- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
-
törölt tag
Okés de ez is versenyautó... Utcán szinte nincs és nem is nagyon volt olyan modelljük ami turbos lett volna, összevetve egy Audi/VW-vel, ami már a 80as években is durva turbos motorokat csinált, meg G60 meg minden szart, addig a Honda = VTEC, ezért furcsállom hogy a versenysportban meg ők a királyak turboval.
-
werszomjas
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy itt a többiek még nem voltak box-ban, ergo Vettelnek a friss lágy gumin, ami a kör felére bemelegedett nem volt már nagy kaland megelőzni a 11 körös Buttont és Massa-t.
De lehet rosszul emlékszem.
Motion> Azért egy Sutilt, Hülkenberget (Williams) Scumachert, Rosberget a merciben sztem nem akkora nagy szám megelőzni egy RBR-el és talán ott is pont kerékcsere után volt.
A monzai tényleg szép volt, még meg is lepődtem, majdnem beláttam hogy kellemesen csalódnom kell Vettelben, de aztán mégse
-
proof88
addikt
visszajön, már tesztel.
-
IreN!CuS
addikt
DRS nélkül szerintem!(nem láttam erről pontos adatott) 320-325 körül mennek (RBR DRSel ment 327),de ha 340re van belőve a kocsi attól még ugye elérik ők is a 327et értelemszerűen és gyorsul tovább míg az RBR a célegyenes felénél már 327nél "dadogott".
Szóval elnyúlnak a középső "kanyargósabb" sectorban de a 3 hosszú egyenesen versenyen lehet visszahozzák a többiek a magasabb top speed miatt.De mondom holnap elválik. -
Motion_Blur
félisten
Ráadásul a célegyenes közepén elérte ezt a 325-327-et és onnantól "top speed-en utazott"
hogy tapad ez az autó baszki...
odrif: szerintem irónia volt
-
proof88
addikt
ha a végáttételt változtatod, az minden fokozatra hatással van, akkor már inkább csak a 7. fokozati áttételt kell kicsit változtatni.
Egyébként ez nekem mindig is dilemmám volt szimulátorban, hogy hogy állítsam be a legjobban ezeket. Mert a lehető legjobb gyorsulást szeretném elérni a legjobb végsebességgel párosítva, de azt nem nagyon lehet.Általában minél rövidebb végáttételt használtam (néhány pálya kivételével), és vagy a 6. vagy a 7. fokozat lett elnyújtottabb. Szerintem ezeket úgy kell beállítani, hogy a pálya leghosszabb egyenesében ne az egyenes végén érd el 7.-ben a motorral a fordulatszám-határt, hanem már kicsit előtte és onnan egy kicsit konstans végsebességgel haladsz a féktávig ... ezáltal egy minimálisan kisebb lesz a topspeed, de amit elérsz, azt előbb éred el az egyenes közepén egy kicsivel, mintha nagyobb topspeedre állítanád.
Az a helyzet, hogy amikor megvan hogy kié a pole, utána már nem lehet nyúlni a kocsihoz. Szóval előre kéne tudni, hogy én ma nem leszek pole-ban és ezáltal kicsit hosszabbra rakom a 7. fokozatot és akkor jó lesz a DRS cucc ... de az sem elhanyagolható ha mondjuk én ezáltal 320-at elérek, a pole-ból induló mondjuk csak 305-öt, de neki jobb a gyorsulása az egyenes elején, szóval lehet h hiába van DRS ő még jobban gyorsul. De ezek modról modra is változnak, h minek milyen hatása van, szóval élőben is minden más, és csak ők tudják ezt megmondani h mi éri meg és hogy. -
PazsitZ
addikt
Arra tudok gondolni, hogy a DRS mérő pontnál belül volt még Lonzi.
Amit te láttál utána kiírást az pedig a célegyenesbeli köridő mérő pont volt.
Na most mivel Webber a legutolsó szektorban az egyik leggyorsabb volt, így megeshet, hogy a célegyenesben már eltávolodott annyira Lonzitól. -
Oliverda
titán
Igen, erről a Glock-ról van szó.
-
sfdrakex
nagyúr
Azért brutálisan jó a RB időmérőn, mert nagyon stabil az autójuk, ezért a szabadon használható DRS-t jobban tudják használni mint a többiek. A futam elején pedig a poleból indulva azért tud szerintem meglépni, mert előtte nincs senki, így tudja autózni a saját tempóját, esetleg a futam elején fel is van tekerve a motorja, továbbá ha egy kicsit ellép akkor nem kell hátra figyelni míg a másodikat támadja a harmadik, és feltartja az első ezért nehezebb a helyzetem és kicsit leszakad. Később pedig ha elszakad 4-8 mp re a msáodiktól beáll a mögötte haladók tempójára, kényelmes előnye van, vigyáz a gumikra, és letudja követni a többiek stratégiáját kényelmesen.
-
hoffman_
nagyúr
Nem is értem miért nem lőtték le. Vagy vágták börtönbe a kövi 5 futamra. Jó, hogy nem a herceget nyomta arcon a pezsgővel.
Ez a futam egy vicc volt. Pedig imádom Monacot. Nem elég, hogy Vettel csapata egy fenomenális autót épített, amit Vettel nagyon jól ki tud autózni, még az a kikúrt szerencse is mellé áll, sokszorosan. Oké lenyelem, de erre itt van a papírforma szerint legális csalás is. Fostalicska ez a szabályzat, egy vicc. Mert bizony ez nem Vettel győzelme volt, nem az ő érdeme. Ki az a fasz, aki kitalálta, hogy a piros zászló alatt lehet kereket cserélni, illetve javítani sérült autókon(hogy Hamilton miatt ne kövezzetek). Ennyi erővel kezdjék teljesen előlről a verseny. Ez így el lett baszva, potyagyőzelem a redbullnak és Vettelnek, az elbaszott taktika ellenére. Itt egy Alonso-Button csatát kellett volna látni, akik ketten igazán megdolgoztak azért, hogy nyerjenek.
Hamilton meg agresszív volt ja, de versenyzett. Szerintem is túl lőtt kicsit, de tepert, ennyi kell. Szokás szerint jár a pofám, szerintem nem feltétlen kellett volna megbüntetni. Kétszer is? LoL. Ha a második bünti miatt pozíciót veszített volna, akkor lennék most eszeveszett módon ideges. Pedig Maldonado-t jobban sajnáltam, mint Massa-t. Aki makacs, az összetörik, hagyott volna helyet. (Hamilton is összetöri, ne felejtsük el) Az előbbi Vettel kérdést objektíven, ezt szubjektíven kezelem, tény. De a név kötelez, ha Hamilton, és versenybaleset(igaz, agresszív), akkor büntessünk!
Cerebellum:
Közvetítés kérdés korrekt. Gyula már olyan szinten irritáló, hogy fáj hallgatni a kommentárt. Igazi f*sz, nem több.
shteer:
emlékszel hamilton mai mutogatására
Ezt én sem értettem, semmi helye nem volt akkor és ott.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest