- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
kchris78
üzenetére
Én sokáig gyakran cserélgettem, aztán ráálltam, hogy 2 évente az új iPhone, néha 1-2 droid egy próbára. Aztán 1.5-2 éve kb. nálam lejtmenetre került az iOS meg az iPhone, nem tetszik sem a hardveres, sem a szoftveres irány, 13pm-ről 15pm-re cserét nagyon megbántam, egyre elégedetlenebb vagyok. De végigpróbálva kb minden fontosabb droidot, inkább visszatértem. De már nem az van, hogy van az iPhone, ami szinte hibátlan és nagyon elégedett vagyok vele, és van a droidos felhozatal, amik használható szinten vannak, de nem jók (nálam ez volt a helyzet 3 éve kb), hanem most már csak simán valamivel jobb az iPhone, de ennyi. Nem vagyok vele elégedett. És nem azért mert nincs fejlődés, hanem, hogy ami van, az teljesen rossz irányba megy.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Valószínű, hogy a válasz “igen”.
Túl vagyok az ötödik X-en és már bőven elég az Apple kínálata, plusz az, hogy pár évente váltsak új iPhone-ra.
Az ezt megelőző évtizedek során pedig ennek pont az ellentetje voltam. Millió telefon, mindenféle OS és gyártó, akár pár havonta váltva. Android rendszer mókolása „mélyvíz” szinten, ez is teljesen elmúlt. Kinőttem
Itt, az Alma világában nyugalmat találtam. Kiveszem a dobozból, használom. Nekem ez már teljesen megfelel így.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszer megszámoltam, volt olyan év, amikor 15 db (felső kategóriás) telefon fordult meg nálam.