Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
És van erre valami megoldás / javaslat azon kívül, hogy ne használjak egy méregdrága telefont ha süt a nap és meleg van?
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, jó rég jártam már itt (többek örömére
), sajnos a túlmelegedés még mindig fenn áll, pedig azóta volt azért egy nagyobb update is ..innen is köszönöm Cook bácsinak az új szivárványos háttérképeket.
Ugye itt is többen jelezték, hogy náluk is fent állt ez a probléma, míg pár embernél meg egyáltalán nem jelentkezett semmiféle melegedés.
Lehetséges hogy többféle gyártó kijelzőjével lettek szerelve a 16prok, és máshogy melegszenek ezen kijelzők?
Konkrétan tűz forró lesz a telefon minden egyes alkalommal, ha huzamosabb ideig, 1 óra, tartózkodok a szabadban, de a telefont csak minimális használom, pl pár kép, 1-1 üzenet írása után úgy lekorlátozza a fényerőt, hogy alig látok belőle valamit.
Nem hinném hogy ez olyan komoly teljesítményt kíván. Vannak akik GPS-ként használják a telefonjukat rolleren/biciklin, tehát tűző nap éri, na ott érthető lenne, hogy olyan forró, mint állat..
Egy spigen liquid armour tokban van, tehát nem egy vastag bőrtokban.
Garanciába szerintetek kicserélhető lenne így a telefon? Vagy elhajtanának ezzel a panasszal?
-
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2944 üzenetére
Úgy hogy a zsebemben van, lényegében nem is használom, biztos hatalmas teljesítményen ketyeg
Mások is panaszkodnak rá, ahogy olvashatod, más fórumokon is.
Most beszéltem egy ismerősömmel, aki olyan országban él ahol napközben 30+C az átlaghőmérséklet, és ő is érzékeli, hogy jobban melegszik, mint az előző 13 pro-ja. -
g4mer
senior tag
válasz
sirokipatrik #2935 üzenetére
Spigen liquid air tok van rajta.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, rég jártam itt
Most, hogy itt a jó idő, 20-25 fokok vannak, így egyre több időt töltök a szabadban, és szomorúan tapasztalom, hogy szintén zenész módjára a 11hez hasonlóan, ez is brutál szinten felmelegszik, majd letiltja a fényerőt minimum szintre, amin így természetesen semmi nem látszódik. Kb úgy hogy semmit nem csinálok vele, fényképezek párszor, meg a zsebemben van, és még nincs 30+C kánikula.Azért többet vártam egy csúcs oled kijelzőtől egy ips-hez képest
Nálatok mik a tapasztalatok? -
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2260 üzenetére
Egyetértek veled, hogy ez egy szakmai topik, de véleményem szerint beleférne, mivel összehasonlítaná a két készüléket, nem csak bedobna ide random képeket, amiket a vivo-val lőtt.
Múltkor páran felhoztunk hibákat, amik jelen vannak a rendszerben, akkor is lett egy kisebb vita belőle.. akkor kérdem én, hogy mi a szakmai topik témája egy telefonnak?
Én nem vagyok fanboy, összességében kb 10 évet lehúztam iOS-en, macbook-om is van, de a tényeket néha le kell írni, az iOS színvonala meg tényleg egyre lejjebb zuhan... ettől független viszont nagyon jó készülék a 16pro.
-
g4mer
senior tag
válasz
BogyóBP #2201 üzenetére
A legtöbb teszten kb a samut hozták ki győztesen. Mindig értetlenkedtem, mert fórumokon meg szidják a kamerát. Megnéztem múltkor a mobilarenás tesztet, hát eléggé gyász a samu, és ez az s25U, aminek jobb lett szoftveresen a kamerája. Állítólag a lencsék gyári hibásak, és nem tud fókuszálni normálisan a telefon, ami látszik is a képeken, hogy elmosódott a legtöbb.
Itt jöttem rá, hogy ez a legtöbb kamera összehasonlító teszt is olyan, mint az akksi tesztek. Elkezdenek lejátszani egy végtelen videót, amíg le ne merül a telefon, így ott is mindig a samsung jön ki győztesként..
-
-
g4mer
senior tag
válasz
Foglalt név #2053 üzenetére
Én egyszer vettem ilyen " eredeti " apple tokot ali-ról, ahol sok kommentelő írta, hogy megegyezik kb 1:1-ben az eredetivel, hát, annak alapján még ha 2x-esen is jobb az eredeti, én még úgy se adnék érte 5000 ft-nál többet. Csúszós, szösz mágnes. Viszont szép színekben elérhető
Most úgy vagyok vele, ha megmarad a telefon tartósan, akkor veszek egy prémium bőrtokot rá, pl nomad.
-
g4mer
senior tag
Egy újabb, valószínűleg nem nagyon ismert hiba:
Már 3-4x eljátszotta a telefon, hogy type c headset-en nem adta át a hangot, csak újraindítás után működött.
Valószínűleg elég kevesen használnak már vezetékes fülhallgatót, de én azon szeretek beszélgetni, így eléggé kellemetlenül érint, hogy ilyenekkel kelljen szenvedni.
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
Egy ideje elkezdett olyanokat csinálni a telefon, hogy megnyitom a kamerát, és véletlenszerűen nem tölt be normálisan, mintha lefagyna pár másodpercig. vagy ha például fotózásról videózásra váltanék.. Ezt valami frissítés okozza? Ti tapasztaltok ilyet?
-
g4mer
senior tag
Ezen a képen, tény hogy simán ellehetett tüntetni a térkőről.
Remélem az apple intelligence használható lesz ilyenek eltüntetésére, ha egyszer ideér hozzánk..
Amúgy, hogy ne legyek negatív mindig, tényleg eléggé jó képeket lő a teló (ha nincs napsütlés/éjszakai led fény... de gondolom S25U-val meg elmosódna a kép, ha elmozdul a kacsa
)
-
g4mer
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy mindegy, csak ne fekete legyen, az annyira unalmas
-
g4mer
senior tag
Biztos nem a telefon problémája, de találkoztatok már olyannal, hogy valaki nem tudott titeket felhívni normál telefonhívással (azt mondja be neki, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható, mintha letiltottam volna), de viberen meg fel tud hívni, illetve tudja fogadni a hívásomat is normál telefonhívásnál ( tehát ő se tiltott le)?
És csak ennél az embernél csinálja ezt. Viszont megfigyeltem, ha én keresem őt először, és nem veszi fel, akkor visszatud hívni érdekes módon.
Mi lehet ez a jelenség?
-
g4mer
senior tag
Ha már kamera meg fotózás a téma:
-
g4mer
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha egy 3rd party app ennyivel jobb szoftvert tud írni a kamerához, akkor az applenek miért nem sikerül ez? Amit említett tigris kolléga zoom-olós app is sokkal jobb a gyárinál.
Ja, de tudom, a Unity meg szivárványos háttérképekre kell koncentrálniuk
-
g4mer
senior tag
válasz
vadkörte #1494 üzenetére
Ha a rivális megtudta oldani szoftveresen a holdfotózást, akkor nem hiszem el, hogy nem lehetne megoldani, hogy felismerje hogy pl. egy villanypózna van a képen, és "elcsalni" a becsillanást.
Mondok egy hétköznapi példát. Városnézésén vagy, sötétben szeretnél lefotózni egy kivilágított hidat vagy akármit, de a végeredmény olyan, mintha a tejútrendszer lenne a híd fölött, köszönhetően a lens flarenek. És van amikor nem tudod, pont olyan szögben tartani, hogy ne legyen annyira látható.
Számomra így nem valami jó a végeredmény, lehet neked tetszik így, de nem csak engem zavar ez, elhiheted.
[link] 1:45
-
g4mer
senior tag
Engem ami nagyon irritál, az a lens flare, nem hiszem el, hogy szoftveresen nem lehetne reszelni ezen, a 6 éves huaweim is megtudta oldani, hogy kicsit elsötétítette a képet, cserébe nem volt mindenen lens flare. Akkor egy mai csúcs huawei/vagy akármilyen kínai csúcsteló milyen képeket készíthet?
Így nincs sok értelme szerintem azzal büszkélkedniük, hogy milyen jó fotós képességekkel rendelkezik sötétben, ha használhatatlan képeket készít. Még a 11nél eltudtam fogadni, hogy ez "természetes fizikai jelenség" meg hasonlók, de egy ilyen drága 2024es csúcskészüléknél szerintem ez nagyon gáz.
De biztos csak én várok el sokat
-
g4mer
senior tag
Néma módban használom a telefont, idáig minden app-nál tudtam szabályozni a média hangerejét logikus módon. Kipróbáltam egy két játékot mostanában(évekkel ezelőtt játszottam mobilon, nem emlékszem hogy volt anno), és játékoknál nem engedi valamiért, csak ha " hangos " módban van a telefon, akkor van hang.
Ennek így kéne működnie, vagy nálam van a hiba?
-
g4mer
senior tag
Ha már kamera, megoldhatnák valahogy, hogy ne legyen ekkora lens flare, mert ultra gáz szerintem. Nappali képeknél még megoldható, ugye nem a napot fotózod, de sötétben gyász az egész.. Nem hiszem el, hogy 8 éve a huawei tudott kicsit trükközni vele, hogy elsötétítette a képet, és úgy nem volt annyira szembetűnő, itt meg lefotózol valami sötétben, és sokszor egy katyvasz a végeredmény.
-
g4mer
senior tag
Kameragombot én csak arra használom, hogy gyorsan előhívjam a kamerát vele. Zoomolni szerintem kifejezetten rossz rajta, fotózásnál meg annyira le kell nyomni, hogy elmozdul a telefon.
Sokan a legunalmasabb iphone-nak tartják a 16 pro szériát, pedig itt kicsit jobb lett az akksi, kicsit nagyobb lett a kijelző is.. akkor a 15 pro mi volt a 14 pro-hoz képest?
-
g4mer
senior tag
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
nálam a mobilhálózatot dobta el egyszer, beértem a plázába, mélygarázsban leparkoltam, majd elővettem a telefont pár perc múlva, hogy megnézzem mennyi az idő, és fullra eldobta a jelet, nem is akart csatlakozni rá. Beraktam repülőmódba, majd kikapcsoltam, ami megoldotta a problémát.
-
g4mer
senior tag
Van itt olyan, aki átváltotta az apple account-jának a régióját amerikára hogy használni tudja az apple intelligence feature-öket? Mik a hátrányai ennek?
-
g4mer
senior tag
válasz
TODI1111 #1244 üzenetére
Engem egyszer egy napszemüveggel szivattak így meg. Kibontottam a csomagot nyilván, majd észrevettem, hogy gyárilag hibás a szemüveg, volt rajta egy hatalmas műanyag kitüremkedés a lencsénél. Jeleztem a webáruháznak ( elég nagy napszemüveg webshop), több hét volt mire visszakaptam a pénzem, mert " hibás" terméket küldtem vissza, ahol ki kellett vizsgálniuk, hogy valós-e a hiba illetve én okoztam-e.
-
g4mer
senior tag
Múltkori időjárás app témához: találtam egy egész jót, szép a widget is: weawow
-
g4mer
senior tag
válasz
gaborino986 #1165 üzenetére
én is natúrt vagy desert-et akartam, de nem volt nagyon, csak szolgáltatóknál (amiben nem láttam nagy bizniszt", hogy lekössem magam bárkinél 2 évre), így fehér lett. Ami jó választás lett végül, mert kb minden színű tokhoz passzol, meg ami a lényeg, én se akartam feketét megint
-
g4mer
senior tag
Volt eddig is olyan funkció, hogy zenét hallgatok hangszórón, de közben elkezdtek videózni, és nem állítja le a zenét, hanem felveszi azt is?
Valamint a videó közti szünet funkció se rémlik, hogy lett volna a 11emben
-
g4mer
senior tag
Igen, videózásban az iphone a király, a negatív pozitív oldalakat összemérve számomra a 16pro jött ki győztesen, iOS Android között már szerintem amúgy nem lehet akkora hatalmas különbség, iOS valószínűleg még mindig stabilabb, főleg frissítések tekintetében
kivéve időjárás appÉs ami szempont még szerintem, hogy 3 évesen is simán eltudod adni, egy ilyen kínai csodát kötve hiszem.
-
g4mer
senior tag
válasz
vadkörte #1079 üzenetére
ha zuggsm alatt ilyen plázákban lévő gsm-ekre gondolsz, engedd el. Bementem a helyi plázába, gyerek elkezdi hogy a kijelzővédő 7ezer ft, ilyen kék dobozos rajta 9H felirat, neten 1000 ft környékén van, 500 ft-os nem érő tokok is több ezer forintba kerülnek. Aucahban van tok 2000ért, kijelzővédő 3ért, de volt időm és elgurultam a speedshopba, ott vettem spigen tokot + kijelzővédőt 10k-ért.
-
g4mer
senior tag
Ha már töltők, töltés volt a téma... ha nincs szükségem gyors töltési funkcióra, mert este felrakom a telefont, van ideje töltődni 8 órát, szerintetek kímélem így az akksit, hogy egy 5w-os adapterről töltöm? Battery optimization be van kapcsolva.
-
g4mer
senior tag
Ha már tok téma, én is spigen-t vettem rá, liquid air-t ( ez volt a legkényelmesebb fogású ), esetleg tudtok valami jó bőrtokot? Akár alis,ebayes is lehet, van rá időm, hogy megvárjam
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, belépek a klubba 4 év iphone 11 nyüstölése utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest