- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
vadkörte #2117 üzenetére
Nekem semmi bajom a kamera app tudásával. nem is arról volt szó. hanem hogy néha összefossa magát.
billentyűzet szerintem is az egyik legjobb ami iOS-en van. droidon végigpróbáltam az összes felkapott billzetet, de egyik sem volt jobb. Lehet többet tud, de az ios billzete a legkényelmesebb, egy jobb volt, a gyári samu. De az sem ég és föld, csak picit jobb. De az sem a plusz funkciók miatt. cc szerkesztési lag valóban olyan szempontból nem hat meg, hogy egyszer összeraktam és kész, csak régen nem volt ilyen iOS-en, MINDENHOL tükörsima volt. Ez olyan, hogy minden update után előjön egy grafikai bug a mappáknál nálam, aztán első megnyitás után már soha többet. De ez is visszalépés, ilyen sem volt soha, talán max a nagy ios 7-es váltásnál. -
osonte
őstag
válasz
vadkörte #1849 üzenetére
Érdekes, nálam nem kell állítgatni, illetve ha belenyúlok az automata fényerőbe, akkor el tud csúszni és akkor el kell találnom hol volt eredetileg adott környezetben, utána megint jó. Éjszaka sem veszi le erősen, beltérben nem viszi nagy fényerőre, szabadban viszont meglöki, de akkor kell is.
-
batai15
félisten
válasz
vadkörte #1742 üzenetére
Mint írtam jobban elvoltam az ip15 60hz-vel mint droid 120al . Alapvetően az tényleg gyorsabb , de viszonylag sűrűn darabosabb mint itt , itt szépen flow minden szinte mindig.
Persze amúgy látni a 60hz-t főleg ha mellé teszel másikat többet tud , ez kb olyan mint akinek erősebb autó a preferencia.
Én ide is tartozom oda is , nem lèt szükséglet de van is rá igényem, mert kellemesebb a szemnek és szeretem ha valami flow.
Egyébként se itt se droidon nem vettem észre hogy sokat számítana a felbontás és frekvencia állítás . ( Na az 5g off az látványos javulást hozott ) itt szerencsére semmilyen kompromisszumot nem kell kössek hogy nekem parádés legyen az üzemidő. És ez az ami nálam pl nagyon nagy érv.
Nem akarok telefont újra indítani állandóan, újra telepíteni vagy más appot használni mint amit megkaptam droidon legutóbb a problémákra.
Just using and that's it. -
xhege
veterán
válasz
vadkörte #1717 üzenetére
Nem ismerem a DXO cuccait, így sajnos nincs összehasonlítási alapom. A Lightroomot használom 4-5 éve és nekem így minden nagyon kézre áll. Nyilván kinek mi, ezen nem fogunk összeveszni.
és Speedy007: Egyetértek. A belenagyítgatásnak én sem látom sok értelmét, csak példának hoztam fel, hogy ott azért látszik a minőségi különbség. Azonban egy fotó normál esetben úgy ahogy van egyben kell, hogy jól kinézzen, nem az egyes részleteit kell nagyítgatni.
Összességében a korlátok ismeretével együtt a mai csúcstelefonok fotózás tekintetében a népesség 99%-ának több mint elegek. Ha az ember kicsit képzi magát, hogy hogyan is kell egy képet megkomponálni, hogyan legyenek a fények, és picit tud utómunkázni is, akkor szinte végtelenek a lehetőségek.
-
Speedy007
őstag
válasz
vadkörte #1712 üzenetére
Ezzel azért óvatosan mert nem is tudom hogy itt vagy a másik Iphone-s csoportban harapnak ezért de még a haverom is aki mai napig nem képes elfogadni azt hogy a mostani komolyabb telefonok bizonyos helyzetekben már képesek felvenni a kesztyűt a fényképezőgépekkel hókuszpókusz nélkül full automatán is. De tudtommal vannak olyan fotósok akik jobban bele ássák magukat a telefon kamerájának szoftverébe és olyan képeket képesek lőni hogy megnem lehet mondani róla elsőre hogy nem fényképezőgéppel lett lőve.
-
Speedy007
őstag
válasz
vadkörte #1668 üzenetére
Köszönöm a tippet nálunk az a gond hogy nyerészkednek nem is kicsit a helyi maszek telefon tartozékos üzeletekben, meg akárhányszor be megyek oda mindig az a érzésem van hogy át akarnak vágni vagy át vágnak. Náluk az a tok amit meg tudok venni olcsóbban még szállítással együtt is 2x-s szorzó legalább ráadásul csak java részt kínából importált noname tokokat lehet náluk venni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz
vadkörte #1508 üzenetére
Most őszintén mi gátolja az applet, hogy ok is ilyet csináljanak? A pénz nem hiszem. Majd ha sokan eltavolodnak tőlük akkor talán észbe kapnak, pl nagyobb szenzort simán bele rakhatnának de nem azért sem. Inkább kamera gomb aminek nem sok haszna van, mert ha jó képet akarsz akkor azt tuti nem fogod használni.
Sot az ai funkciók amik mar máshol működnek ott is elég rosszul, ez sem megy nekik, nincs is ezzel baj csak akkor ne kérjen el ennyi pénzt. Mert úgy látom más gyártóknak ez nem okoz gondot. Mar töröltek az okos értesítés jelzést.
-
g4mer
senior tag
válasz
vadkörte #1494 üzenetére
Ha a rivális megtudta oldani szoftveresen a holdfotózást, akkor nem hiszem el, hogy nem lehetne megoldani, hogy felismerje hogy pl. egy villanypózna van a képen, és "elcsalni" a becsillanást.
Mondok egy hétköznapi példát. Városnézésén vagy, sötétben szeretnél lefotózni egy kivilágított hidat vagy akármit, de a végeredmény olyan, mintha a tejútrendszer lenne a híd fölött, köszönhetően a lens flarenek. És van amikor nem tudod, pont olyan szögben tartani, hogy ne legyen annyira látható.
Számomra így nem valami jó a végeredmény, lehet neked tetszik így, de nem csak engem zavar ez, elhiheted.
[link] 1:45
-
mihail38
senior tag
válasz
vadkörte #1326 üzenetére
Hagyd meg, hogy melyik szín tetszik nekem....
Akkor nem kapkodtad el
Gondolod egyedül vagy így? ( Androidról/ iOS) én is így voltam,..
Csak más nem vár éveketeltudom képzelni, ha fontosabb döntés előtt állsz mint egy telefon vásárlás és annak színe akkor mennyi idő is kell neked ...
Nekem már unalmas a fehér,fekete és titán natúr ami nekem szürkés/ezüst nade mindenkinek más és más tetszik vagy más az ízlése és ez így van rendjén. -
kchris78
veterán
válasz
vadkörte #1343 üzenetére
Igen ez nekem már sok.. Illetve nem tudom hogy az a perem vastagabb e mint az üvegfóliák.. Mert akkor úgyis az üveg győz eséskor. 13PM-et sokszor láttam esni pitaka slim-mel és üvegfóliával (pláza plusz rendes utca aszfalt amikben kavics van rendesen), megkopott (meg is sérült az ütéstől) a tok, illetve az üvegfólia sérült úgy hogy először nem, aztán csak végigment a repedés.. Annak vastagabb hivatalosa a pereme?
-
g4mer
senior tag
válasz
vadkörte #1079 üzenetére
ha zuggsm alatt ilyen plázákban lévő gsm-ekre gondolsz, engedd el. Bementem a helyi plázába, gyerek elkezdi hogy a kijelzővédő 7ezer ft, ilyen kék dobozos rajta 9H felirat, neten 1000 ft környékén van, 500 ft-os nem érő tokok is több ezer forintba kerülnek. Aucahban van tok 2000ért, kijelzővédő 3ért, de volt időm és elgurultam a speedshopba, ott vettem spigen tokot + kijelzővédőt 10k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged