- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
PlayMax #2337 üzenetére
A napokban bekapcsoltam a bringás telefonom - Xiaomi Redmi 1S - hogy "melegedjen" kicsit. Ezt tervezem lecserélni egy SE2020-ra. Eltartott egy darabig míg rájöttem, hogy miért nem lép vissza a kezdőoldalra a kijelző alsó részének felfelé simításától...
#2338 Instabil
"Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo."
Ha nem is 100%-ban, de, hogy baromi kényelmes az biztos.
"Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.."
Van akinek hiányzik a BT file-transzfer lehetősége. Különösen ha eltérő platformok között akar küldeni. 3rd-party app lehet erre megoldás.
IR. Tök jó poén, a Redmi Note4-ben volt, baromi sokat használtam. Kb. 10x... Az FM rádiót még többször! Talán 2x alkalommal.
#2341 Sgr_A
Ha valakinek arra áll fel - nedvesedik - hogy mindig a legjobb legyen a markában, az valószínűleg így kompenzál valamit. -
vadkörte
addikt
válasz
PlayMax #2280 üzenetére
Ez a makró minőség, egy telefon kamerájától nekem(!) bőven elég. Ha ennél jobb kell, előveszem valamelyik MILC-em meg a makróobjektívet.
[sárgabizbasz] -
vadkörte
addikt
Viszonylag friss iP-osként tisztában vagyok vele, hogy a véleményem jelentősége kb. =|0| egyes ősiP-onosok szerint lehet, hogy a létezésem is sérti a kiválasztottak közösségét. Hmmm. Lesz***m...
Kernel panic? Utoljára akkor találkoztam vele, amikor egy desktop linux-on olyan helyen matattam ahol nem kellett volna. Telefonon a Redmi Note4-nél talán 1x, amikor hibásan töltődött le a barkácsolt ROM és ráadásul nem is a hozzá való recovery-vel telepítettem. Na az csúnya volt. Valamint az Y300-nál amikor Ubuntu-t telepítettem rá. Bár az inkább folyamatos FC volt. Kamera fagyással sosem, az indításkori fekete képpel 1x, amit egy kilép/indít megoldott.
Amúgy mi a baj a kamera app-al? A szükséges minimumot tudja, ha több kell, ott az AppStore. A másik vesszőparipa a billentyűzet. Droid-on a swipe-ot kb. 10x próbáltam, de mindig az agyérgörcs kerülgetett tőle. Akármit telepítettem, valami hisztije mindig volt és 90%-ban kínszenvedés volt a pötyögés, pedig a Redmi Note4 és a Moto G60 kijelzője minden csak nem mütyűr. Az iOS keyboard app-ja buta mint a tök, kb. karos írógép szintű, de legalább kényelmes gépelni rajt!Őszintén! A CC szerkesztési nézetének mikrolag-jai ki a kénköves lóf***t érdekelnek??? Direkt ellenőriztem és nem vettem észre lagot, de felőlem lagoljon nyugodtan.
Ki az az elvetemült aki naponta 100x lép be a CC szerkesztő módjába és rángatja össze vissza mint egy hibbant foxi a lábtörlőt, csak, hogy rábökhessen, hogy "AHA!!! LAGGOL!!!" Most komolyan! Nem elég 1x beállítani az általad használni kívánt kapcsolókat (esetemben összesen 13db!)?
#2114 BogyóBP
Nem vagyok prouser, de a 16Pro-m nem nagyon akar melegedni, sem töltéskor (lassú töltővel töltöm, ráérek), sem használat közben. Azt viszont észrevettem, hogy a kamera meríti az akkut rendesen. Pláne ha RAW/ProRAW-ban fotózok, a sima HEIF/JPEG nem annyira. -
vadkörte
addikt
"...ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro..."
Amikor elkezdtetek nyüzsögni a kijelző típusán 3uTools-zal megkuksiztam, hogy az enyémben mi van. Ez alapján elvileg Samsung panellel szerelték. A színeivel nincs problémám, a fényerejét azonban nehezen tudom megszokni. Ha nagyon leveszem, alig látni, ha felhúzza akkor meg a tarkóm is világít. -
vadkörte
addikt
válasz
petfoto #1803 üzenetére
Üdv a kezeltek között...
"Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz."
Írtam már párszor, hogy 2012 óta voltam droidos (Galaxy Ace, Huawei G700, Huawei Y300 (másodlagos), Redmi Note4, Redmi 1S (másodlagos), Moto G60) ez ugye 14 év. Előtte Symbian S60-t használtam. A Symbian->android nagyobb sokk volt, mint az andoid->iOS.
2024. dec. 17-én érkezett a Tájfun (fekete 16Pro 128GB), ez az első iOS-es telefonom, igaz 2 éve Mac-et használok, ez talán(!) valamit könnyített. (Tavaszra tervben van egy 64-es SE2020 tartaléknak illetve bringázáshoz)
A droidos beidegződések kb. 3-4 napig voltak zavaróak. Semmi türelem nem kellett, persze az iOS sem tökéletes, a hülyeségeit kiismerni hetek, hónapok kellenek - a Mac-en még mindig találok új dolgot, pedig 2 éve dolgozok vele - tele van olyan apróságokkal, amikhez droidon külön app-okkal kellett birkózni.
#1790 mouzrr
Pitaka vagy Benks aramidot szerettem volna, lett egy ~3.500Ft-os noname TPU/szilikon. Három bajom van vele. A gombok vacakok (anyagában kivágott) és a kamera gomb kivágása kényelmetlen. A por ragad hozzá.
A peremek elég magasak, a tok feszes nem lötyög bár kissé bumfordi. Viszont egyre kevésbé akarom cserélni.
#1805 batai15
Látom öles léptekkel indulsz lefelé a lejtőn...Watch-ot nem vagyok hajlandó venni. Annál jobban szeretem a tokozott Molnija-mat.
-
vadkörte
addikt
válasz
batai15 #1738 üzenetére
Igen, méretben van pár mm-nyi difi. Előző generációról váltani szerintem nem érdemes - ha valaki megteszi, az az ő dolga és a Te eseted is más - új belépőként mind az iOS, mind maga a készülék eléggé mellbevágó tud lenni.
120Hz vs. 60Hz.
Olvasva a fórumokat hitvita szintjére süllyedt a dolog. Próbaképp megkerestem a menüpontot ahol át lehet állítani 60Hz-re a frissítést. Lehet látni? Igen lehet. Zavaró? Ha debil hülyegyerek módjára rángatod a képet jobbra-balra vagy görgetsz ezerrel, akkor zavaró. Ha nem érvényes rád a fenti megállapítás, akkor annyira nem vészes. Ellenben jótékony hatással van a fogyasztásra. Tegnap reggel 9 körül vettem le 80%-kal a köldökzsinórról, most még mindig 60% felett van a töltöttség (ebből ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, nem én vagyok a tipikus iP user!!!)#1730 insyde5
Ha meg tudod szokni ott a Pages (szövegszerkesztő) és a Keynote (táblázatkezelő). Én harmadik év aktív Mac-ezés után is agyf***t kapok tőlük.
Hasznos app meg mindenkinek más lehet. Mit keresel? Úgy talán egyszerűbb lesz.#1740 batai15
MS Office-t is jobb használni MacOS-en, mint Win-en. Ugyanaz, de mégsem ugyanaz... -
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1714 üzenetére
Harapjanak, szabad nekik
Elnökünk egyébként Canon EOS R3-mal és R5-tel fotóz, a hivatkozott leányzónak EOS 6D-je van. Több klubestünkön is foglalkoztunk már a mobilfotózással.
Ahogy már írtam azért is lettem iPhone-os, mert otthon Mac-kel dolgozok, így házon belül vagyok, mellette a vállalkozásomban - kiadványszerkesztés - sokszor kell helyszínen is fotóznom és ha egészen őszinte akarok lenni sokszor nincs kedvem mindig a fél házat magammal cipelni, a könyvekbe (vagy a borítóra) kerülő képnél meg 95%-ban elég az a minőség amit a telefon tud. A tördelő/képszerkesztő nem hisztizik miatta mivel én vagyok, a megbízó meg általában síkhülye hozzá, neki a végeredmény számít.
Ki akarom és ki is fogom használni a telefonban rejlő lehetőségeket. Nekem ez egy telekommunikációs eszköz, ami alapvetően kapcsolattartásra szolgál, de ez mellett mobil iroda és dogozni is tudok vele. A mobil social media és a mobil gaming hidegen hagy.
#1713 & #1715 xhege
A Lightroom valahogy nem bírt megfogni, nem áll kézre (meg az Adobe termékfilozófiája sem). Most ismerkedek a DXO cuccával és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamarosan vásárlás lesz a vége.
Belenagyítva azért látszanak a hiátusok. Bár ha azt nézem, hogy a klubos kiállításokon 150dpi/70x100cm-es méretben állítunk ki és már többször szerepelt mobilos kép, amin normális betekintési távolságból nézve nem látszódott, hogy mobilos (iPhone X/12) -
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1711 üzenetére
Októberben üstököst fotóztunk a klubbal. Egyik csaj meg a klubelnök 15Pro-val jött én a Sony A7M2-mel meg az FE 50/1.8-cal. Állványra tett géppel is szenvedtem mint szamár a jégen. Órákig utómunkáztam, hogy valamennyire vállalható képeket kapjak. Nem túl sikeresen. A 15Pro-sok kézből kitartott 1, 3 és 10 másodpercekkel olyan képeket produkáltak, hogy majd lef***m a bokám. Megpróbáltam ugyanezt GCam-mel, letámasztot G60-nal, 30s-cel és ISO1600-3200-zal. Fekete paca lett... Kb. ez volt a pont az "i"-n. Hát így lettem iPhone-os
-
vadkörte
addikt
válasz
batai15 #1702 üzenetére
Nem iP-ről váltottam, friss hús vagyok, de talán nem veszed zokon a véleményem.
A kamerák miatt lett 16Pro, ha csak mint telefont nézem egy SE2022 is bőven sok lenne
Az én használati szokásaimmal maximum 2,5-3 nap egy töltés (20-80% között tartom) Ha jobban nyüstölöm, akkor ~2 nap.
Ez az akkuidő számomra erős visszalépés, az előző telefonommal - Motorola G60 - átlag használattal simán összejött a 4-5 nap, minimálissal a 3 hét is.Mondjuk a két készülék nyers teljesítménye kicsit más liga.
A 16Pro mérete nekem kényelmes, a 6,3" nem kicsi, nem nagy, a készülékház arányai jók, a tömege érezhető. A fotózás meríti az akkut rendesen, különösen a Pro-RAW. A szenzorzoom, a portré- és az éjszakai mód, valamint a makró leméretezi a képet 12-24MP-re, de a működési sebességen nem érződik semmi. Maga a telefon szélvészgyors(!). A Pro-RES videózhoz a 256GB a minimum (vagy a 128-hoz külső SSD) Ha ki akarod használni a fotós képességeit, kell egy normális kamera app, a gyári maximum emlékképekhez elég. Egy ismerős 15Pro-jával tesztelve ugyanazt fotóztuk, ugyanakkor, ugyanonnan. Egymás mellé téve a képeket érdemi különbséget a kettő között nem láttunk.
Nem videózok, így nekem a 128 bőven elég (jelenleg belakva is 90GB fölött van a szabad tárhely) Ha szükségem lenne tárhelyre egy Type-C flashdrive, vagy SSD megoldja a problémát. A kiadványszerkesztési munkáimhoz készült képeket meg úgysem tartom meg a telefonon.
Gyári kamera app, kézből 1s-cel (csak megjegyzem, én csak foltokat láttam):
-
vadkörte
addikt
válasz
tonnni7 #1661 üzenetére
"...mégsem tudom melyik lenne a jó választás."
Ezt sajnos Neked kell eldöntened."...sosem volt még Apple készülékem, lehet itt lenne az idő megpróbálni."
Egyikünk sem iPhone-nal a kezében született"Amitől picit félek, sosem volt Ios-em, első körben nem tudom hogy kell átköltözni Ios-re..."
Nem kell félni tőle, nem harap. A legegyszerűbb - nem minden esetben 100%-os - megoldás a Move to iOS app. Ha elsőre nem sikerülne, újra lehet próbálni (addig is gyakorolsz)
Az iOS az első pár napban/hétben idegen lehet Android után, mivel semmi sem úgy működik mint ahogyan megszoktad. Aztán rááll a kezed, megszokod és csak használod. (vagy agybajt kapsz tőle és eladod a p***a a kukacos almás szart...) Írd és mond 3 nap alatt megszoktam (nem ismerem minden apró trükkjét) pedig 13 év android után váltottam. Az android nagyobb sokk volt 5 év Symbian S60 után.
Ha van rá lehetőséged tapogasd, nyomogasd meg egy elektronikai üzletben, vagy kérj kölcsön egy ismerősödtől pár napra/hétre egy régebbi már nem használt iPhone-t és ismerkedj vele "használat közben".
Én kb. 90%-ban leváltam az andoid-ról (névjegyzékem maradt GMail-ben és használok pár Google app-ot (Keep, Térképek, Drive)) igaz asztali vonalon pár éve Mac-es vagyok, ez talán könnyebbé tette a "szakítást".#1666 Speedy007
Még meg sem volt a telefon, egy hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam egy HeroPhone boltba és megvettem a második legolcsóbb fekete, peremes, szilikon/TPU tokot, hogy addig jó lesz, amíg megveszem a Benks-t. 3.500Ft volt. Annyira noname, hogy a zacsira annyi írtak: tok, iPhone 16Pro. Otthon derült ki, hogy az állításokkal ellentétben MagSafe gyűrű is van benne, a belseje flokkolt szerű puha anyag. Úgy kell levésni a telefonról, ha takarítás miatt ki akarom venni. A Benks azóta valahogy nem akaródzik beleugrani a kosaramba. -
vadkörte
addikt
Alapvetően semmi. Szép, elegáns. Csak sok jön szembe. Ennyi.
Desert gold 16P-t néztem ki, mert a renderképeken bitang jól nézett ki. Fórumokon mondták, hogy erősen feminin és nem kicsit "tesós". Nem hittem el. Élőben látva be kellett látnom, hogy igazuk volt, csak bizonyos szögből nézve bronzos. A natúr nagyon szép volt, de mint írtam sok jön szembe. A fehér nagyon szép - volt már fehér telefonom, nem okozott problémát és nem éreztem magam kevésbé férfinek miatta - igazi nyers titándioxid fehér. Valahogy mégis a fekete mellett döntöttem. Ennyire mély fekete telefonom sosem volt.
-
vadkörte
addikt
válasz
Foglalt név #1607 üzenetére
Ha "házon belül" küldöd AirDrop-pal, akkor egész korrekt a sebessége.
Droid-on hozzászoktam a mappa alapú fájlkezeléshez, az iOS adatbázis alapú fájlkezeléstől viszont hideglelést kapok.
Majd megszokom... -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Mi gátolja őket? Semmi... Az átlag egységsugarú Apple-user akkor is megvenné a legújabb csodabogyót, ha a készülék pillecukorba forgatott zebraszar lenne. Mert csak és mert harapott alma van rajt. Az üzlet pörög, a kassza csilingel.
Nem köpködöm, tudtam mibe lépek bele... -
vadkörte
addikt
Vedd figyelembe, hogy a Vivo X200Pro tele kamerája alatt 200MP-es szenzor lapul, amiből kevésbé fájdalmas crop-olni meg 12MP-re binning-elni, (a fő és az ultraszéles egyaránt 50MP) míg a 16P(M) tele szenzora natív 12MP.
#1495 g4mer
Nem kell magyaráznod a jelenséget, látom a saját képeimen is. Viszont megtanultam elviselni. 20+ éve fotózok, hidd el találkoztam már lens flare-rel eleget, ennél rondábbal is. Számomra pont elég az, hogy egy szürkületi/sötétedés utáni városnézés során az adott képet el tudom készíteni akár 2-10s-es expozíciós idővel is kézben tartott telefonnal, vállalható zajszinttel és vállalható minőségben és nem kell cipelnem hozzá a fotós felszerelésem. -
vadkörte
addikt
"...ha használhatatlan képeket készít."
Számodra. A lens flare mint optikai jelenség akár tetszik akár nem létezik és minden összetett több elemből álló optikára jellemző. Még a sok száz-ezres (milliós?) fényképezőgép objektívekre is. Persze valamennyire lehet korrigálni, de véglegesen eltüntetni csak szoftveresen.
Elviselheted, küzdhetsz ellene (pl. hangosan toporzékolsz, vagy olyan pozícióból fotózol, ahonnan nem tud kialakulni a lens flare) vagy elfogadod és a javadra fordítod, belekomponálod a fotóba, annak részévé teszed a hibát. -
vadkörte
addikt
Android vonalon a GCam - és a kevésbé hivatalos módon elérhetővé tett klónjai - sokat tettek a mobilos fotózás elterjedéséért. Nagyon jó képeket készítettem annó a Xiaomi Redmi Note4-el - miután ráhenköltem egy főzött ROM-ot - a GCam-mel. A legjobb eredményt azzal a telefonnal az 5.5-ös készítette, a későbbiekkel valahogy nem volt az igazi. Az azt követő Motorola G60 a gyári app-pal, finoman szólva mosott fos minőséget produkált, a GCam-mel - már amelyik nem forceclose-olt - kifejezetten vállalható fotókat lőtt.
Az iOS gyári app-ja szerintem elég ha csak emlékképeket akarsz készíteni, ha komolyabban foglakoztat a mobilos fotózás úgy látom sajnos be kell ruházni valami nagyobb tudású app-ba.
Jelenleg a Halide és a ProCam - Pro Camera app-okkal szemezek. Tetszik a Halide letisztultsága, csak a one time purchase 50$-ját kicsit sokallom érte, a ProCam-mel viszont el lehet veszni a beállításokban. Kérdés melyik ad jobb képminőséget, melyikkel tudnám jobban kihasználni a telefonban rejlő lehetőségeket.
#1465 karldergroße
Droid-on sokáig a Nova-t használtam, aztán megvettem a SwiftKey-t - egy hónappal később ingyenes lett...- párhuzamosan használtam a GBoard-dal. A Swift kényelmesebb volt, de még a legnagyobbra állítva is sokat mellényúltam. Az iOS stok billentyűzete a maga hülyeségeivel és primitívségével is kényelmesebb számomra és lényegesen kevesebbet tévesztek vele. Természetesen mindenki azt használ amit akar
#1476 Ngtx
Ha a kezed nem látszana olyan kis filigránnak tűnne, pedig egy nagy péklapát... -
vadkörte
addikt
válasz
Albert.Tamas #1376 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
A 48 MP felbontás választásához menj a Beállítások > Kamera > Formátumok menüpontra, majd kapcsold be a ProRAW és Felbontásvezérlő beállítást.
Ezt követően, kiválaszthatod az alapértelmezett formátumot; koppintson a Professzionális alapértelmezett lehetőségre, majd válasszon a rendelkezésre álló opciók közül. A Kamera megnyitása után a képernyő tetején lévő váltógombbal választhatod ki a kívánt formátumot. Tartsa megérintve a váltógombot egy másik formátum kiválasztásához.
Csak akkor használd a 48MP-t vagy a (Pro)RAW-ot, ha utólagosan szerkeszteni is akarod a képed (pl. feldolgozni RAW konverter programmal) a mindennapi fotózáshoz a 12/24MP is bőven elég. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
A Redmi Note4-em a dobozból való kivétel pillanatában úgy dobtam el, hogy "öröm volt nézni". Szerencsére megúszta. Az azt követő MotoG60 is olyan mint egy beolajozott angolna. A 16Pro azonnal ment tokba. Mondjuk az után ez olyan kis cukorfalat, pedig a 16Pro sem mini.
"Ez a szomorú, hogy megveszed a kivánt szint, ami csillog-villog, s első dolgod, hogy veszel rá egy vastag tokot, hogy eltakard."
Vannak szép víztiszta tokok is, abban azért látszik mi van benne. A tokozásba a védelem mellett nálam az is belejátszik, hogy nem akarom reklámozni, hogy mi van a kezemben. Habár a böszme kamerasziget alapján kitalálható."Még gondolkodom, hogy 15 PM vagy 16 PM legyen, a kamera gombon múlik, mennyire tudom kihasználni vagy sem..."
Két napja vagyok iPhone-os, szóval messzemenő tapasztalatra részemről ne számíts. Nem rossz a kameragomb, használom, de el lehet lenni nélküle.
#1314 mihail38
A sivatagi titán képen nagyon szép. Élőben, hááát. Nem erőlteném.
"...szerintem nem ilyen nehéz a döntés hogy napokig kelljen gondolkodni..."
Szerinted!2022-ben merült fel először bennem, hogy 10+ év android után iOS-re váltanék, kinéztem a 14Pro-t. Aztán elengedtem. 2023-ban a PC-t lecseréltem egy Mac Mini-re majd elkezdtem agyalni a 15Pro-n, aztán azt is elengedtem. Most 2024 vége felé majd 2 hónap agyalás után a 16Pro-t már nem engedtem el.
-
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1125 üzenetére
"...az összes kínai androidos gyártóról el lehet mondani hogy semmit sem érnek."
Azért ez így kicsit meredek. Ha a minőségére és/vagy a megbízhatóságára gondolsz, a nevesebb gyártók modelljeire nem nagyon lehet panasz. Ha az eladási árra, akkor sajnos van benne valami. Kíváncsi vagyok vajon mennyiért tudom majd eladni a Motorola G60-am... -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Háát nem volt szerencsém... Meg is lepődtem volna.
A helyi Voda-nál már csak bilikék sima 16-os volt. A következő héten várható egy nagyobb kontingens sima és Pro is. Be is jelentkeztem egy fekete-titán 128-asra (vagy natúr-titánra, ha minden kötél szakad
) Kifelé jövet esett le, hogy ha megjön az cink, mert a berendelt Spigen kijelzővédő csak 2 hét múlva ér ide (Gondolom az Emag-nak kicsi román vendégmunkások szállítanak gyalog. A beszélő szemetesvödörnél meg jelentősen drágább lett volna a másik termék amit rendeltem)
Illetve tok. Ismeri valaki a tokoládé-t és a Benks tokokat? Szimpatikus ez a kevlárszálas tok. Addig toknak is meg kijelzővédőnek is jó lesz valami, ami épp kéznél lesz valamelyik zuggsm-esnél az 1-2.000 Ft-os kategóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged