Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem sem szempont AI eddig is elvoltam nélküle csak szeretem ha valaki bevállalja a hibát és a problémát őszintén és nem csinál úgy mintha minden tökéletes lenne itt mert nem az lehet ezen lovagolni csak nincs értelme itt hibáznak úgyan úgy mint a droid vonalon csak ott elfogadják .....
-
xhege
veterán
válasz
üzenetére
Pengén nyomod a szavak kiforgatását, bár láttuk már ezt tőled. Ha engem nem zavar, hogy te koktélt iszol, amikor megkívánod (váljék egészségedre), akkor engedd meg nekem, hogy bizonyos tárgyak esetén én meg csajosnak tartsam a fehér színt. Tőlem egyébként nyomhatod fehér övvel a derekadon a diszkóban, ha ahhoz van kedved, de én biztosan nem venném fel, mert szerintem nőies. (A díszegyenruhás példád egyenesen nevetséges. Ha érdekel, hogy miért van úgy, olvass utána. Egyébként szoknyát sem vennék fel csak azért, mert a skót férfiak felveszik
)
Egyébként nem gondolom, hogy ebbe a témába ennyire bele kellene állni, így részemről én ezt be is fejezem.
-
xhege
veterán
válasz
üzenetére
Eléggé sarkítasz a példákkal, de ezen kár vitatkozni, mert csak ízlés kérdése. Nekem a fehér telefonban csajos, ha másnak nem, akkor használja egészséggel, engem ugyan nem zavar.
Autóban például nem tartom csajosnak, sőt fagyiban sem (a példád alapján a pinket megérted, hogy az, ezért gondolom soha nem eszel puncs fagyit….).
Viszont például öv vagy óra szíj esetén szintén csajosnak gondolom a fehéret. Én tuti nem vennék fel olyat.
Szóval nem általánosságban beszélek a fehér színről. Ettől függetlenül továbbra is válassza mindenki azt, ami tetszik neki és amivel jól érzi magát.
-
osonte
őstag
válasz
üzenetére
Mivel élőben nincs kirakva a fehér sehol. Ez mellett kereskedelemben dolgoztam, így bontottam már sok terméket, közte iPhone-okat is korábban és a cég szeret egy kicsit változtatni az árnyalatokon, ezért volt a kérdés, mert biztos voltam benne, hogy valakinek élőben van fehér. Félreérted, nem a fehérrel volt simán félelmem, csak lehet, hogy a fény ráesik és valamilyen nőiesebb árnyalattá változik, de akkor itt ilyenről szó sincs, akkor a fehér simán fehér. Nekem ennyi elég volt megerősítésben, mégiscsak látatlanban választok egy drágább telefont, szerintem kérdezni meg szabad, sőt kifejezetten jobb vásárlás előtt, mint után. Pont azt írtam, hogy a fehér tetszik, de ha valaki bedobta volna, hogy élőben ahogy a fény ráesik, akkor lilás/rózsaszínes vagy valami ilyen árnyalata van, akkor lehet maradtam volna a feketénél.
-
mihail38
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem is Desert titán van és nem érdekel ki mit gondol

Egyébként az igaz, hogy attól függ milyen fény éri, mert igazából nem tudom milyen színű, bronzra is hasonlít arany, puderszín.....
Most az 1x magamra gondoltam és nem mások véleményére.
Ha lett volna kék vagy ehhez a színhez hasonló akkor azt választottam volna, de végül is mindegy mert tokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4624
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)