- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The.Biker #1811 üzenetére
Nem ismerem a watch-ot, csak az ismerőseim elmondása alapján. Ezért vettem meg a 3. Garmin fenix(8 amoled)-em. a 16 nap üzemidő, a sport módok, az okosóra funkciók ( üzenetek olvasása , rövid válaszok, a hívás fogadása és órán való társalgás ( pl futás közben!) az ekg és stb. a kellően erős ház(zafir üveg, titán ház) és van még benne okosság nekem bőven elég. 10 év alatt 3. garmin fenix ( pár hónapos a 8). Prioritás függő.
-
xhege
veterán
válasz
The.Biker #1811 üzenetére
Nekem mindenképpen jobb.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest