- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The.Biker #1811 üzenetére
Nem ismerem a watch-ot, csak az ismerőseim elmondása alapján. Ezért vettem meg a 3. Garmin fenix(8 amoled)-em. a 16 nap üzemidő, a sport módok, az okosóra funkciók ( üzenetek olvasása , rövid válaszok, a hívás fogadása és órán való társalgás ( pl futás közben!) az ekg és stb. a kellően erős ház(zafir üveg, titán ház) és van még benne okosság nekem bőven elég. 10 év alatt 3. garmin fenix ( pár hónapos a 8). Prioritás függő.
-
xhege
veterán
válasz
The.Biker #1811 üzenetére
Nekem mindenképpen jobb.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Windows 10
- Ford topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest