Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sajnos pozitív tapasztalatot nem tudok mondani. A UPS a legalja a futárcégeknek. Velem egy hétig játszották ezt. Hol a kézbesítés nem sikerült, hol állítólag én kértem át másik napra a kézbesítést. Nálam miattuk kizárt hogy valaha közvetlenül az Apple oldaláról rendeljek.
-
szebe
addikt
1 év gari miatt gondolom cégre vett, valszeg megvannak a források, ahonnan volt készlet.
Az még a jobbik eset, ha a hivatalos árért adják, rengeteget látok még mindig +10-20%-ért...Pénteki előrendelés start után vasárnap rendeltem, notebookhu, 1 hete jött meg a 128-as natúr.
-
kalmandi
csendes tag
:V nem, fura ez amúgy mert kb minden van mindenhol raktáron, de ezek szerint még sincs?
iPhone 16 Pro tokok -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged