- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Mastre
tag
Épp ezért, a tavalyi Merci (ami nem volt jó autó) több, mint fél mp-et ver mindenkire.Tehát az egész mezőny ennyit fog lassulni? Ez azért nem jellemző, bármennyit is változzanak a szabályok...
-
mrlujoak
veterán
...nem, nem hozhatod.
Én leírtam a véleményem, ti meg csak kötözködni tudtok.A RBR eredményeit nem méltatom, de ez van. Ha az FIA szerint szabályos, akkor nincs mit tenni.
Vettel is tud hibázni, mindenki tud hibázni, mindenki hibázott már, és fog is.Ha valakinek nem tetszik a véleményem, az...
-
Motion_Blur
félisten
Vettelnek volt egy sikán egyenesítése meg a végén a megcsúszás.
Ezzel szemben Webber:
42. kör: a visszafordítóban majdnem rácsúszik a szalagkorlátra, pozíciót veszít Schumacherrel szemben
54. kör: Schumachert támadja, de elfékezi magát, sikánvágás
63. kör: ismét Schumacher támadja, DRS-el körbe autózza, majd átvágja a sikánt és ezután vissza kell hogy engedje MS-t
64. kör: újra nekimegy MS-nek, mögötte van de megint levágja a sikánt, a bajnokok falánál majdnem keresztbe áll, pozíciót veszít Buttonnal szemben
-
PazsitZ
addikt
Newey-val tudtommal sosem volt problémája, és az autó fejélesztése során szerintem össze is tudnak dolgozni.
Horner, bár lehet ő is fentről vezérelve terelgeti úgy a dolgokat ahogy.
A leginkább Webbert utáló és Vettel imádó pedig Helmut Marko, aki minden alkalmat megragad, hogy Webbert fikázza és Vettel dolgait megmagyarázza. -
eXodus
őstag
F1ben durván fejlődik a technika...
Bár nincs sok elektromos autó, de ami van abban nincs KERS. Pedig ez elég hatékony dolog, ami egyre kisebb/könnyebb lesz az F1ben. Ha átkerül a hétköznapi autóba máris nyertünk vele.hunnylander Van infód h a kers milyen kapacitású, milyen hamar töltődik fel, féktávokon mennyi energia nyerhető vissza, stb ?
"A boxkiállásokkor meg nincs mód feltölteni a telepeket, azokat nem lehet 3-4 mp alatt feltölteni."
Akkor kicserélik... lesz 10mp a kiállás.... -
-
PazsitZ
addikt
Nem tudom. De 2 dologban biztos vagyok.
1. Az RBR, ha kell inkább felrobbantja a motort, csak nehogy Webber legyen az első.
2. tavaly hatékony megtámogatással elszúrta, így nem lepődnék meg ha idén már nem tudna olyan motiváltan vezetni, még ha nem is ezt nyilatkozza.Ami pedig külön szar a dologban, hogy Webber nagyon remélte, hogy itt végre egy jó versenyt fut.
Hát így már biztos nem.(#26453) Pá: Szerinted, emocionálisan mennyire jó környezetet biztosít az RBR neki? Én a kocsi teljesítményét leszámítva, csodálkoztam, mikor szerződést hosszabbított.
-
cyberkind
félisten
Az biztos hogy voltak jó beszólásai, és ha unalmas is volt a meccs, feltudta dobni a hangulatot, de ezek ketten, főleg a Walter Csaba vagy ki, akinek annyira nincs mikrofon-hoz illő hangja, repedt fazék hangja van !
Meg ez Paliktól, nekicsuccsant a falnak, hogy lehet ilyet kitalálni, eszméletlen ! -
[CS]Blade2
addikt
Mind1, hogy csinálják, a lényeg, hogy semmit nem ér, ha a bepanaszolja őket a Mclaren, mert a szárny szabályos, megfelel az előírásoknak, és átmegy a teszten. A vicces része pedig, hogy a többieknek fogalmuk sincs, hogy kell ilyet építeni, különben már rég fent lenne egy-egy hasonló szárny.
Az a gáz, hogy ma már minden csapat úgy gondolkodik, hogy ha valaki jobbat épített nálunk, az biztos szabálytalan. -
zuchy
őstag
Annyira én sem lelkesedek ezek a 4 hengeres csodák után, jó lenne még 2013 előtt kimenni élőben is hallani, mert nagy élmény lehet. A környezetvédelem az olyan divat, marketing jellegű, nem az f1-es kocsik fogják még jobban tönkretenni a földet. De hát azok a 4 hengeresek is zabálni fognak. A turbókra leszek még kíváncsi, lehet lesz pár amit megeszik a motor. Bár a régi túrbosokól nincs ilyen információm.
-
-
Motion_Blur
félisten
Valami jobb kép kellene erről a megoldásról, mert én még nem igazán vágom hogy maga a kivezetés az most előre felé mutat, oldalra, vagy az autó alá? Logikusan előre nem nagyon mutathat, mert ha az autó csapat egyet a kavicságyban akkor telemenne a kipu sóderral
Mindenesetre a hangja elég beteg (jó értelemben): [link]
Merci hang [link]
-
shev7
veterán
Csak azt nem ertem, hogy miert jo neki ha Alonsot, vagy Hamiltont kiuti.... Ha Vettel ellep tole, o meg pontban ott van Alonso es Vettel kozott, akkor Horner 100% hogy raosztotta volna a vedd meg Vettelt minden aron szerepet. A kiesese utan neki egyertelmuen az a jo, ha kozte es Vettel kozott a leheto legkisebb a kulonbseg. Ehhez meg Alonsonak / Hamiltonnak palyan kell maradni, hogy adott esetben pontot vegyenek el Vetteltol...
Persze ha zsigerbol utalod Webbert akkor nehez jozanul gondolkozni...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest