- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-Mike- #50245 üzenetére
Nem gondolom hogy kizáró ok....az hogy a gumi gyorsan elkopik eredeztethető onnan hogy nem ideális hőtartományban mozog.
Megnézve Lewis qual-s köreit, és Jenson qual-s köreit tök mások...Lewis egy gyors kör egy lazább kör egy egy gyors kört sormintában nyomja ahogy Button is, de Button sokkal jobban visszaesik a lazább/gumihűtési körében...tök más.szerk: a lágyon meg tök fordítva
szuperlágyon Button hűti nagyon vissza, sima lágyon meg Hamilton.
pl. Grosjean és Kimi a sima lágyon két gyors kört futnak egymás után, a szuperlágyon sormintáznak ők is...de sokkal kisebb a két versenyző különbsége. -
MPowerPH
félisten
válasz
-Mike- #49813 üzenetére
Remélhetőleg megszületik a az első 2. futamgyőztes.
AMD Power: A Te szemszögedből, ezt azért fontos kiemelni. Az én szemszögemből az tenne jót a VB-nek, ha Alonso most is nyerne, és jól meglépne.
Nála egy pole se garancia, ahogy azt már láttuk párszor idén. Ha Alonso közvetlen mögüle rajtol, akkor nem lesz Hamiltonnak esélye.
-
giigz
veterán
válasz
-Mike- #49766 üzenetére
Hátha meglesz egy dobogó, de mondjuk simán esélyes a győzelemre. Ha egy Schumacher képességű ember ülne a mostani képességű Merciben, csak úgy hívnák, hogy XY, a kocsit pedig Z-nek, szerintem simán nyerne is, de legalább dobogó. Csak egyszerűen olyan nyomás van szegény MSC-n, hogy olyat én még nem láttam...
-
-
Xirtam
veterán
válasz
-Mike- #49289 üzenetére
2x is ott volt a fiatal pilóták tesztjén. Nyáron végig az Academy-n volt. Mugellora befizette a Ferrari. Közben RWS-ben versenyzik. Most nyerte meg SPA-t.
Force India-hoz nem tudják befizetni. Mivel szerződéses pilótáik vannak. Nem rövid távra. Máshova meg nincs értelme.
Red Bull esete Ricciardo-val más volt. Mivel a Toro Rosso a sajátjuk. Nincs az, hogy haver 10.000.000 Euró, és Bianchi-t veressétek. Mert ott a szerződés. A saját pilótájuk olyan pert verne a nyakukba hogy ihaj.
-
Xirtam
veterán
válasz
-Mike- #49285 üzenetére
Halmut Marco amúgy sem adná Vettel-t. . . Már csak azért sem mert az Infinity-vel most eléggé összeboronálták, a dolgokat. Szóval itt már szponzori kötelességről és beleszólásról is szó volna. A Red Bull akkora név lett pár év alatt, hogy nem adnák. Luca vizionált a médiának tavaly, hogy egyszer talán. Meg igazság szerint Vettel-el mindenki jó kapcsolatot ápol a csapatok közül. Egy nyitott szerethető figura. (A hülye mutogatásától eltekintve.) Bár szabadedzéseken elég erőteljesen szeret a Scuderia csapatagokkal mókázni. Bár ebből az utóbbi időben visszavett. . . ez lehetett csapat utasítás is. Mármint, hogy kevesebb letyipetyi legyen. Arról nem is beszélve, hogy igazság szerint a srácok csak hétvégente (versenyhétvége) találkoznak a riportokon és a pályán.
Ha Vettel egyszer csapatot fog váltani, azt hamar észrevesszük. a PR úgy is úgy fogja előadni, hogy csapaton belül voltak problémák és valami nem tetszett valamelyik félnek. (Vettel-nek)
-
rocket
nagyúr
válasz
-Mike- #49279 üzenetére
Azt en is, de onnan tudni, hogy nagy esellyel kamu az egesz, mert Alonsoval milesz akkor?
Szerintem visszavonulni nem fog 2014-re, Ferrarinal kizart egy Alonso/Vettel feallas, es ha Hamilton menne a Red-Bullhoz Alonso biztos nem (meg a Red-Bull tudhatoan tart 2. szamu pilotat), igy maradna Alonsonak a McLaren, ahova meg nem megy tobbet.
Renault sose lesz szamara megfelelo alternativa, Mercedes csapat meg talan mar nem is lesz addigra, iden lejar a 3 eves VB cim projectjuk, Dieter Zetschenek lesz majd magyarazni valoja.
Tobbi csapat kiesik.Szoval eleg gyenge labakon all ez a pletyka, egyetlen esetben van realitas benne, ha Alonso visszavonulna 2013 utan, amire szerintem nincs esely.
-
rocket
nagyúr
válasz
-Mike- #49275 üzenetére
Ez inkabb egy urban legenda lett mara.
Akkor tudtak jol fejleszteni ev kozben amikor 1 masodpercre voltak az elmezonytol.Valami nem stimmel ennel a csapatnal, mintha motivacios gondok lennenek, de meg van idejuk felebredni, Hamilton is az eddigi nyilatkozataival ellentetben, legutobb mar odaszolt nekik, hogy ez nem mehet mar igy sokaig.
-
törölt tag
válasz
-Mike- #49270 üzenetére
azért nincs egy célegyenesnyi.Alonso-nak annyira jó volt a pit-e vezető köre, hogy senki más nem tudta 3 perc alá csökkenteni a pit-ben töltött idejét, hiába Rosberg 3-4 tizedes előnye a boxmunkában, ő is csak 3:01.3 alatt tudta le.(és a kivezető köre 1mp-vel volt lassabb)
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
-Mike- #48400 üzenetére
Uh, most nézem. Ez nem semmi, LOL mekkora baki. Ebből simán még nagyobb probléma is kisülhetett volna.
-Mike-: Kizárt, hogy hagyják azt az olaszok, hogy a hazai közönségük előtt égjenek vele. Ha nem rakják ki egy esetleges Monaco is gyenge futam után, akkor megint csak azt tudom mondani, hogy a Ferrari megérdemli...
-
Pompi
nagyúr
válasz
-Mike- #47276 üzenetére
Bahrain Race Edit letölthető formában.
-
Qorthral
őstag
válasz
-Mike- #45853 üzenetére
Kobayashi nagyon szépet ment, de azért szerintem figyeljünk oda Perezre is, és semmiképp se írjuk le. Egyfelől a mértékadóbb Q2-ben ugyanott volt, mint Kamui, másrészt finomabban kezeli a gumikat, így nagyobb a mozgástere taktikai vonalon.
Mondjuk én mindkét Saubertől erős versenyt várok, illetve, bár ez kissé gonosz, de az év első kettős Mercedes pontszerzését. -
Xirtam
veterán
válasz
-Mike- #45575 üzenetére
Baromságokat beszélsz. Szerinted nekik számít a pénz? Fingod nincs hogy élnek ezek a pilóták. De megsúgom. 2 Maseratti, 1 Ferrari, 1 Alfa Romeo Guetta mellett szerinted gondolkoznak a pénzen? (Alonso autói)
Segítek nem. Monaco-tól elkezdve minimum fejenként +3-4 házuk van a srácoknak. Minden kajájukat a csapat állja és a szponzorok. Még a HRT-nél versenyző pilóták is Magyarország ELITE-jébe tartóznának. Itt nem a pénzről van szó.
Ezek az emberek nem a pénz miatt versenyeznek.
"Pénz beszél kutya ugat." Ez esetben véleményem szerint te vagy a kutya. Rubens-nek voltak furcsa megmozdulásai, még is ikonja volt az F1-nek. Ez ilyen egyszerű. Nem kell egyből köpködni a másikat.
Nem megbántani akartalak, vagy személyeskedni. Pusztán ez a véleményem.
Aktív témák
Hirdetés
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest