez biztos mert láttam és olvastam, és volt szó a folyadék mozgásáról a tankban, szerintem a szabályokhoz mérten azért maximálisan megoldották ezt, amennyire lehetett.
Így megnő a leszorító erő - inkább csak a súly nő meg, nem a leszorítóerő
Sok csapat tartalék emberekkel ment Indiába, a fertőzésveszély miatt
-
Pá
addikt
válasz
D.Orion #37310 üzenetére
Az tank most is cellákra van osztva, leginkább azért, hogy ne lötykölődjön összevissza a benzin.
A cellák között aktívan áramoltatni a lötyit, nem tudom, hogy szabályos-e, illetve hogy praktikusan kivitelezhető-e. Ha mindkettőre igen a válasz, akkor viszont az is lehet, hogy már rég vannak ilyen rendszerek használatban, csak nem tudunk róla. -
Motion_Blur
félisten
válasz
D.Orion #37000 üzenetére
Én nem először álértetlenkedek ilyenkor feléjük és kérdezek forrás felől stb, mindig ugyanaz a válasz: biztos a konkurenciától vagyok... ja persze rögtön törölnek.
Igazi barmok..
TheChos3nOne: [link] f1live és sportgéza kivételével mindegyik tűrhető, de talán a Motorsportal és az F1Világ a legjobb
-
-
-
proof88
addikt
válasz
D.Orion #34964 üzenetére
igen ez a kulcs h le tud lépni 2 kör alatt is annyira h már drs-sel se veszélyesek rá... de ha Hamiltonnak vagy vkinek sikerül jól kijönnie vele mondjuk az 1. sikánból akkor akár féktávon meglehet az 1. szektorban.
Amúgy sztem azt is számításba kell venni h nagyobb leszorítóerővel kevésbé csúszkál a gumi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
D.Orion #26939 üzenetére
hm... most bogarat ültettél a fülembe: el kellene asszonyt rángatni
...szerintem lenne is hozzá kedve... fel kellene vonatozni pestre, aztán onnan hévvel kimenni? mennyi az időben/pénzben? honnan indul a hév?
(úgy számolom, hogy cirka 15ből megjárnánk kecskemétről oda-vissza, kajával, mindennel)
ui: fotóz(kod)ni mennyire lehet egy ilyen eseményen? pl paddockban?
-
válasz
D.Orion #26869 üzenetére
A mostani Kínai futam a végsebesség szempontjából egy speciális eset volt.
-Az előre meghatározott DRS zónát később megrövidítették.
-A BBC-n mondták is, hogy 1-2 csapat emiatt elrontotta a váltó áttételezést, így a végsebességük nem az optimális értékre volt beállítva.-Rosberg azért előzgetett simán a DRS zónában is, így nem tudom náluk tényleg ilyen alacsony volt-e a végsebesség.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Escape from Tarkov
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xbox Series X|S
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest