- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Rendszeresen használom a diktálást, eddig sosem tévesztett írásjelet. Próbáld meg úgy, hogy a mondat végén tartasz egy kis szünetet és utána mondod az írásjelet. Nálam így nagyon megbízhatóan működik.
Ugyanez a robotos rendszeren nem elérhető funkció (vagy akkor még nem volt, amikor évekkel ezelőtt utoljára próbáltam neki diktálni). Az iOS viszont korrektül tudja. -
Itt még nem hivatalos az AI viszont a hívás rögzítés droidon egy alap dolog és ott tuti nem küldenek a másik félnek se tájékoztatót se pedig beleegyezési kérelmet.
Bal felső sarokban jelenik meg az ikon a bekapcsolashoz és utána pedig rendes rögzítő jelet látsz végig majd a Notesba menti le a felvételt.
Legutóbb én azt olvastam az egész Apple Intelligence 2025 április lesz az EU-ban. Addigra a mostani 16 széria már több, mint fél éve kint lesz ami elég vicces, hogy ezzel van reklámozva az egész ezért is kapja be az EU és az Apple egyaránt viszont köszönjük a kiskaput.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest