- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
#48138511 #2099 üzenetére
Nekem sem szempont AI eddig is elvoltam nélküle csak szeretem ha valaki bevállalja a hibát és a problémát őszintén és nem csinál úgy mintha minden tökéletes lenne itt mert nem az lehet ezen lovagolni csak nincs értelme itt hibáznak úgyan úgy mint a droid vonalon csak ott elfogadják .....
-
xhege
veterán
válasz
#48138511 #1630 üzenetére
Pengén nyomod a szavak kiforgatását, bár láttuk már ezt tőled. Ha engem nem zavar, hogy te koktélt iszol, amikor megkívánod (váljék egészségedre), akkor engedd meg nekem, hogy bizonyos tárgyak esetén én meg csajosnak tartsam a fehér színt. Tőlem egyébként nyomhatod fehér övvel a derekadon a diszkóban, ha ahhoz van kedved, de én biztosan nem venném fel, mert szerintem nőies. (A díszegyenruhás példád egyenesen nevetséges. Ha érdekel, hogy miért van úgy, olvass utána. Egyébként szoknyát sem vennék fel csak azért, mert a skót férfiak felveszik
)
Egyébként nem gondolom, hogy ebbe a témába ennyire bele kellene állni, így részemről én ezt be is fejezem. -
xhege
veterán
válasz
#48138511 #1619 üzenetére
Eléggé sarkítasz a példákkal, de ezen kár vitatkozni, mert csak ízlés kérdése. Nekem a fehér telefonban csajos, ha másnak nem, akkor használja egészséggel, engem ugyan nem zavar.
Autóban például nem tartom csajosnak, sőt fagyiban sem (a példád alapján a pinket megérted, hogy az, ezért gondolom soha nem eszel puncs fagyit….).
Viszont például öv vagy óra szíj esetén szintén csajosnak gondolom a fehéret. Én tuti nem vennék fel olyat.
Szóval nem általánosságban beszélek a fehér színről. Ettől függetlenül továbbra is válassza mindenki azt, ami tetszik neki és amivel jól érzi magát. -
osonte
őstag
válasz
Mivel élőben nincs kirakva a fehér sehol. Ez mellett kereskedelemben dolgoztam, így bontottam már sok terméket, közte iPhone-okat is korábban és a cég szeret egy kicsit változtatni az árnyalatokon, ezért volt a kérdés, mert biztos voltam benne, hogy valakinek élőben van fehér. Félreérted, nem a fehérrel volt simán félelmem, csak lehet, hogy a fény ráesik és valamilyen nőiesebb árnyalattá változik, de akkor itt ilyenről szó sincs, akkor a fehér simán fehér. Nekem ennyi elég volt megerősítésben, mégiscsak látatlanban választok egy drágább telefont, szerintem kérdezni meg szabad, sőt kifejezetten jobb vásárlás előtt, mint után. Pont azt írtam, hogy a fehér tetszik, de ha valaki bedobta volna, hogy élőben ahogy a fény ráesik, akkor lilás/rózsaszínes vagy valami ilyen árnyalata van, akkor lehet maradtam volna a feketénél.
-
mihail38
senior tag
válasz
Nekem is Desert titán van és nem érdekel ki mit gondol
Egyébként az igaz, hogy attól függ milyen fény éri, mert igazából nem tudom milyen színű, bronzra is hasonlít arany, puderszín.....
Most az 1x magamra gondoltam és nem mások véleményére.
Ha lett volna kék vagy ehhez a színhez hasonló akkor azt választottam volna, de végül is mindegy mert tokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest