- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vitatkozom, csak leírtam én totál abszurdnak gondolom, hogy egy alap fehér szín "csajos" lenne bármiben. De főleg egy használati tárgyban, nevetséges számomra a gondolat, hogy akkor kategorizálsz minden tárgyat, fehér telefon csajos neked, de fehér bögréből inni nem probléma? Tényleg, neked fehér AirPods még belefér? Számomra abszurd az egész.
Miért ne ennék puncs fagyit? Olyat eszek amilyet akarok, mert leszarom ki mit gondol, ez volt a példa lényege, sörözéskor is van hogy valamilyen gyümölcsös koktélt iszok inkább, mert leszarom ki mit gondol, nekem 35 fokban a hideg epres cucc esik jobban, nem a sör.
A konkrét példáidra is rákontrázok: amerikai, brit sereg, tengerészet, légierő akármi, kapaszkodj meg előfordul fehér öv és fehér kesztyű díszegyenruhához, nem gondolom ettől mindjárt "csajosak" lennének a katonák. Fordítva is létezik a jelenség? Egy nő fekete bugyiban már férfias, vagy hogy van ez? Ha nő kérdezné fekete iPhone, fekete autó nem túl férfias neki, azon is csodálkoznék hogy merül fel ilyen egy alap színnél, vegye azt amelyik tetszik neki. Szóval továbbra is csodálkozom mi ez, hogy a fehér alap szín, bármiben "csajos" lenne. Ismétlem mindegy, csak megjegyeztem mindig csodálkozom ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest